• Srbija razgovor uzivo:

  0906-222-224

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 84rsd/min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Mesečni Horoskop za Jul 2021. godine

Mesečni horoskop Astrološkog Centra jedna je od najposećenijih sekcija našeg sajta.
Posetite nas svake nedelje i kontaktirajte naše najbolje astrologe.Kliknite ispod da odmah pređete na mesečni horoskop za željeni znakOvan Mesečni Horoskop

Za Jul 2021. Godine

Shodno aspektima koji su bili na snazi tokom proteklog mesečnog perioda, nije moguće reći da će jul mesec doneti neke velike promene u vaš život. Tokom jula meseca očekuju vas izazovni aspekti vašeg vladara Marsa koji će formirati čak tri opozicije i to sa Saturnom, Uranom i Jupiterom. Izvesno je nezadovoljstvo, koje se pretvara u bunt a zatim u snažni podsticaj za promenama koje želite da sprovedete.

POSAO

Opozicija Marsa sa Saturnom na snazi je od 1. do 9. jula. Saturn vlada vašim poljem rada i karijere zbog čega su problemi veoma izvesni već na samom početku ovog mesečnog ciklusa. Blokade ali i loši odnosi sa autoritetima na poslu je ono što možete očekivati i zbog toga ovaj period može biti veoma naporan i stresan za vas. Takođe od početka meseca pa sve do 13. na snazi je i opozicija Marsa sa Uranom što vas može navesti da po svaku cenu menjate neke dosadašnje navike koje svakako mogu biti vezane i za poslovni aspekt. Mnogi ovnovi mogu odlučiti da promene svoj posao pa čak i u smislu degradacije ali sve u cilju lakše i mirnije poslovne atmosfere. Poslednje nedelja meseca donosi vam priliku da željene promene sprovedete u delo. U svakom slučaju, zahvaljujući vašoj energiji i izdržljivosti vrlo brzo se vraćate na svoj pravi kolosek i nastavljate uspešno da funkcionišete na poslovnom planu.

LJUBAV

Na ljubavnom planu slobodne ovnove sve do 22. jula očekuju lepi aspekti. Sunce u sekstilu sa Uranom nagoveštava zanimljiva poznanstva pa i avanture ali budite oprezni jer se može desiti da vašu pažnju privuče osoba koja nije slobodna. U tom slučaju nije realno očekivati nište više osim avanture i flerta. Zauzeti pripadnici ovog vatrenog znaka moraju biti na oprezu od 17. do 22. jula kada su aspekti veoma napeti i mogu uticati na budućnost vašeg odnosa.

ZDRAVLJE

Bićete psihički napeti u periodu od 4. do 10. a shodno i ostalim, recimo poslovni aspektima, možda bi bilo najbolje da ovaj period iskoristite za odmor.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Bik Mesečni Horoskop

Za Jul 2021. Godine

Rođeni u zodijačkom znaku Bika mogu očekivati jedan dinamičan i nepredvidiv mesečni period. Biće mnogo aspekata koji će uticati kako na poslovni tako i na vaš privatni život. Venera koja je vaš prirodni vladara formira izazovne aspekte u vašem 4. polju horoskopa što znači da su neki izazovi i problemi mogući upravo unutar vašeg doma i porodice.

POSAO

Ako se bavite privatnim poslom, već navedeni izazovni aspekti Venere mogu doneti probleme u tu sferu vašeg života. Opozicija sa Saturnom može vam doneti neke probleme u smislu zakona i zato pokušajte koliko god je to moguće da svoje poslove obavljate po svim propisima i procedurama. Sredinom meseca kao da ćete shvatiti da je potrebno nešto menjati u poslu jer postoji tendencija blagog pada i to je potrebno ne vreme sprečiti. Konjukcija Venere i Marsa u 4. kući od 8. do 22. donosi pomoć jednog muškog člana porodice što će za vas biti od velikog značaja i što će vam pomoći da prevaziđete neke novonastale probleme. U periodu od 4. do 10. budite oprezni kada su finansije u pitanju. Moguće su pogrešne investicije, pogrešno uložen novac a ujedno se tokom navedenog perioda ne savetuje ni podizanje bilo kakvih pozajmica i kredita. Potrebno je samo malo strpljenja jer vas već od 12. do 16. očekuje dobitak koji će vam pomoći da rešite neke od tekućih problema.

