• Srbija razgovor uzivo:

  0906-222-224

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 84rsd/min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Mesečni Horoskop za Maj 2022. godine

Mesečni horoskop Astrološkog Centra jedna je od najposećenijih sekcija našeg sajta.
Posetite nas svake nedelje i kontaktirajte naše najbolje astrologe.Kliknite ispod da odmah pređete na mesečni horoskop za željeni znakOvan Mesečni Horoskop

Za Maj 2022. Godine

Na samo početku maja meseca naglasak za rođene u znaku Ovna je na polju finansija. Dobitak je izvestan ali po svemu sudeći isti će vam pomoći da rešite neki finansijski problem koji vas prati od ranije. U svakom slučaju dobitak brzo odlazi ali možete biti zadovoljni jer ste na taj način ipak skinuli jedna teret sa leđa.

POSAO

Merkur kao vladar vašeg polja rada 4. maja ulazi u vašu 3. kuću horoskopa i donosi snažan podsticaj za sve poslove koji su u vezi sa edukacijom, trgovinom ili transportom. Ako težite ka nekom poslovnom partnerstvu maj mesec može biti veoma povoljna da takvu ambiciju i ostvarite. Ipak, potpisivanje ugovora kao i sklapanje bilo kakvih poslovnih dogovora treba završiti do 20. maja nakon čega Merkur formira kvadrat sa Neptun što i nije najbolji aspekt za neki novi početak jer neke stvari nisu potpuno jasne, može doći do previda a to ćete shvatiti kada bude kasno. Iskoristite maj mesec, pre svega period do 20. jer nakon toga nastupaju nešto izazovniji aspekti a od 30. maja očekuje vas i retrogradno kretanje vladara polja rada što će umanjiti kako poslovne prilike tako i vašu energiju u toj sferi vašeg života.

LJUBAV

Prijatna iznenađenja na polju ljubavi izvesna su već tokom prve nedelje maja meseca. Iznenadno poznanstvo u trenutku kada se tome najmanje nadate je ono što će doneti promene u vašu svakodnevnicu. Takođe, veoma značajan period, prvenstveno ako ste slobodni očekujte od 15. do 24. maja. Ako tokom navedenog perioda započnete ljubavnu vezu ista može biti veoma snažna možda čak i sudbinska. Za ovnove koji su u vezi savetuje se oprez negde do 10. maja jer će loš uticaj Saturna na Sunce doneti nešto hladniji odnos pa već narušene veze mogu biti dodatno ugrožene.

ZDRAVLJE

Budite umereni u hrani i piću tokom prvih osam dana maja meseca. Stomak vam je osetljiv i svako preterivanje može vrlo lako doneti neočekivane probleme.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Bik Mesečni Horoskop

Za Maj 2022. Godine

Bikovi, do 20. maja i dalje uživate u boravku Sunca u vašem znaku i ovo jeste period kada ste i dalje puni energije i kada imate priliku da neke stvari u vašem životu promenite ili poboljšate. Vašem znaku nikako ne prijaju velike i radikalne promene ali uprkos tome mnogi od vas biće suočeni sa značajnim promenama već na početku maja meseca pre svega na polju posla.

POSAO

Sunce je na samom početku meseca u konjukciji sa Uranom koji vlada vašim poljem rada i karijere i ovaj aspekt često donosi velike promene gde ste neke možda i priželjkivali ali često iste dolaze i sasvim iznenada. Važno je da na iste budete spremni i da ih hrabro prihvatite jer vam je sudeći po svemu neka promena na polju posla svakako potrebna. Takođe, za bikove kod kojih postoje uslovi moguć je i napredak na trenutnom radnom mestu a nagoveštaj za tako nešto izvestan je u periodu od 15. do 25. maja. Venera kao vaš vladara i ujedno vladara 6. kuće, 9. maja ulaz u vaše 2. polje horoskopa i to je period kada treba očekivati neke konkretne, opipljive rezultate vašeg dosadašnjeg rada. Ako vaš posao ima veze sa ekonomijom i finansijama pred vama je jedan povoljan vremenski period. Oprez sa novcem savetuje su u periodu od 25. do kraja maja meseca.

