Jasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Rak dnevni horoskop 19. Septembar 2014

Najbolje se osecate kada se povucete u svoj svet maste. Naglasena vam je intuicija. Odnos sa partnerom je opet harmonican. Lepe promene u porodici.

Rak nedeljni horoskop 15. Septembar - 21. Septembar 2014

Posao: Očekuje vas pojačana poslovna dinamika. Radićete na novim projektima sa osobama iz inostranstva, a često ćete biti i na kraćim putovanjima. Pravi je trenutak da proširite krug svojih saradnika. Tekuće finansije se poboljšavaju.

Ljubav: Prati vas emotivno nezadovoljstvo. Imate utisak da partner nije raspoložen za komunikaciju i da ne deli sa vama svoja osećanja. Potrudite se da imate više razumevanja za takvo ponašanje. Ako ste slobodni, kontaktiraće vas stara ljubav.

Zdravlje: Budite pažljiviji sa oštrim predmetima.

Rak mesecni horoskop za Septembar 2014

Posao: Na pragu ste perioda, presudnog za vaše finansije. Pometnje nagoveštene u prethodnim mesecima su vas uputile na to da radnu situaciju morate da svedete na neophodni minimum. Vrhunska funkcionalnost mora biti vaš prioritet. Napustite saradnje inspirisane nepotizmom ili drugim dugovanjima. Posebnu pažnju, tokom druge polovine meseca, posvetite papirološkoj strani stvari i doterajte finansije zbog moguće inspekcije. Rešite se idealističkih ideja koje ne vode nikuda.

Ljubav: Veoma ste upućeni na partnera i u dodiru ste sa svojim emocijama. Izuzetno vam je neophodno da emocije budu u potpunosti uzvraćene da bi u svakodnevnici funkcionisali uspešno na dnevnoj bazi. Sam početak meseca donosi sa sobom dobar potencijal za romantična dešavanja. Vaš ozbiljni partner (ako istog ili istu imate) biće optimističan i pun pozitiviteta. Ne dozvoljavajte tenzijama da se preliju u emotivnu sferu već otvoreno razgovarajte o stanju u vašem životu. Usamljeni pripadnici vašeg znaka će imati šansu da status promene sredinom perioda.

Zdravlje: Meterološka nestabilnost nadolazećeg perioda naglasiće glavobolje, probleme sa kičmom i kostima.

Savet: Nije svaki optimizam neophodno pozitivan. Neosnovane naboje osećanja morate ostaviti po strani i postupati racionalno.

Srećni brojevi: 4, 8, 12, 14, 25, 31

"Godinama živim u Nemackoj i oduševljena sam što konacno na maternjem jeziku mogu popricati sa dobrim astrologom. - Konacno astrolozi koji zaista znaju šta rade!"
Vera, Minhen

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.