LJUBAV

Ljubavni aspekti su veoma naglašeni i povoljni za rođene u znaku Bika. Ovo je prilika da ostvarite neke svoje snove i ambicije bilo da ste slobodni ili se nalazite u emotivnoj vezi. Uz sve to i Venera ulazi u vaše 5. polje, polje ljubavi 22. jula donoseći neke nove ljubavne prilike i kroz poslovne kontakte. Ako ste slobodni, shvatite ovo kao priliku da se vaš emotivni status konačno promeni.

ZDRAVLJE

Zdravlje tokom ovog mesečnog perioda nije na zavidnom nivou. Oprez je posebno potreban za bikove koji imaju hronične bolesti a ostali treba da obrate pažnju na zube i kožu.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Blizanci Mesečni Horoskop

Za Jul 2021. Godine

Dragi Blizanci, tokom jula meseca naglasak će biti na polju finansija obzirom da Sunce boravi u vašoj 2. kući a već od 12. jula i Merkur, vaš vladar, ulazi u ovo polje vašeg horoskopa. Pored toga biće u pratnji trigona sa Jupiterom što je i više nego povoljan aspekt za dobre okolnosti kada su sve materijalne vrednosti u pitanju.

POSAO

Pored dobrih i obećavajućih aspekata na polju finansija, situacija na samom poslu ipak nije sjajna. Izazovni aspekti Marsa biće na snazi većim delom ovog mesečnog ciklusa donoseći razne izazove i probleme. Ako je pozicija na kojoj radite iz bilo kog razloga ugrožena moguć je prekid radnog odnosa ili promena pozicije. Dobri aspekti na polju finansija će svakako olakšati novonastalu situaciju. Budite spremni na naporan rad uz dosta izazova koje nikako ne smete zanemariti već pokušajte da ih definišete i ako je moguće rešite do kraja jula meseca. Povoljne aspekte koji vam mogu pomoći u rešavanju svih tekućih problema očekujte u periodu od 13. do 22. Nešto bolje poslovne energije mogu očekivati blizanci koji se bave poslovima koji imaju veze upravo za ekonomijom i finansijama uopšte.

LJUBAV

Na polju ljubavi su takođe mogući izazovi u periodu do 13. jula. Venera koja vlada ovom sferom vašeg života od 5. do 11. formira opoziciju sa Saturnom a od 6. do 13. i kvadrat sa Uranom. Postojeće emotivne veze mogu biti veoma ugrožene, iz nekog razloga dolazi do zahlađenja u odnosu što može izazvati distanciranje a kvadrat sa Uranom često dovodi i do prekida ljubavne veze. Shodno ovim aspektima i sami verovatno već duže vreme osećate nezadovoljstvo kroz ovaj ljubavni odnos. Slobodni Blizanci povoljne energije koje pružaju priliku za novo poznanstvo a koje je moguće na nekom kraćem putu, mogu očekivati u periodu od 8. do 22. jula.

ZDRAVLJE

Zdravlje vam je veoma osetljivo i zato se čuvajte i koliko god je moguće delujte preventivno. Imunitet je veoma slab i skloni ste raznim virusnim infekcijama i upalama.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Rak Mesečni Horoskop

Za Jul 2021. Godine

Dragi naši rođeni u zodijačkom znaku Raka, ovo je period vaše vladavine, period kada Sunce boravi u vašem znaku i kada ćete svi proslaviti svoj rođendan. Mi vam ovim putem želimo ostvarenje svih vaših snova. Sunce u pratnji relativno povoljnih aspekata u vašem znaku boravi sve do 22. jula. Ovo je prilika da rešite i definišete neke lične ciljeve i planove i da sa mnogo ambicija i energije krenete u ostvarenje istih.

POSAO

U periodu od 12. do 16. kada i Merkur uđe u vaš znak očekuje vas trigon koji formiraju upravo Merkur i Jupiter. Jupiter je prirodni vladar vašeg polja rada i kroz ovaj aspekt sa Jupiterom donosi neke nove ljude i neke nove kontakte u poslovnu sferu vašeg života. Očekuju vas lepe ponude i lepe prilike a na vama je da ih prepoznate i svakako iskoristite kao bi unapredili svoj poslovni status i položaj. Veoma je važno da sve ono što vam se nudi i što je pred vama pokrenete najkasnije do 24. jula jer nakon toga nastupaju nešto izazovniji aspekti zbog čega vam neće sve ići po planu. U svakom slučaju, prva polovina meseca je veoma povoljna za vas. Budite maksimalno aktivni, iskoristite sve što vam se nudi a ako vam je potreban odmor to ostavite za sam kraj ovog mesečnog ciklusa. Finansije još uvek nisu sjajne i oprez je potreban tokom čitavog jula meseca.