LJUBAV

Ako se nalazite u dugogodišnjoj i stabilnoj emotivnoj vezi mesečni period koji je pred vama donosi značajne odluke za vašu budućnost. Mnogi bikovi se mogu odlučiti i na zajednički život sa svojim partnerom. Slobodni pripadnici ovog zemljanog znaka početak nove romantične veze mogu očekivati u periodu od 11. do 18. maja posebno ako kod vas već postoji interesovanje za konkretnu osobu. Ne oklevajte, kojeg god da ste pola budite odlučni i priđite toj osobi.

ZDRAVLJE

Većim delom ovog mesečnog ciklusa pratiće vas povoljne energije na polju zdravlja. Malo više pažnje biće potrebno od 25. do kraja maja. Ako uzimate neku terapiju budite odgovorni a ako osetite bilo kakav negativan uticaj iste posavetujte se sa vašim lekarom.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Blizanci Mesečni Horoskop

Za Maj 2022. Godine

Dragi Blizanci, 21. maja Sunce ulazi u vaše sazvežđe i time označava period vaše vladavine koji će potrajati narednih trideset dana. Naravno, ovim putem svima vama želimo srećan rođendan koji ćete tokom navedenog perioda i proslaviti. Pred vama je jedan dinamičan i pre svega povoljan mesečni period i zato je veoma važno da budete maksimalno aktivni na svim poljima vašeg života.

POSAO

Blizanci će na poslovnom planu tokom maja meseca imati sjajne prilike za promene. U periodu od 9. do 22. na snazi je sekstil Marsa i Urana što ne samo da donosi neke nove, inovativne ideje na poslovnom planu već vam otvara mogućnost da sve to polako sprovedete u delo. Tokom ovog meseca, tačnije 14. očekuje vas i ulazak Jupitera u vaše 10. Polje horoskopa što donosi neki nagoveštaj za pozitivna dešavanja koja vas očekuju i tokom narednih meseci. Period pred vama je neki vid pripreme i zagrevanje a kulminaciju svih pozitivnih dešavanja na poslovnom planu možete očekivati krajem tekuće ali i tokom sledeće 2022. godine. Tekući mesec može doneti određeni nagoveštaj ili mogućnost koju ćete tek u narednom periodu realizovati. Ako ste bez posla, sredinom meseca možete dobiti jednu zanimljivu ponudu koju bi sudeći po aspektima svakako trebalo iskoristiti. Prijatna iznenađenja tokom ovog mesečnog ciklusa možete očekivati i na polju finansija.

LJUBAV

Venera kao vladar vašeg polja ljubavi 9. maja ulazi upravo u vaš znak što tokom narednog perioda stavlja akcenat na tu sferu vašeg života. Blizanci koji su slobodni ne samo da će imati priliku, posebno tokom druge polovine meseca da se ostvare na ljubavnom planu, već to može biti jedna zaista lepa i kvaliteta emotivna veza. Zauzeti će imati ozbiljne planove sa svojim partnerom. Veoma je važno da budete iskreni i potpuno otvoreni u vašem odnosu jer sve ono što imate vrlo lako može pokvariti neiskrenost koja se iz nekog razloga u periodu od 25. do kraja meseca može preplitati kroz vaš odnos.

ZDRAVLJE

Dobre energije i sasvim solidan imunitet ukazuju na dobru zdravstvenu situaciju tokom maja meseca.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Rak Mesečni Horoskop

Za Maj 2022. Godine

Rođeni u znaku Raka maj dočekuju sa Marsom u svom znaku koji je ujedno i vladar njihovog polja karijere zbog čega se stiče utisak da će naglasak i tokom ovog mesečnog perioda biti na polju rada i karijere. Manji problemi tokom maja meseca mogući su sa jednim mlađim ženskim članom vaše porodice gde može doći do manjih zdravstvenih problema.

POSAO

Kao što je već rečeno, Mars boravi u vašem znaku i sva vaša pažnja i energija treba da budu usmereni na polje rada i karijere. Pored toga, Mars sredinom meseca formira povoljan aspekt sa Uranom što vam pruža priliku za promene ali i napredovanje. Neki pripadnici ovog vodenog znaka mogu se odlučiti i za promenu posla ili da započnu neki potpuno novi posao koji nema baš mnogo sličnosti sa trenutnim poslovnim aktivnostima. Takođe, Jupiter 14. lagano ulaz u vašu 9. kuću a obzirom da isti vlada vašom 6. kućom moguće su i neke nove opcije a koje su vezi sa inostranstvom. Naravno, ne treba žuriti ali svakako razmotrite sve opcije koje vam se polako otvaraju. Ključno tokom ovog mesečnog perioda jeste da ako želite da menjate posao sada konačno možete očekivati povoljnu priliku i savet je da je svakako iskoristite.

