• Srbija razgovor uzivo:

  0906-222-224

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 84rsd/min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Mesečni Horoskop za Novembar 2021. godine

Mesečni horoskop Astrološkog Centra jedna je od najposećenijih sekcija našeg sajta.
Posetite nas svake nedelje i kontaktirajte naše najbolje astrologe.Kliknite ispod da odmah pređete na mesečni horoskop za željeni znakOvan Mesečni Horoskop

Za Novembar 2021. Godine

Mesec novembar rođenim u zodijačkom znaku Ovna i pored činjenice da će početi pomalo pasivno i nesigurno donosi pregršt novih mogućnosti, pre svega na poslovnom planu. Početkom meseca naglašena je vaša osma kuća horoskopa zbog čega se možete osećati pomalo nesigurno, neki pripadnici ovog zodijačkih znaka mogu imati i određenih zdravstvenih problema ali već od sredine novembra u vaš život ulazi jedna potpuno nova energija na koju ste inače i navikli.

POSAO

Sfera inostranstva može odigrati ključnu ulogu kada je vaš posao u pitanju tokom novembra meseca, posebno nakon 16. novembra kada će biti na snazi značajne energije u tom smislu. Ako ste usmereni na polje inostranstva sada je pravi trenutak da napravite taj važan korak, skupite hrabrosti i krenete ka ostvarenju svog cilja. Ako ste već zaposleni u firmi koja ima veze sa inostranstvom ovo je period pozitivnih promena. Vaša kreativnost je na zavidnom nivou, imate sjajne mogućnosti da sve ono što ste ranije želeli i planirali sada konačno i ostvarite. Manjih poteškoća možete imati u sferi finansija zbog nešto izazovnijih aspekata tokom prve dve nedelje ovog meseca što na neki način može uticati na realizaciju vaših poslovnih planova i zbog čega morate pronaći način kako bi problem u sferi finansija premostili i kako sa druge strane ne bi propustili dobre poslovne prilike i mogućnosti koje su pred vama.

LJUBAV

Mnoga dešavanja tokom ovog mesečnog perioda imaće veze sa inostranstvom i strancima pa je tako realno očekivati da će sve to imati uticaja i na vaš ljubavni život. Ako ste slobodni upravo osoba koja potiče iz inostranstva ili koja se od vas razlikuje po verskom, nacionalnom ili nekom drugom osnovu može probuditi vaše interesovanje. Svako poznanstvo sa osobom koja ima gore navedene osobine shvatite ozbiljno čak i ako vam u datom trenutku samog upoznavanja to neće izgledati kao nešto značajno. Vreme koje provodite zajedno može probuditi emocije ako je vas mogu odvesti u smeru emotivne veze. Zauzeti ovnovi mogu očekivati značajnu podršku svog partnera.

ZDRAVLJE

Početak meseca donosi određene zdravstvene poteškoće rođenima u zadatkom znaku Ovna. Ovi zdravstveni problemi mogu biti više psihičke nego fizičke prirode. Neka napetost i nervoza i ono što vas prati i prosto morate sami definisati problem koji vas muči i pronaći najbolje moguće rešenje za isti kako bi što brže prevazišli napetost koja vas sputava.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Bik Mesečni Horoskop

Za Novembar 2021. Godine

Bikovi konačno osećaju prodor prave energije nakon uticaja retrogradnih planeta pre svega na poslovnu sferu njihovog života. Pred vama je jedan veoma značajan mesečni period kada ne samo da ćete imati dovoljno ambicija i snage da sprovedete neke vaše ideje već će i planetarne energije biti na vašoj strani donoseći određenu dozu sreće i što vas sve zajedno vodi ka željenom uspehu.