LJUBAV

Na polju ljubavi bez obzira na ostale povoljne aspekte nije realno očekivati neka previše pozitivna i lepa dešavanja. Izazovni aspekti Marsa tokom čitavog jula meseca ne samo da ne donose neke nove prilike na ljubavnom planu već mogu ugroziti postojeće ljubavne veze. Opozicija Marsa i Saturna probleme u odnosu stavlja u prvi plan i biće zaista teško pronaći zajednički jezik sa partnerom. Ako je veza već nestabilna i ako je bilo ranijih prekida nije isključeno da će se to dogoditi i ovog puta. Slobodni rakovi neće imati značajnih prilika za promenu emotivnog statusa.

ZDRAVLJE

Generalno zdravstvena situacija je dobra. Umerenost u svemu je ključ vaše vitalnosti posebno u periodu od 22. do 26. jula.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Lav Mesečni Horoskop

Za Jul 2021. Godine

Lavovi se nalaze u periodu pripreme za sve ono što će uslediti nakon 22. jula. Druga polovina ovog meseca i prva polovina sledećeg mesečnog ciklusa doneće jednu potpunu novu energiju u vaš život. Vaš ambicije a prema tome i mogućnosti na svim poljima života biće na veoma zavidnom novu. Savet je da izbegavate daleka putovanja sve do 26. jula.

POSAO

Izazovni aspekti Venere, pre svega u periodu od početka meseca pa sve do 13. mogu doneti neke neizvesnosti i poteškoće u poslovnu sferu vašeg života. Kao da neće biti adekvatnog načina da ostvarite neke svoje ideje i zamisli pa se može dogoditi da od nekih poduhvata prosto odustanete. Nema razloga za brigu, ipak je ovo period kada treba samo osmisliti i sticati neke nove ideje a koje možete sprovesti u delo tokom druge polovine a posebno pred kraj ovog mesečnog ciklusa. Venera će 22. jula ući u znak Device i vaše drugo polje horoskopa što će svakako uticati na dešavanja i na polju finansija. Moguće su neke pozitivne promene u toj sferi vašeg života ali zbog opozicije Venere sa Jupiterom u periodu od 22. do 26. budite oprezni sa novcem. Moguće je da tokom navedenog perioda potrošite malo više novca nego što vam to trenutne mogućnosti dozvoljavaju.

LJUBAV

Slobodnim lavovi se smeši jedno novo poznanstvo i to sa osobom koja potiče iz inostranstva ili ima bilo kakve veze sa istim. Aspekti u tom smislu biče posebno naglašeni u periodu od 8. do 22. jula. Sasvim je izvesno da ćete stupiti u kontakt sa jednom osobom a koja vremenom može probuditi i vaše emotivno interesovanje. Zauzeti imaju prevelika očekivanja od partnera zbog čega je potrebno malo stišati strasti kako bi vaš odnos i dalje funkcionisao bez većih problema.

ZDRAVLJE

Proverite donji deo stomaka i bubrege. Neki zdravstveni problemi mogu biti u vezi sa lošom ishranom i bakterijama.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Devica Mesečni Horoskop

Za Jul 2021. Godine

Nakon pomalo nestabilnog početka meseca, Device očekuje jedan relativno uspešan i povoljan period. Kvadrat Merkura i Neptuna koji je na snazi od 4. do 10. jula daje malo nejasnu sliku svega oko vas, niste sigurni u neke svoje odluke a moguće je da na neki način budete i prevareni, zbog čega je donošenje nekih velikih i važnih odluka ipak najbolje ostaviti za period nakon 10. jula.