LJUBAV

Tokom maja meseca očekujte dva ključna perioda kada ja sfera ljubavi u pitanju. Najpre od 4. do 9. kada neke priče koje su već započete mogu konačno doživeti puni sjaj i kada se konačno možete ostvariti u emotivnoj vezi sa osobom do koje vam je stalo. Odmah zatim, već od 10. do 22. maja moguća su iznenađenja što se odnosi i na zauzete rakove. Neko novo poznanstvo može totalno da vas poremeti pa čak i dovede u pitanje vašu trenutnu ljubavnu vezu. Budite oprezni i promišljeni kako bi na kraju ipak doneli onu pravi i najbolju odluku za vas.

ZDRAVLJE

Od 21. do 28. bićete pod uticajem nešto izazovnijeg aspekta na polju zdravlja a posebnu pažnju je potrebno obratiti na krvni pritisak i srce. Nemojte preterivati u svakodnevnim aktivnostima i pronađite vremena kako bi proverili svoje zdravstvenu stanje.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Lav Mesečni Horoskop

Za Maj 2022. Godine

Lavovi ovaj mesečni period započinju u jednom mirnom i relaksirajućem raspoloženju kada su poslovne aktivnosti u pitanju. Nema nekih značajnih dešavanja i promena koje vas mogu iznenaditi i zato je potrebno da nastavite sa svim svojim dosadašnjim aktivnostima bar što se tiče prve polovine maja meseca. Neki značajniji aspekti očekuju vas tokom druge polovine i pred sam kraj mesečnog ciklusa koji je pred vama.

POSAO

15. maja biće formiran jedan značajan aspekt koji može imati uticaj na vaš posao i karijeru. Naime, predstoji vam saradnja ili pomoć od neke uticajne osobe u društvu ili na samom poslu. Ako vam je iz bilo kog razloga takva pomoć ili podrška potrebna ne oklevajte da je i sami potražite posebno u periodu od 15. do 25. maja. Lavovi koji grade karijeru i koji su tokom proteklog perioda uložili mnogo energije u tu sferu mogu očekivati značajan pomak i neke konkretne i opipljive rezultate. Javni poslovi su u prvom planu pred sam kraj meseca pa i početkom juna. Izbegavajte neke veće kupovine, kredite i ostale novčane transakcije u periodu od 2. do 8. maja kao i u periodu od 20. do 29. Možete napraviti grešku ili uložiti novac u neku pogrešnu investiciju bilo da je ista poslovne ili privatne prirode.

LJUBAV

Mesec počinje u jednom mirnom tonu i tako će biti i na polju ljubavi bilo da ste slobodni ili se nalazite u emotivnoj vezi. Ipak u periodu od 21. do 28. maja bićete izloženi jednom negativnom aspektu koji može naglasiti već postojeće probleme u vašoj vezi ili braku što može ugroziti i dalji tok vašeg odnosa. Ako ste slobodni, maj mesec donosi neke ljubavne avanture i pokušaje ali ne nagoveštava se i početak ozbiljne ljubavne priče. Opustite se i zabavite bez nekih velikih očekivanja u toj sferi vašeg života.

ZDRAVLJE

Na početku meseca vas mogu pratiti neki problemi koji datiraju iz prethodnog mesečnog ciklusa ali ako budete odgovorni već od 10. maja realno je očekivati stabilizaciju.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Devica Mesečni Horoskop

Za Maj 2022. Godine

U globalu maj mesec donosi mnogo povoljnih aspekata na poslovnom planu i te energije će se svakako odraziti i na vaš znak. Veoma je važno da budete poslovno aktivni tokom ovog mesečnog period i iskoristite ove pozitivne energije jer će pred sam kraj meseca vaš vladara Merkur krenuti retrogradno i tako umanjiti vaše prilike ali i sopstvenu energiju.