POSAO

Pozitivni aspekti Merkura i Venere sa Jupiterom koji vas očekuju već na samom početku meseca ukazuju na bogat društveni život, nova poznanstva i kvalitetne komunikacije što će svakako veoma pozitivno uticati na dalji razvoj vaših poslovnih aktivnosti ali i otvara mogućnost za realizaciju nekih novih poslovnih ambicija. Kao što i sami znate Jupiter i Saturn borave u vašem polju rada i karijere i ove planete više nemaju retrogradnu energiju što znači da je pred vama ne samo mesečni period već period od nekoliko meseci koji donosi mogućnost poslovnog napretka i ostvarenja vaših ambicija. Iz tog razloga nikako ne smete ostati pasivni već krenite u realizaciju svega onoga što želite da ostvarite ili promenite. Dobra vest za vas jeste da se i finansijska situacija već od druge nedelje novembra meseca lagano stabilizuje.

LJUBAV

Merkur vlada vašim poljem ljubavi i već na samom početku meseca trigon Merkur i Jupitera svakako budi vašu potrebu za emotivnim ostvarenjem. Ako u vašem životu već postoji osoba koja vas emotivno interesuje i prema kojoj gajite neku vrstu osećanja prva nedelja novembra meseca može biti sjajan period da toj osobi otvorena i jasno pokažete svoja osećanja, da joj priđete, pozovete je i razgovarate. Ostvarenje u emotivnom smislu za slobodne bikove tokom prve polovine novembra meseca je veoma izvesno. Ako ste u braku izazovni aspekti Marsa koji boravi u vašem 7. polju horoskopa, pre svega sa Uranom i Saturnom donose određene poteškoće. Ako vaš brak već duže vreme ne funkcioniše ispravno, ako ste nezadovoljni ili razočarani ovo može biti period kada donosite konačnu možda i radikalnu odluku u vezi vaše dalje zajedničke budućnosti.

ZDRAVLJE

Osim manjih stomačnih poteškoća koje su moguće u periodu od 13. do 18. novembra aspekti i pozicije planeta ne ukazuju na značajnije zdravstvene poteškoće za rođene u zodijačkom kom znaku Bika.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Blizanci Mesečni Horoskop

Za Novembar 2021. Godine

Blizanci mesec novembar započinju u pratnji kvadrata njihovog vladara Merkura sa Plutonom zbog čega mogu biti izrazito nervozni ali i destruktivni što ne ukazuje na baš uspešni početak mesečnog perioda koji je pred vama. Pokušajte da se odmorite, da shvatite dokle idu vaše mogućnosti i da nekom svojom tvrdoglavošću i upornošću ne pokvarite i ono što ste do sada stekli i ostvarili.

POSAO

Merkur 6. novembra ulazi u vaše polje rada i nakon ulaska u to polje pojedini izazovni aspekti polako posustaju što daje mogućnost da se vratite na svoj pravi kolosek, do potisnete onu nesigurnost ali i nezadovoljstvo koje osećate i da pokušate da pronađete najbolji mogući način da sprovedete promene koje su vam definitivno potrebne. Ipak, savet je da ne srljate po svaku cenu da pokušate da budete strpljivi i tako prepoznate šta je to što je u ovom trenutku najbolje za vas. Problemi mogu nastati i sa autoritetima na vašem radnom mestu kao i sa kolegama koji imaju malo više iskustva od vas i koji prosto ne žele da priznaju da ste u nekim stvarima bolji od njih. Iz tog razloga ne treba da pokušavate da po svaku cenu dokažete da ste u pravu već samo nastavite sa svojim aktivnostima a vreme će sigurno učiniti svoje i dovesti vas na pravu poziciju koju zaslužujete.

LJUBAV

Slobodni blizanci možda neće imati neke sjajne prilike za ostvarenje na emotivnom planu ali su avanture i neka nova poznanstva sasvim izvesni. Mogući su prijatni intimni trenuci nakon kojih ipak ne dolazi do nekog trajnijeg emotivnog vezivanja ali vam u ovom trenutku možda sve to i prija. Dobra zabava, nova poznanstva druženje i kao da nije trenutak da se emotivno vežete za neku osobu u ovom periodu. Zauzeti blizanci će imati naglašene seksualne apetite i zato je veoma važno da sve to uskladite i sa potrebama vašeg partnera.