POSAO

Već od 12. do 16. Merkur formira trigon sa Jupiterom i to je veoma povoljan aspekt za sve rođene u znaku Device. Sreća će biti na vašoj strani a otvaraju se i neke potpuno nove poslovne prilike koje treba iskoristiti. Ako ste već u poslu kojim ste zadovoljni i koji ispunjava vaša očekivanja iskoristite ovaj aspekt za ekspanziju i još bolje poslovanje što će u jednom trenutku svakako pozitivno uticati i na vaše finansije. Merkur će od 12. do 27. jula boraviti u vašoj 11. kući horoskopa, odakle formira sekstil sa Uranom pa su neke inovacija u vašem životu sasvim izvesne. To je onaj period kada se može dogoditi nešto o čemu niste ni sanjali, onako iznenada kao iz vedra neba. Ako ste bili zaista poslovno aktivni tokom proteklog perioda sada dolazi vreme da konačno za sve to budete i nagrađeni.

LJUBAV

Uprkos mnogim povoljnim aspektima na ljubavnom planu ipak neće biti nekih značajnih dešavanja koja bi bitno mogla uticati na vaš život i status posebno ako ste i dalje slobodni. Ako ste u vezi problemi su mogući na početku meseca od 5. do 11. jula. Bez obzira na probleme i dešavanja, ključno je da budete iskreni jer i najmanja tajna u ovom periodu može veoma negativno uticati na vaš odnos. Svaki iskren i otvoren razgovor može rešiti potencijalne probleme.

ZDRAVLJE

Mogući su bolovi u mišićima kao i u predelu oko vrata u periodu od 6. do 13. jula. Ako se bavite sportom budite oprezni kako bi izbegli povrede fizičke prirode.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Vaga Mesečni Horoskop

Za Jul 2021. Godine

Izazovni aspekti Venere doneće neke promene ali i probleme za rođene u znaku Vage. Istina je da je Sunce sve do 22. jula u vašem polju rada i karijere ali ovog puta nećete bit u prilici da iskoristite svu njegovu energiju i da sve svoje ambicije i želje bez problema sprovedete u delo.

POSAO

U periodu od 4. do 12. jula na snazi je sekstil Sunca i Urana i to je aspekt koji sam po sebi nagoveštava neke promene i novine u poslovnom aspektu vašeg života ali je na snazi istovremeno i opozicija Venere sa Saturnom. Nečega se prosto morate odreći što za vas neće biti lako kako bi mogli da se posvetite nekim novim idejama i prilikama. To znači da na jednom mestu gubite da bi na drugom dobili nešto novo što je u suštini i neizvesno. Možda je savet da ne rizikujete previše, da probleme rešavate u hodu a nikako da ih potiskujete i odlažete. Sasvim je izvesno da će do nekih promena na poslu doći i mimo vaše volje i te promene ćete pre ili kasnije morati da prihvatite. U svakom slučaju jul mesec je period kada je potreban oprez, kada morate biti spremni na izazove a istovremeno malo više pažnje biće potrebno obratiti i na finansije.

LJUBAV

Slobodne Vage kroz neke izazove na poslu mogu očekivati pomoć i podršku jedne osobe suprotnog pola. Sam taj proces može vas dodatno zbližiti pa nije isključeno da će se u jednom trenutku između vas roditi i emocije. Zauzete Vage neće moći da uživaju u društvu svog partnera kako zbog nedostatka vremena tako i zbog napetosti koja će sudeći po svemu kod vas biti prisutna tokom ovog mesečnog perioda.

ZDRAVLJE

Napetost i nervoza će vas pratiti kao na poslu tako i u privatnom okruženju. Pokušajte koliko god je moguće da na prirodan način smirite svoj organizma i tako izbegnete neke dodatne zdravstvene probleme.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Skorpija Mesečni Horoskop

Za Jul 2021. Godine

Nešto izazovniji aspekti tokom ovog mesečnog perioda neće zaobići ni rođene u znaku Škorpije. Mars, vaš suvladar formira čak tri opozicije tokom narednih dana što će uticati na mogućnost lakog i uspešnog funkcionisanja kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

POSAO

Poslovi koji su na duže staze, koji su već razrađeni i na koje ste usmereni uprkos svim izazovnim aspektima mogu da idu svojim tokom uz blagu ali ne i alarmantnu stagnaciju. Sa druge strane ako planirate bilo šta novo, ovo nije trenutka da u tom smeru ulažete svoju energiju jer će prosto doći do rasipanja iste. Na samom poslu su mogući nesporazumi sa autoritetima prvenstveno u periodu od početka meseca pa sve do 9. jula kada će na snazi biti opozicija Marsa i Saturna. Istovremeno, Mars formira opoziciju i sa Uranom i morate biti spremni na neke neminovne promene koje vam u prvi mah verovatno neće odgovarati. Ako ste bez posla, nema nekih značajnih aspekata koji donose priliku da se to konačno i promeni. Uz sve navedeno očekujte i finansijski gubitak tokom poslednje nedelje ovog mesečnog ciklusa.