POSAO

Merkur kao vaš vladar već 4. maja ulazi u vaše 10. polje horoskopa i tako stavlja naglasak na sferu vašeg posla i karijere. Tu je i trigon Merkura sa Plutonom što znači da ćete imati mnogo energije i volje da ostvarite sve ono što ste sebi zacrtali kao cilj. Nešto menjate iz korena, neke poslove prekidate a sve u cilju da što bolje i kvalitetnije iskoristite nove prilike koje vam se pružaju. U periodu od 11. do 18. biće formiran i povoljan aspekt Merkura sa Saturnom što ukazuje na jednu stabilnost, postojanost ali i sigurnost na poslovnom planu. Sve što započnete u tom periodu poprimiće upravo takve energije. Veoma je važno da u potpunosti iskoristite period koji je pred vama jer kao što je rečeno od 30. maja vaš vladar Merkur kreće retrogradno i umanjuje vaše mogućnosti za novine i promene na poslovnom planu.

LJUBAV

Sa druge strane aspekti na polju ljubavi vam tokom ovog mesečnog periodu neće biti posebno naklonjeni. Krizni period već na samom početku meseca očekuje device koje su u vezi gde i najmanji nesporazum može napraviti ozbiljan problem u vašem odnosu. Slobodne device ne samo de neće imati mnogo vremena za neki aktivan društveni život i nova poznanstva već neće biti posebno ni zainteresovane za tu sferu života. Nešto povoljniji aspekti biće formirani od 24. maja ali to je samo nagoveštaj za neka dešavanja koja vas očekuju tokom narednog mesečnog perioda.

ZDRAVLJE

Napetost i nervoza vas mogu pratiti na samom početku meseca što pored lošeg raspoloženja može doprineti i nekim fizičkim zdravstvenim problemima. Koliko je to moguće uzimajte vitamine i dovoljno spavajte.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Vaga Mesečni Horoskop

Za Maj 2022. Godine

Maj mesec donosi neku novu energiju, neke nove prilike ali i interesovanja za sve rođene u zodijačkom znaku Vage. Vaša interesovanja i želje se mogu iznenada promeniti kako na polju posla tako i u ljubavnoj sferi vašeg života. Ako ste bez posla sasvim je izvesno da ćete konačno početi da radite, ako ste slobodni biće prilike da se vaš emotivni status konačno promeni...

POSAO

Mars plovi kroz vaše polje karijere i u periodu od 9. do 22.maja formiraće sekstil sa Uranom što donosi neke nove ideje, neke nove želje ali i prilike na tom polju vašeg života. Ono što je važno jeste da bez oklevanja i previše vaganja pređete na realizaciju svega što ste zacrtali i što želite kako ne bi sve to ostalo samo u mislima i na bazi neostvarene ideje. Pored toga i Jupiter 14.maja ulazi u vaše polje rada što jeste početak jednog pozitivnog i ekspanzivnog perioda na poslovnom planu, naravno u zavisnosti i od vašeg ličnog angažovanja na tom polju. Ako ste bez posla sada je prava prilika da isti potražite a aspekti su takvi da vam pružaju mogućnost da pronađete ono što zapravo i priželjkujete. Iznenađenje su moguća i na polju finansija pa je tako dobitak moguć sredinom maja meseca.

LJUBAV

Tokom čitavog meseca bićete pod uticajem aspekata iznenađenja što se svakako odnosi i na polje ljubavi. Neki od vas će imati mogućnost za novo poznanstvo na poslu ili preko nekih poslovnih partner što se vremenom može pretvoriti u jednu mnogo ozbiljniju priču od samog poznanstva i prijateljstva. Čak i vage koje se u vezi mogu biti pred iskušenjem upravo zbog jednog novog i sasvim iznenadnog poznanstva. Ako ste u barku potrebno je uvesti neke novine i promene u vaš odnos jer vas svakodnevnica polako pritiska zbog čega je i potrebno osvežiti odnos.

ZDRAVLJE

Zdravstveni problemi vezani za respiratorne infekcije su mogući u periodu od 20.pa sve do kraja tekućeg meseca.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Skorpija Mesečni Horoskop

Za Maj 2022. Godine

Planovi koje škorpije imaju a koji su vezani sa poljem inostranstva u bilo kom smislu tokom maja meseca mogu biti uspešno realizovani ili ćete bar otpočeti proceduru koja vas vodi ka konačnom cilju. Jedna prilika kojoj se niste ni najmanje nadali niti je očekivali iznenada se pojavljuje kao opcija i ako budete dovoljni brzi i odlučni gotovo sigurno je možete iskoristiti u svoju korist.

