Zorka Cupic
Lokal: 33


Slavica Djokovic
Lokal: 22

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Rak dnevni horoskop 01. Februar 2015

Brige drugih su i vase brige. Toliko ste osetljivi ovih dana, da prosto ni sami ne znate sta vam je. Napravite fokus i neka vas se ticu samo vase stvari!

Rak nedeljni horoskop 26. Januar - 01. Februar 2015

Posao: Mladja osoba iz vašeg okruženja, može vam dosta pomoći.Čini se da ste dosta nestrpljivi ove nedelje, jer stvari ne idu onako kako ste zamislili.Dobijate vesti iz inostranstva, o eventualnoj poslovnoj saradnji.

Ljubav: Duboko ste razočarani prethodnom vezom, i kao da nemate snage da krenete napred.Krajem ove nedelje neočekivani poziv za izlazak, promeniće vašu percepciju.Upoznaćete osobu sličnih interesovanja, i brže nego što mislite, izmedju vas će sevnuti varnice.

Zdravlje: Bolovi u želudcu.

Rak mesecni horoskop za Februar 2015

Posao:
Sve ćete shvatati sa zdravom dozom humora i nijedna vest neće moći da vam naruši dobro raspoloženje. Ako ste se udaljili od kolega, mogli bi nadoknaditi propušteno i isplanirati neku zabavnu aktivnost u sklopu posla ili zajedničkog interesovanja. Zajednički provedeno vreme može biti izvor uživanja i pružiti korisne informacije koje će produbiti vaš nivo razumevanja poslovne situacije.

Ljubav:
Razmišljaćete o prevazilaženju romatičnih problema koji mogu na vašu vezu imati trajne posledice. Negde se bavite svime što je bilo stavljeno ispod tepiha. Ako i odlučite da vezu okončate, verovatno je da ovo nije kraj rada na ovom odnosu već samo privremena pauza. Takođe je bitno da ostavite prostora i za sebe jer vaše potrebe ne smete u potpunosti gurnuti na stranu jer vas ovo na duge strane neće činiti srećnom/im.

Zdravlje:
Probleme sa kičmom možete preduhitriti dobrom masažom ili izbegavanjem izlaganja organizma preterano intenzivnom fizičkom radu.

Savet:
Briga često daje i maloj sumnji veliku smetnju stoga je najbolje da pažnju usmerite u drugim pravcima.

Srećni brojevi:
3, 14, 16, 21, 23, 25

"Godinama živim u Nemackoj i oduševljena sam što konacno na maternjem jeziku mogu popricati sa dobrim astrologom. - Konacno astrolozi koji zaista znaju šta rade!"
Vera, Minhen

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.