ZDRAVLJE

Zdravstvena situacija možda nije najsjajnija ali se nalazite u periodu koji vam pruža sjajne mogućnosti regeneracije. To znači da bilo koji novonastali zdravstveni problem ili problem koji vučete od ranije sada uz samo malo volje i odgovornosti možete vrlo lako prevazići.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Rak Mesečni Horoskop

Za Novembar 2021. Godine

Komunikacija je ono na čemu tokom ovog mesečnog perioda morate raditi kako ne bi stvorili poteškoće u odnosima, kako u privatnoj tako i u poslovnoj sferi vašeg života. Pomalo ste nervozni i tu svoju negativnu energiju ponekad i nesvesno možete preneti na ljude oko vas, posebno na ljude koji su vam dragi i koji bi možda mogli da vas saslušaju nakon čega bi se i sami osećali bolje.

POSAO

Početak meseca ne donosi neke značajne promene i dešavanje u poslovnoj sferi vašeg života i biće potrebno da se strpite bar do 23. novembra kada će Sunce konačno ući u vašu 6. kuću i na neki način aktivirati poslovno sferi vašeg života. Neka nova energija koja na tom polju ulazi u vaš život pobuđuje kod vas i neke nove, možda čak i nerealne ambicije. Iz tog razloga nemojte žuriti. Mesec novembar iskoristite kako bi ste isplanirali sve ono što želite da ostvarite a sjajne mogućnosti za ostvarenje ovih vaših zamisli i ambicija očekujte početkom decembra meseca. U svakom slučaju novembar, tačnije kraj novembra, pruža mogućnost da se konačno pomerite sa mrtve tačke što će vam dati dodatno motivaciju za dalji rad i napredak. Posebno povoljan period na poslovnom planu mogu očekivati rakovi koji se bave finansijama i ekonomijom.

LJUBAV

Ljubavni život će biti veoma aktivan za rođene u zodijačkom znaku Raka a ovo se u najvećoj meri odnosi na lepše pripadnice ovog zodijačkih znaka koje konačno mogu upoznati osobu koja ne samo da će probuditi njihove emocije već to može biti osoba koja će u velikoj meri zadovoljiti sve vaše potrebe i apetit. Kada je ljubav u pitanju poznanstvo je moguće sasvim iznenada, možda čak i na nekom kraćem putovanju gde se vaša komunikacija nastavlja i u narednom periodu a vreme će svakako učiti svoje. Ako ste u braku, ovo je mesečni period koji zahteva malo više odgovornosti i ozbiljnosti kako bi se rešili neki tekući problemi unutar vaše porodice.

ZDRAVLJE

Mogući su problemi sa cirkulacijom i venama posebno ako već imate hroničnih zdravstvenih problema u tom smislu.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Lav Mesečni Horoskop

Za Novembar 2021. Godine

Dragi lavovi, novembar mesec donosi neočekivane promene koje možda u prvu ruku i neće biti pozitivne ili očekivane ali ćete vrlo brzo shvatiti da su iste, koliko god bile teške, potrebne bilo da se radi o poslovnoj ili privatnoj sferi vašeg života. Takođe, ako rešavate bilo kakvo stambeno pitanje tokom novembra meseca moguće su komplikacije koje će ceo proces malo otežati ili odložiti.

POSAO

Lavovi koji teže promenama na poslovnom planu a još uvek nisu sigurni da li su spremni za to, zbog novonastalih okolnosti mogu biti prinuđeni da te promene bez mnogo razmišljanja sada i sprovedu. Tenzija ili možda nestabilnost koju osećate na poslu svakim danom postaje sve izraženija i kao da je došao trenutak da sve to prekinete jer to ne samo da utiče na vaše poslovne aktivnosti već se ova energija prenosi i na vaš privatni i porodični život. Generalno, novembar mesec možda nije poslovno lak za rođene u zodijačkih znaku Lava ali ćete biti veoma zadovoljni pred sam kraj ovog mesečnog ciklusa i početkom decembra meseca jer čete shvati da ste u velikoj meri skinuli teret sa leđa, možda i podneli neku žrtvu, što će se u narednom periodu svakako isplatiti. Lavovi koji imaju veze sa poslovima u sferi poljoprivrede i zemljišta generalno već tokom druge polovine novembra meseca mogu očekivati dobre vesti koje pružaju mogućnost za neke nove poduhvate ili proširenje postojećih poslova.