POSAO

Na samom početku meseca bićete suočeni sa poslovnim problemima i sada je pravi trenutak da se sa istim i suočite i da ih konačno rešite kako bi dalje u toj sferi mogli ispravo ali i lakše da funkcionišete. Postoje ovde i uticaju drugih ljudi koji vam svesno ili nesvesno otežavaju i ograničavaju poslovne ambicije ali vaša snaga i snalažljivost sve to ipak može pobediti. Važno je da ne pustite da se stvari odvijaju same od sebe već pokušate sami da utičete na iste. Ako imate bilo kakve veze sa inostranstvom ili planirate poslovno ostvarenje kroz isto, sredinom meseca očekujte povoljne energije i uspeh u toj sferi. Iznenadni dobitak, možda čak i u nekoj igri na sreću moguć je nakon 14.maja. Okušajte svoju sreću ali svakako nemojte da preterujete jer takav novac kako dođe često isto tako i ode.

LJUBAV

Nema naznaka za neka značajna dešavanja na polju ljubavi. Ako ste u vezi, vaš partner je iz nekog razloga nezadovoljan što ćete i sami videti tokom druge polovine maja meseca. Pokušajte da saznate u čemu je problem i ako je potrebno da sprovedete neke promene u samom odnosu. U svakom slučaju ako vam je stalo do ove veze pokušajte da nešto više vremena provodite sa partnerom. Slobodne škorpije mogu biti razočarane jer emocije koje gajite prema jednoj osobi nažalost neće biti uzvraćene.

ZDRAVLJE

Zdravstvena situacija je dobra ali su moguće iznenadne povrede fizičke prirode. Takođe, škorpije koje pate od bilo koje hronične bolesti malo izazovniji period mogu očekivati od 22.pa sve do kraja meseca.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Strelac Mesečni Horoskop

Za Maj 2022. Godine

Dragi strelčevi, Sunce sve do 20.maja plovi kroz vašu 6. kuću horoskopa i donosi vam snažnu životnu energiju, vitalnost ali i volju da za poslom pa je savet da taj period upravo tako i iskoristite. Kao i većina zodijačkih znakova, tako i vi isto, možete očekivati jedan dinamičan i zanimljiv mesečni period kako na polju posla tako i na polju ljubavi.

POSAO

Početak meseca donosi i nešto izazovnije aspekte na polju posla što znači da morate biti spremni da naporno i istrajno radite kako bi svoje poslove i projekte uspešno priveli kraju. Biće određenih izazova i pritisaka ali upravo sada imate priliku da pokažete svu svoju snagu i sposobnost što će neko svakako primetiti i što vam u nekom narednom periodu može doneti određeni napredak. Druga polovina meseca rezervisana je za strelčeve koji se bave javnim poslovima ili poslovima koji zahtevaju saradnju ili partnerstvo sa drugim ljudima. Takođe, ako vam neko ponudi neki vid saradnje u periodu od 12.pa sve do kraja meseca to svakako treba ozbiljno razmotriti. Obzirom da Merkur koji je inače vladar vašeg polja karijere od 30.maja kreće retrogradno i veoma je važno da sve svoje poslove završite ili bar definišete do kraja tekućeg meseca.

LJUBAV

Mars kao vladar vašeg polja ljubavi u period od 9. do 22.maja formira sekstil sa Uranom što donosi mnoga dinamična i nesvakidašnja dešavanjima na tom polju. Iznenađenja su moguće u svakom segmentu a zaljubiti se možete u trenutku kada to najmanje očekujete što pored slobodnih strelčeva važi i za one koji se nalaze u kraćim ili nestabilnim ljubavnim vezama. Ipak, nema nagoveštaja za neko dublje i trajnije vezivanje ali lep provod i avantura su svakako na pomolu.

ZDRAVLJE

I pored dobre vitalnosti i energije umor je ono što vas povremeno može pratiti a što će svakako uticati na koncentraciju i povremeno vam kvariti raspoloženje. Do 15.maja pokušajte svaki slobodan trenutak da iskoristite i odmorite svoje telo.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Jarac Mesečni Horoskop

Za Maj 2022. Godine

Za rođene u znaku Jarca počinje jedan veoma značajan mesečni periodu pre svega u sferi kojoj su oni zapravo i najviše posvećeni a to je svakako posao i karijera. Sve svoje planove koji nisu u vezi sa poslom pokušajte da stavite u drugi plan i usmerite se na sferu posla jer sada zaista imate priliku da ostvarite značajne poslovne rezultate. Važno je da budete brzi i odlučni jer već krajem meseca planetarne energije u tom smislu lagano počinju da slabe.