LJUBAV

Na ljubavnom planu možete očekivati nešto sigurnije i povoljnije planetarne energije. Naime, Neptun ko vladar vašeg polja ljubavi u periodu od 13. do 22. jula formira trigon sa Suncem iz vaše 9. kuće. Ovo je aspekt koji će pre svega doneti pozitivna dešavanja pripadnicama lepšeg pola ovog vodenog zodijačkog znaka. Mogući su susreti, rađanje emocija sa osobom koja je poslovno veoma aktivna i čiji posao zahteva česta putovanja. Ne samo da ova osoba može ispuniti vaše očekivanja na polju ljubavi već možete očekivati i promene u vašem svakodnevnom životu, kao da ćete izaći iz jedne ustaljene rutine. Sa druge strane, zauzete Škorpije će imati poteškoće u odnosu sa partnerom a neki vid ljubomore sa vaše strane može dodatno pokvariti sve ono što ste do sada gradili.

ZDRAVLJE

Problemi sa štitnom žlezdom mogu doći do izražaja sredinom meseca. Proverite krvnu sliku a svakom mogućem problemu pristupite odgovorno i bez čekanja.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Strelac Mesečni Horoskop

Za Jul 2021. Godine

Početak meseca odaje utisak ne baš sjajnog perioda koji je pred vama, obzirom da su i dalje aktuelni neki problemi iz proteklog perioda ali sasvim je izvesno da je će vas ove energije pratiti još samo prvih 10 dana jula. Zato budite usmereni na rešavanje svih blokada već na samom startu meseca kako bi rasterećeniji na mnogim poljima nastavili da funkcionišete u periodu do kraja ovog mesečnog ciklusa.

POSAO

Strelčevi će uživati u jednom veoma lepom aspektu u period od 12. do 16. jula kada će biti formiran trigon vladara polja rada i karijere sa Jupiterom. Ovo može biti veoma značajan momenat za sve rođene u ovom vatrenom znaku kada se očekuju velike promene a koje ne samo da mogu uticati na poslovni status i položaj već i na finansijski aspekt vašeg života. Ekspanziju mogu očekivati strelčevi koji već izvestan vremenski period rade na jednom poslu ili projektu. Venera koja vlada vašom 6. kućom do 22. jula plovi kroz 9. polje horoskopa. Period od 8. do 22. jula može biti povoljan za putovanja bilo da su ona poslovnog ili privatnog karaktera. Kako aspekti nalažu, početak meseca može doneti probleme ina polju finansija, izvesni su neki neplanirani troškovi ali kako se mesec bliži kraju tako će i na tom polju situacija osetno da se popravi.

LJUBAV

Kada je ljubav u pitanju, nažalost nema mnogo pozitivnih prognoza. Ovom sferom vašeg života vlada Mars koji će tokom čitavog jula meseca formirati opozicije sa Saturnom, Uranom i Jupiterom. Neke postojeće veze mogu biti prekinute, svaki pokušaj da se ostvarite na ljubavnom planu nema mnogo izgleda za uspeh a biće potrebno i da definišete svoje želje jer u jednom trenutku možete poželeti ono što vam je iz nekog razloga nedostupno.

ZDRAVLJE

Bolovi i leđima su mogući u periodu od 5. do 11. jula a tokom istog perioda proverite rad srca i krvni pritisak.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Jarac Mesečni Horoskop

Za Jul 2021. Godine

Rođeni u znaku Jarca se tokom jula meseca mogu suočiti da određenim problemima unutar doma i porodice. Ako imate starijeg člana u sklopu vašeg doma izvesno je da će isti biti suočen sa određenim zdravstvenim problemima što će zahtevati vaše vreme i energiju. Biće veliki izazov za vas da uskladite svoje poslovne i porodične obaveze.