LJUBAV

Pored svih izazova na polju posla ni ljubavni život neće ostati u drugom planu. Slobodni lavovi možda neće imati tu sreću da se konačno ostvare u nekoj dugotrajno i i stabilnoj emotivnoj vezi ali će novih poznanstva možda i po neka avantura svakako obeležiti mesečni period koji je pred vama. Pokušajte da nakon radnog dana sve ono što vas muči i pritiska ostavite sa strane, budite društveno aktivni i očekujte zaista zanimljiva poznanstva koja će vas opustiti i pružiti vam prijatne trenutke.

ZDRAVLJE

Zdravstvena situacija nije sjajna. Vaš imunitet je oslabljen zbog čega je potrebno da uzimate što više voća, vitamin i naravno dovoljno se odmarajte. Tokom druge polovine meseca možete biti skloni preterivanju u hrani i piću što takođe može izazvati zdravstvene probleme u predelu stomaka.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Devica Mesečni Horoskop

Za Novembar 2021. Godine

Rođeni u zodijačkom znaku Device tokom novembra meseca najviše svog vremena treba da usmere na lično usavršavanje i sticanje nekih novih znanja. Bićete pod uticajem zaista povoljnih aspekata koji će nam pružiti dobru koncentraciju ali i mogućnost da steknete znanja i neka nova iskustva koja vrlo kvalitetno možete primeniti u nekim daljim poslovnim poduhvatima. Ako ste razmišljali o bilo kakvoj vrsti kursa ili nekom drugom vidu usavršavanja iskoristite prvi dvadesetak dana novembra meseca.

POSAO

Ambicije u smislu promene posla ili napredovanja na već postojećem poslu u ovom periodu zaista nisu male. Ipak za to vam je potrebno neko dodatno znanje i kao što je već rečeno upravo novembar mesec pruža mogućnost da do tog znanja, do određene diplome konačno dođete što ne znači da će vam bilo šta biti da to na “lepe oči” već naprotiv, imate zaista sjajne pozicije planeta koje omogućavaju da lako savladate neka nova znanja.

Čak i ako trenutno ne vidite neke opcije za promene ili napredak nemojte oklevati da unapredite svoj lični intelektualni potencijal jer ćete u narednom periodu gotovo sigurno imati prilike da to adekvatno iskoristite. Tokom druge polovine meseca možete očekivati značajnu podršku nekog muškog autoriteta u vašem životu što će vam biti od velike koristi kada su vaše poslovne aktivnosti u pitanju. Ova podrška može doći od nekog člana vaše uže porodice ali nije isključeno da vam svoju pomoć ponudi i neko ko vam je nadređen na poslu.

LJUBAV

Očekujte prijatna iznenađenja na ljubavnom planu. Venera tokom novembra meseca boravi u vašem polju ljubavi istovremeno formirajući sekstil sa Neptunom ali i trigon sa Uranom. Sekstil sa Neptunom učiniće vas emotivnijim nego inače ali isto tako pruža i mogućnost za poznanstvo sa osobom koja će probuditi ona najdublja osećanja koja postoje negde duboko u vama. Sa druge strane trigon sa Uranom može vas veoma iznenaditi što znači da će poznanstvo uslediti u trenutku ili na mestu gde se tome najmanje nadate. Takođe je moguće i poznanstvo sa osobom koja nije slobodna i zato budite oprezni kako se na kraju ipak ne bi razočarali.

ZDRAVLJE

Kada je zdravlje u pitaju, device tokom ovog mesečnog perioda ne treba da očekuju značajnije probleme u toj sferi života.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Vaga Mesečni Horoskop

Za Novembar 2021. Godine

Prva polovina novembra meseca vagama donosi značajna dešavanja na polju finansija u zavisnosti od vašeg trenutne situacije. Možete očekivati neka povoljno dešavanja koja će u nekom smislu rešiti neke tekuće probleme u toj sferi vašeg života. Ako očekujete neki novac sasvim je izvesno da će isti biti isplaćen ili ako sa druge strane imate dugovanja sasvim je izvesno da ćete pronaći način da taj teret konačno skinete sa svojih leđa. Novembar mesec je mesec rešavanja mnogih poteškoća i problema koja datiraju iz prethodnog perioda.