POSAO

Merkur kao vladar vašeg polja rada već 4.maja ulazi upravo u tu kuću, kuću gde pronalazi svoje sedište. To svakako pojačava energiju ove planete i ovog polja pa su otuda i moguće dobre prilike u toj sferi vašeg života. Mogući su neki novi susreti kao i neke nove ponude vezane za posao kako na poslu gde radite tako i neke potpuno nove prilike od drugih lica. Već u period od 11. do 18.maja Merkur formira trigon sa Saturnom što ukazuje na neke ozbiljne, možda i teške poslovne obaveze, pregovore ali isto tako i veoma važne a ako istrajete i veoma uspešne. Upravo je to razlog zašto tokom ovog mesečnog perioda svu svoju pažnju i energiju treba da usmerite na polje posla i karijere. Isti aspekt sa Saturnom formiraće i Venera koja vlada vašim polje karijere. Povoljni aspekti za finansije biće formirani od 1. do 7.kao i od 10. do 15.maja.

LJUBAV

I pored mnogih aktivnosti na polovnom planu ni ljubavna sfera vašeg života ipak neće ostati u drugom planu. Ovo se prvenstveno odnosi na Jarčeve koji su ozbiljni u toj sferi, koji imaju zacrtane ciljeve i iskrene emocije koje konačno mogu biti prihvaćene i uzvraćene. Ako emotivnu vezu započnete u periodu od 18. do 25.maja ista može biti kvalitetna, uspešna, kako bi neki rekli ona prava. Zauzeti prolaze kroz iskušenje u vezi u periodu od 7. do 13.maja.

ZDRAVLJE

Većim delom ovog meseca pratiće vas povoljne energije na polju zdravlja. Oprez će biti potreban pred sam kraj meseca kada mogu biti ugroženi ekstremiteti zbog mogućih povreda kao i sinusi.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Vodolija Mesečni Horoskop

Za Maj 2022. Godine

Drage vodolije, Jupiter koji trenutno boravi u vašem znaku tokom ovog meseca prelazi u znak riba i vaše 2. polje horoskopa. Sam ulazak Jupitera u vašu 2. kuću nagoveštava pozitivna dešavanja na polju finansija tokom narednih par meseci sve dok se Jupiter negde tokom leta ponovo ne vrati u vaš znak, donoseći neke nove prilike i na ostalim poljima vašeg života.

POSAO

Poslovni aspekti tokom maja biće veoma aktivni pa kao i većinu zodijačkih znakova i vas očekuje jedan dinamičan mesečni period. Vladar vašeg polja karijere koji istovremeno boravi u vašem polju rada formiraće sekstil sa vašim vladarem Uranom i to jeste veoma povoljna prilika za poslovne aktivnosti. Obzirom da se radi o sekstilu očekujte da će sve ići lagano, onako kako ste planirali i kako želite. Naravno, vaša aktivnost bez posustajanja i opuštanja je svakako važna. Mnogo toga zavisiće od vas samih a što je najvažnije planetarna podrška je tu. Druga polovina meseca povoljna je za rešavanja nekih finansijskih pitanja i ako imate potrebu za nekom pozajmicom iskoristite navedeni period. Povoljni aspekti tokom ovog mesečnog perioda očekuju i vodolije koje se bave privatnim poslom ili planiraju da otpočnu isti.

LJUBAV

Merkur 4.maja ulazi u vaše polje ljubavi a on je ujedno i vladar ove sfere vašeg života. Sva njegova pozitivna energije biće aktivirana što vam donosi mnogo novih susreta, pojačanu komunikaciju a neki pripadnici ovog vazdušnog znaka svoju ljubav mogu pronaći i putem društvenih mreža. Merkur formira trigon sa Saturnom od 11. do 18.što znači da nema mesta za avanture, neozbiljne susrete već je vreme da se ostvarite kroz stabilnu i iskrenu emotivnu vezu. Zauzete vodolije teže ka nekim promenama a savet je da iste sprovedete kroz odnos u kome se nalazite.