POSAO

Ako ste zaposleni sasvim je moguće da vam već u periodu od 4. do 10. budu ponuđene neke promene u sklopu vašeg radnog mesta ali budite oprezni. Ovo može biti mač sa dve oštrice. Sa jedne strane dobijate sa druge možete nešto izgubiti ali je najveći problem što vam sve to neće biti predstavljeno i predočeno a pravi način. Iz tog razloga, ako je moguće, konačnu odluku nemojte donositi pre nego što detaljno ne preispitate sve okolnosti koje ova promena sa sobom nosi. Ako se bavite privatnim poslom bićete prinuđeni da sami nešto menjate jer se oseća stagnacija u vašem poslovanju. Idealan period za promene očekujte od 10. do 22. jula. Finansijska situacija nije loša ali biće potrebe za nekim ulaganjem u renoviranje doma ili će prosto neko od vaših ukućana imati neke nepredvidive i neočekivane potrebe gde će biti potrebna i vaša finansijska pomoć. Sam kraj meseca donosi jednu stabilizaciju kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

LJUBAV

Jarčevi koji su u vezi suočavaju se problemima već na samom početku meseca. Kao da se vaša interesovanja razilaze i problem je da donesete neke značajne zajedničke odluke sa partnerom. Pokušajte da po svaku cenu nađete kompromis kako bi vaša emotivne veza i dalje funkcionisala bez većih poteškoća. Ako ste slobodni, sredina meseca donosi jedan veoma snažan aspekt koji u vaš život sasvim neočekivano može doneti jednu novu osobu sa kojom možete započeti jedno lepo prijateljstvo a zatim i ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE

Samo na početku meseca je izvesna česta promena raspoloženja i loš san. Nakon toga situacija na zdravstvenom panu za rođene u zodijačkom znaku Jarca je sasvim zadovoljavajuća.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Vodolija Mesečni Horoskop

Za Jul 2021. Godine

Jul mesec Vodolijama pruža mogućnost da se bavi upravo onim što je u skladu sa njihovom prirodom, da konačno rade ono što vole. Ako to trenutno nije vaš slučaj, tokom narednih dana iskoristite povoljne planetarne energije koje će vam pomoći da ostvarite svoje želje i da pored poslovnih aktivnosti budete ispunjeni i zadovoljni.

POSAO

Sunce do 22. jula plovi kroz vaše polje rada formirajući pozitivne aspekte pre svega sa vašim vladarem Uranom. Sekstil Sunca i Urana biće na snazi od 4. do 12. i upravo je to period koji vam pruža mogućnost za ostvarenje mnogih poslovnih želja i ambicija. Vreme je da krenete da razmišljate o poslu koji je u vašoj struci ili da se prosto posvetite onome što vas ispunjava i što volite da radite. Ako plovite u vodama umetnika tu je i trigon Sunca sa Neptunom u periodu od 13. do 22 jula što znači da su uspesi i dobre prilika u navedenom periodu sasvim izvesni. Sa druge strane, Mars koji vlada poljem karijere biće pod uticajem nešto izazovnijih aspekata što znači da tokom ovog mesečnog ciklusa nije realno očekivati neku ekspanziju i značajan poslovni napredak ali je ovo svakako period kada treba pokrenuti stvari koje će se u narednom periodu razvijati u pozitivnom smeru. Izbegavajte veće kupovine u periodu od 4. do 10. jula.

LJUBAV

Ako ste u vezi tokom prvih deset dana meseca jula možete biti skloni flertu sa strane pa i biti u iskušenju da prevarite svog partnera. Budite oprezni i promišljeni jer jedna avantura zaista nije vredna svega što ste do sada graditi sa vašim partnerom. Slobodnim vodolijama period od 12. do 16. donosi nova poznanstva ali je ključno da tokom navedenog perioda budete maksimalno društveno aktivni.

ZDRAVLJE

U periodu od 17. do 22. jula moguće su upale i infekcija. Čuvajte bešiku a pripadnice lepšeg pola treba malo više pažnje da obrate na reproduktivne organe.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.

Ribe Mesečni Horoskop

Za Jul 2021. Godine

Za rođene u zodijačkom znaku Riba tokom jula meseca pozitivan akcenat je na ljubavnoj sferi života dok se izazovi i problemi očekuju na polju posla. Sve što je potrebno jeste oprez, izbegavanje nekih radikalnih odluka i poteza a koliko god je moguće posvetite se ljubavi i vreme provodite sa vama dragim ljudima.