POSAO

Tokom ovog mesečnu perioda mnogo toga se prepliće kroz polja finansija što znači da će i vage koje rade u sferi ekonomije imati uspeha. Takođe ako ste bez posla upravo je to sfera u kojoj treba da potražite posao, naravno ako vaše kvalifikacije zadovoljavaju tu vrstu radnog angažmana. Vage koje se bave privatnim poslom mogu očekivati jednu značajnu poslovnu ponudu i ako budete dovoljno brzi ali pametni budite sigurni da ovo može biti jedna zaista dobra opcija za vas koju ćete razvijati i tokom narednih meseci. Najviše dobrobiti može vam doneti poslovna saradnja sa osobama ženskog pola.

LJUBAV

Slobodni pripadnici ovog vazdušnog zodijačkih znaka imaće priliku za novo poznanstvo već tokom prve nedelje novembra meseca. U pitanju je osoba čiji posao zahteva nošenje uniforme, neko ko je društveno veoma aktivan ili radi u nekoj od državnih institucija. Poznanstvo sa takvom osobom može početi kao jedna neobavezna avantura ali nije isključeno da se vremenom sve to pretvori u ozbiljnu emotivnu vezu. Zauzete vage mogu imati poteškoća u vezi ili braku posebno ako su sa osobom koja je rođena u nekom od vatrenih zodijačkih znakova kao što su Ovan, Strelac ili Lav.

ZDRAVLJE

Problemi sa respiratornim organima su mogući tokom prve polovine novembra meseca, dok tokom poslednje dve nedelje treba da obratite pažnju na povrede fizičke prirode posebno ako je i vaš posao izložen takvom riziku.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Skorpija Mesečni Horoskop

Za Novembar 2021. Godine

Drage škorpije, novembar mesec je generalno vaš mesec. Ne samo da se Sunce nalazi u vašem znaku već su pored Sunca ovde i Mars i Merkur što donosi potrebnu energiju u vaš život ali i dobre poslovne mogućnosti koje tokom ovog mesečno perioda treba da iskoristite. Pored toga i vaš društveni život će biti veoma aktivan što znači da vam mesec novembar donosi i neka nova prijateljstva koja mogu imati značajan uticaj na vaš život uopšte.

POSAO

Oko 10. novembra očekujte malo izazovnije energije na vašem radnom mestu. Mogu se pojaviti neki problemi koji mogu uticati na vaše poslovne aktivnosti ali je veoma važno da te probleme ne potiskujete već se odmah suočite sa istim kako bi to što pre rešili i dalje nastavili da funkcionišete u nastavku ovog mesečnog perioda. Ako problem ignorišete i vučete ga sa sobom, znatno ćete umanjiti sve one povoljne energije koje su u svakom slučaju na snazi do kraja ovog tekućeg meseca. Problem koji se pojavljuje je samo jedno iskušenje koje će vam na kraju dati odgovore na neka pitanja ili otvoriti mogućnost za neke promene koji će vaš poslovni status učiniti boljim. Takođe, finansijska situacija za rođene u zodijačkom znaku škorpije znatno se popravlja pred sam kraj novembra meseca.

LJUBAV

Izazovni aspekti koji su bili aktivni tokom proteklog mesečnog perioda sada konačno slabe, što znači da možete očekivati jednu mnogo bolju i mirniji energiju u toj sferi vašeg života. Već nakon 8. novembra biće formirani i neki novi, ovoga puta povoljniji aspekti koji će slobodnim škorpijama svakako otvoriti puteve za neka nova poznanstva. Vaš društveni život tokom novembra meseca je veoma aktivan što samo daje dodatne mogućnosti, kako za poznanstva tako i za mogućnost rađanja nekih novih emocija. U svakom slučaju, sve ono što se dešava prepuštena je vama i vašoj aktivnosti. Planetarnu podršku imate i na vama je da je sada u potpunosti iskoristite.