ZDRAVLJE

Za vodolije mesec maj donosi povoljne aspekte na mnogim poljima života pa se takve energije očekuju na poju zdravlja.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Ribe Mesečni Horoskop

Za Maj 2022. Godine

Maj mesec donosi neki prvi nagoveštaj za pozitivna dešavanja koja će uslediti tokom nekog narednog perioda pa čak i tokom sledeće 2022. godine. Naime, Jupiter 14.maja ulazi u vaš znak gde će se zadržati do kraja jula meseca. Upravo je to period koji predstavlja samo uvod u ono što vas očekuje kada Jupiter konačno uđe u vaš znak pred sam kraj ove godine. U svakom slučaju, nemojte zanemariti ni period koji je pred vama i usmerite se na sve ono što predstavlja vaše trenutne prioritete.

POSAO

Sunce kao vladar vašeg polja rada je u konjukciji sa Uranom na samom početku meseca i sve one promene i reforme koje su započete krajem prošlog meseca sada treba da sprovedete do kraja. Neke od tih promena vam mogu izgledati teško, može vas pratiti osećaj da ste oštećeno ali vreme će vam ipak ukazati na to da su te reforme bile potrebne i da je to na kraju krajeva ipak dobro za vas. Iz tog razloga nemojte im se opirati jer će vam tako biti još teže. Već od 15.trigon Sunca sa Plutonom daje vam jednu posebnu energiju i tu možete pokazati svo svoje umeće i snagu na poslovnom planu. Sudeći po ovi aspektima na kraju ovog mesečnog period možete biti zadovoljni ostvarenim poslovnom rezultatima. Novčani dobitak realno je očekivati sredinom meseca.

LJUBAV

Ribe se mogu suočiti sa promenama i na ljubavnom planu. Ako ste iz nekog razloga nezadovoljni u ljubavnom odnosu sada lako možete pronaći kompromis i prosto završiti ljubavnu vezu na jedan mira i prijateljski način. Ovakve energije u najvećoj meri mogu poprimiti one veze koje se održavaju na daljinu. Slobodne ribe mogu imati neočekivane susrete, a nije isključena ni mogućnost da se kod vas rode emocije prema jednoj osobi koja je trenutno vaš prijatelj i o kojoj pre izvesnog vremena niste razmišljali na taj način.

ZDRAVLJE

Od 1. do 10.mogući su problemi sa leđima, kičmom a ako patite od povišenog pritiska savet je da ga redovno proveravate. Takođe, neke ribe mogu imati i određene alergijske reakcije na hranu tokom prve polovine maja meseca.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.Dnevni horoskop

Naš dnevni horoskop je horoskop koji naši korisnici najčešće posećuju na našem sajtu. Svakog dana kod nas možete besplatno pročitati dnevni horoskop za sebe, članove vaše porodice, prijatelje, emotivne partnere. Ono što je potrebno znati kada je dnevni horoskop u pitanju jeste to da se on treba uzeti sa rezervom jer dnevna kretanja planeta ipak nisu toliko značajna da bi uticali na nas. Svakako je mnogo preciznije konsultovati nedeljni i mesečni horoskop. Takođe, uvek je bolje potražiti lično i personalizovano tumačenje, kada se u obzir uzme konkretna osoba i datum i mesto rođenja može dati potpuno precizan i tačan rezultat odnosno tačnu analizu.

Baš iz tog razloga, svim našim korisnicima preporučujemo da na početku svakog meseca obave astrološku konsultaciju sa našim astrolozima u skladu sa svojim mogućnostima. Mi vam kao astro centar nudimo mogućnost telefonskih konsultacija, konsultacija putem SMS-a i pisanih analiza koje možete poručiti putem naše astro prodavnice. Tek ovakve personalizovane analize daće vam detaljan uvid u vaše astrološke aspekte i dati vam odgovore na mnoga konkretna pitanja vezana za vas lično.Pozovite naše Astrologe:Pošaljite SMS našim Astrolozima:Pozivanjem nasih brojeva za svega par minuta bicete u mogucnosti da dobijete lični horoskop koji će vam protumačiti naši najbolji astrolozi od kojih ćete dobiti odgovore na sva pitanja koja vas interesuju. Pitanja koja mozete postaviti astrolozima mogu pokrivati pitanja iz najširih životnih oblasti uključujući ljubav, zdravlje, posao, sudbinske aspekte ili bilo koju drugu oblast života. Pozovite nas već danas, jer mi smo tu za vas!