POSAO

Venera i Mars borave u vašem polju rada ali kroz ovaj tranzit obe planete formiraju teške aspekte koji mogu negativno uticati na okolnosti na vašem radnom mestu. Opozicija Venere sa Saturnom na snazi je od 5. do 11. a kvadrat Venere i Urana od 6. do 13. jula. Možda ste prihvatili mnogo više obaveza i poslovnih zadataka koje ipak ne možete da završite u roku i tu se stvara veliki pritisak. Ako je moguće pokušajte da redukujete obaveze pa makar to značilo i manji finansijski prihod. Tako ćete izbeći moguće negativne posledice a koje su sasvim izvesne zbog kvadrata Venere sa Uranom. Neke ribe prosto mogu promeniti posao čak i mimo svoje volje. Pomoć ili dobar savet možete očekivati od jedne mlađe osobe iz vašeg poslovnog okruženja i ne oklevajte da taj savet i potražite posebno u periodu od 12. do 16. jula. Dodatnu nervozu i pritisak mogu vam stvoriti i nepovoljne okolnosti na polju finansija. Izvesna su neka kašnjenja u isplati ili neočekivani troškovi.

LJUBAV

Jul je idealan period kada treba da se posvetite vašem ljubavnom životu bilo da ste slobodni, u vezi ili braku. Zauzete ribe mogu očekivati veoma prijatna iznenađenja od strane svog partnera a moguće je i da polako krenete da pravite neke zajedničke planove za budućnost. Slobodni pripadnici ovog vodenog znaka imaće lepe i romantične susrete posebno tokom prve polovine ovog mesečno ciklusa a rađanje emocija je sasvim izvesno. Kada već ne možete u poslu uživajte u ljubavi.

ZDRAVLJE

Ako imate bilo kakvih smetnji i problema sa srcem ili krvnim pritiskom tokom jula meseca je potreban dodatni oprez. Savetuje se vanredna kontrola i budite veoma odgovorni ako uzimate terapiju.

Samo lična analiza može vam dati precizne i tačne odgovore vezane za određenu osobu. Za detaljan lični mesečni horoskop pozovite naše astrologe ili pošaljite sms astrolozima koji dežuraju u našem astrološkom centru.Dnevni horoskop

Naš dnevni horoskop je horoskop koji naši korisnici najčešće posećuju na našem sajtu. Svakog dana kod nas možete besplatno pročitati dnevni horoskop za sebe, članove vaše porodice, prijatelje, emotivne partnere. Ono što je potrebno znati kada je dnevni horoskop u pitanju jeste to da se on treba uzeti sa rezervom jer dnevna kretanja planeta ipak nisu toliko značajna da bi uticali na nas. Svakako je mnogo preciznije konsultovati nedeljni i mesečni horoskop. Takođe, uvek je bolje potražiti lično i personalizovano tumačenje, kada se u obzir uzme konkretna osoba i datum i mesto rođenja može dati potpuno precizan i tačan rezultat odnosno tačnu analizu.

Baš iz tog razloga, svim našim korisnicima preporučujemo da na početku svakog meseca obave astrološku konsultaciju sa našim astrolozima u skladu sa svojim mogućnostima. Mi vam kao astro centar nudimo mogućnost telefonskih konsultacija, konsultacija putem SMS-a i pisanih analiza koje možete poručiti putem naše astro prodavnice. Tek ovakve personalizovane analize daće vam detaljan uvid u vaše astrološke aspekte i dati vam odgovore na mnoga konkretna pitanja vezana za vas lično.Pozovite naše Astrologe:Pošaljite SMS našim Astrolozima:Pozivanjem nasih brojeva za svega par minuta bicete u mogucnosti da dobijete lični horoskop koji će vam protumačiti naši najbolji astrolozi od kojih ćete dobiti odgovore na sva pitanja koja vas interesuju. Pitanja koja mozete postaviti astrolozima mogu pokrivati pitanja iz najširih životnih oblasti uključujući ljubav, zdravlje, posao, sudbinske aspekte ili bilo koju drugu oblast života. Pozovite nas već danas, jer mi smo tu za vas!