ZDRAVLJE

Vitalni ste i puni energije ali ipak nemojte da preterujete. Pored veoma aktivnog društvenog života i svih vaših poslovnih obaveza morate pronaći način da se dovoljno odmarate i tako vaš imunitet sačuvate na zavidnom nivou.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Strelac Mesečni Horoskop

Za Novembar 2021. Godine

Sunce 22. novembar ulazi u vaš znak i označava period vaše vladavine. Bićete puni ambicija, energije entuzijazma i naravno svi vi koji ste rođeni u zodijačkih znaku Strelca u narednih 30 dana proslavićete svoj rođendan. Ovom prilikom mi vam želimo pre svega zdravlja, sreće ljubavi kao i poslovne uspehe.

POSAO

Možda vam sam početak ovog mesečnog ciklusa ne deluje posebno značajan niti ćete na samom početku imati nekih značajnih kako poslovnih tako i ljubavnih prilika ali budite sigurni da kako se mesec bliži kraju i kako decembar polako kuca na vrata neka nova dešavanja počinju da se prepliću kroz vaš život. Pred sam kraj meseca možete očekivati značajnu poslovnu ponudu koja može imati veze sa kraćim putovanjima, komunikacijama, marketingom ili trgovinom. Ako se već bavite nekim od navedenih poslova ovo je samo prilika da proširite svoje delovanje i time učinite da i vaše finansije lagano krenu uzlaznom putanjom. Takođe, strelčevi koji su trenutno bez posla treba da se usmere upravo na navedene poslove jer je sada najveća šansa da se zaposle upravo u navedenim sferama. Finansijska situacija je generalno dobra a dobitak se očekuje sredinom meseca. Ako budete zaista poslovno aktivni i sprovedete neke novine u vaše poslovne aktivnosti već od decembra očekujte osetno poboljšanje vaše finansijske situacije.

LJUBAV

Strelčevi tokom ovog mesečnog perioda mogu biti skloni tajnim ljubavnim avanturama bez obzira da li ste slobodni ili se nalazite u ljubavnoj vezi. Budite oprezni jer je vaša želja za avanturama veoma naglašena, čak do te mere da je to teško kontrolisati, zbog čega možete ugroziti vašu postojeću emotivnu vezu a zbog čega vam na kraju svakako može biti žao. Slobodni pripadnici ovog vatrenog znaka mogu uživati ali bez očekivanja za nekim trajnim i dubljim emotivnim vezivanjem.

ZDRAVLJE

Nervoza i alergijske reakcije su ono što možete očekivati tokom prve polovine novembra meseca. Pokušajte malo više da negujete kožu jer je ona sada posebno osetljiva.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Jarac Mesečni Horoskop

Za Novembar 2021. Godine

Jarčevi su pod uticajem pozitivnih planetarni energija na samom početku novembra meseca i veoma je važno da budete maksimalno aktivni tokom prvih 10 dana dok su energije još uvek na snazi kako bi ste sve ono što ste započeli uspešno priveli kraju ili kako biste sa druge strane neke svoje želje i ambicije uspešno započeli. Nakon 10. novembra energije lagano slabe zbog čega ćete svakako biti prinuđeni da uložite više energije i vremena u ostvarenja svojih ciljeva.

POSAO

Značajna dešavanja na poslovnom planu mogu očekivati jarčevi koji rade u nekoj od društvenih ili humanitarnih organizacija ili su politički aktivni. Vaš društveni život je veoma aktivan zbog čega su izvesna i neka nova poznanstva koja na kraju krajeva možete iskoristiti u poslovne svrhe u svoju korist. Postoji mogućnost da neko ko vam je trenutno prijatelj izađe pred vas sa zanimljivim poslovnim predlogom koji ako zajedno razmotrite i razradite možete uspešno sprovesti u dela. Takav projekat sada poprima dobre energije i može biti kvalitetan i isplativ tokom narednog perioda. Sasvim je izvesno da će vaš saradnik biti prijatelj u koga imate puno poverenje zbog čega će vam biti mnogo lakše da donesete konačnu odluku u tom smislu. Takođe, mnogi pripadnici ovog zemljanog zodijačkih znaka mogu osetiti potrebu da pomognu drugim ljudima kroz razne projekte humanitarnog karaktera.

LJUBAV

Venera kao vladar vašeg polja ljubavi 5. novembra ulazi u vaš znak čime ovu sferu vašeg života svakako stavlja na listu vaših prioritet. Ako ste slobodni osetićete veliku potrebu da taj vaš status konačno promenite a obzirom na bogat društveni život i ovu vašu želju sasvim je izvesno da ćete u tome i uspeti. Nisu isključena ni iznenađenja da onog trenutka kada to najmanje očekujete upoznate osobu u koju se možete zaljubiti čak i na prvi pogled. Naravno vi ste oprezni ali će vas gotovo sigurno obuzeti osećaj koji odavno niste doživeli.

ZDRAVLJE

U periodu od 7. do 15. novembra malo više pažnje obratite na vaše zdravlje. Proverite krvnu sliku a redovno proveravajte i krvni pritisak posebno ako imate hroničnih problema sa hipertenzijom.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Vodolija Mesečni Horoskop

Za Novembar 2021. Godine

Vodolije će tokom novembra meseca u velikoj meri biti usmerene na svoj ljubavni i društveni život. Sasvim izvesno da će u nekom trenutku doći do preplitanja vaših poslovnih i ljubavnih aktivnosti što znači da neka poznanstva ili avanture mogu započeti upravo na poslu. Veoma je važno da jasno razgraničite te dve stvari kako bilo šta u poslovnom smislu ne bi ugrozili.

POSAO

Vaše deseto polje, polje rada i karijere je veoma naglašen tokom novembra meseca obzirom da će u tom polju u jednom trenutku boraviti Sunce, Merkur i Mars. Ako ste na nekoj rukovodećoj funkciji bićete veoma zahtevni prema svojim zaposlenim ali imajte u vidu da to ne donosi uvek željene rezultate. Morate odigrati malo taktički kako bi poslove priveli kraju a ipak ostali jedan od omiljenih rukovodećih kadrova. U svakom slučaju vaše mogućnosti i poslovne prilike tokom novembra meseca zaista nisu male, ne samo da ćete imati mogućnost da nešto promenite, naravno u svoju korist, već je sasvim izvesno da će se sve to veoma pozitivno odraziti i na vaše finansije. Poseban uspeh mogu očekivati vodolije koje rade u policiji, vojsci ili nekoj drugoj značajnoj državnoj instituciji.

LJUBAV

Sasvim je izvesno da će neka ljubavna dešavanja da se prepliću i sa vašim poslovnim aktivnostima. To znači da do nekog kontakta, poznanstva ili simpatija može doći na samom poslu ali kao što je već rečeno budite oprezni, nemojte dozvoliti da to utiče na kvalitet onoga što radite. Takođe tokom druge polovine novembra meseca postoji mogućnost da neki pripadnici ovog vazdušnog znaka dođu to saznanja kako jedan vaš prijatelj gaji osećanja prema vama. To vas može veoma iznenaditi jer verovatno to niste ni pomišljali ali će ro svakako u vama probuditi razmišljanja. Nije isključeno da ovo bude i nova ljubavna veza na pomolu.

ZDRAVLJE

Sredinom meseca mogući su problemi sa digestivnim traktom a za pripadnica lepšeg pola savetuje se redovna poseta ginekologu.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Ribe Mesečni Horoskop

Za Novembar 2021. Godine

Drage ribe, ako se trenutno na bilo koji način usavršavate, pohađate neki kurs, završavate neke ispite i slično, možete očekivati uspeh obzirom da su planete u tom pogledu u potpunosti na vašoj strani. Koncentracija vam je na zavidnom nivou a uspeh u tom smislu gotovo zagarantovan. Naravno. sve to mora biti rezultat i vašeg dosadašnjeg rada pa ako ste bili marljivi rezultati gotovo sigurno neće izostati.

POSAO

Polje inostranstva se ponovo prepliće kroz vaše poslovne aktivnosti. Novembar mesec može biti veoma značajan za ribe koje već imaju kontakte sa inostranstvom ili inostranim firmama dok sa druge strane ribe koje teže ka ostvarenju na polju inostranstva upravo sada mogu dobiti lepu ponudu ili konačno sprovesti u delo ono što već izvestan period planiraju. Sunce, Merkur i Mars se nalaze u vašoj devetoj kući horoskopa što znači da vam energije nikako neće manjkati posebno one koju je potrebno uložiti na ostvarenje na polju inostranstva. Pre svega, možete biti vođeni finansijskim ambicijama što u ovom periodu zaista ima smisla jer ostvarenje kroz polje inostranstva u poslovnom smislu sada može biti veoma isplatilo. Novembar pa i decembar mesec za rođene u zodijačkih znaku riba predstavljaju veoma značajan period na poslovnom planu tokom ove 2021. godine. Možda ste malo duže čekali ali konačno ste dočekali svojih pet minuta.

LJUBAV

Ribe mogu očekivati zanimljiva dešavanja i kada je ljubav u pitanju. Ako ste aktivni na društvenim mrežama a trenutno slobodni, sasvim je moguće da upravo putem takvih mreža upoznate jednu osobu sa kojom ostajete u komunikaciji do konačnog viđanja. Velike su šanse da nađete mnogo zajedničkog sa tom osobom što će vam vremenom ulivati sve više poverenja do konačnog susreta. Ovo jeste mogućnost za početak nove emotivne veze. Ribe koje su u vezi ili braku tokom novembra meseca treba da pronađu vremena kako bi sa svojim partnerom otišli na nekog kraće putovanje jer to je potrebno kako bi osvežili vašu vezu.

ZDRAVLJE

Ključna reč za očuvanje dobrog zdravlja jeste umerenost u svemu, kako u hrani i piću tako i u poslu kojim se bavite. Sunce koje vlada vašim poljem zdravlja biće u kvadratu sa Jupiterom zbog čega ste skloni da preterujete a time možete izazvati nepotrebne zdravstvene probleme.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.Dnevni horoskop

Naš dnevni horoskop je horoskop koji naši korisnici najčešće posećuju na našem sajtu. Svakog dana kod nas možete besplatno pročitati dnevni horoskop za sebe, članove vaše porodice, prijatelje, emotivne partnere. Ono što je potrebno znati kada je dnevni horoskop u pitanju jeste to da se on treba uzeti sa rezervom jer dnevna kretanja planeta ipak nisu toliko značajna da bi uticali na nas. Svakako je mnogo preciznije konsultovati nedeljni i mesečni horoskop. Takođe, uvek je bolje potražiti lično i personalizovano tumačenje, kada se u obzir uzme konkretna osoba i datum i mesto rođenja može dati potpuno precizan i tačan rezultat odnosno tačnu analizu.

Baš iz tog razloga, svim našim korisnicima preporučujemo da na početku svakog meseca obave astrološku konsultaciju sa našim astrolozima u skladu sa svojim mogućnostima. Mi vam kao astro centar nudimo mogućnost telefonskih konsultacija, konsultacija putem SMS-a i pisanih analiza koje možete poručiti putem naše astro prodavnice. Tek ovakve personalizovane analize daće vam detaljan uvid u vaše astrološke aspekte i dati vam odgovore na mnoga konkretna pitanja vezana za vas lično.Pozovite naše Astrologe:Pošaljite SMS našim Astrolozima:Pozivanjem nasih brojeva za svega par minuta bicete u mogucnosti da dobijete lični horoskop koji će vam protumačiti naši najbolji astrolozi od kojih ćete dobiti odgovore na sva pitanja koja vas interesuju. Pitanja koja mozete postaviti astrolozima mogu pokrivati pitanja iz najširih životnih oblasti uključujući ljubav, zdravlje, posao, sudbinske aspekte ili bilo koju drugu oblast života. Pozovite nas već danas, jer mi smo tu za vas!