Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Rak dnevni horoskop 01. Septembar 2014

Za svoj detaljni dnevni horoskop, iz Srbije pozovite 0901-888-888 (MTS i Fiksna mreza). Za pozive iz inostranstva kliknite ovde

Raspolozeni ste za ljubav danas i vrlo eroticni. Imate visak energije, pa ste aktivniji nego inace. Pravo je vreme za odmor i kratka putovanja. Posao nije u prvom planu, mada uvek imate sitnijih obaveza.

Rak nedeljni horoskop 01. Septembar - 07. Septembar 2014

Za svoj detaljni nedeljni horoskop, iz Srbije pozovite 0901-888-888 (MTS i Fiksna mreza). Za pozive iz inostranstva kliknite ovde

Posao: Pokušavate da pronadjete adekvatan način kako da prevazidjete lošu finansijsku situaciju, ali budite pažljiviji u poslovima sa osobama iz inostranstva. Nije dobar trenutak da menjate svoje saradnike. Izbegavajte trgovinu nekretninama.

Ljubav: Smeta vam partnerova suzdržanost jer imate potrebu za otvorenim razgovorom. U pojedinim trenucima se pitate da li je dovoljno iskren prema vama. Ako ste slobodnog statusa, kontaktiraće vas stara ljubav. Razmislite da li bi bilo dobro po vas da obnovite vezu?

Zdravlje: Uzimajte više tečnosti, ali izbegavajte gazirana pića.

Rak mesecni horoskop za Septembar 2014

Za svoj detaljni mesecni horoskop, iz Srbije pozovite 0901-888-888 (MTS i Fiksna mreza). Za pozive iz inostranstva kliknite ovde

Posao: Na pragu ste perioda, presudnog za vaše finansije. Pometnje nagoveštene u prethodnim mesecima su vas uputile na to da radnu situaciju morate da svedete na neophodni minimum. Vrhunska funkcionalnost mora biti vaš prioritet. Napustite saradnje inspirisane nepotizmom ili drugim dugovanjima. Posebnu pažnju, tokom druge polovine meseca, posvetite papirološkoj strani stvari i doterajte finansije zbog moguće inspekcije. Rešite se idealističkih ideja koje ne vode nikuda.

Ljubav: Veoma ste upućeni na partnera i u dodiru ste sa svojim emocijama. Izuzetno vam je neophodno da emocije budu u potpunosti uzvraćene da bi u svakodnevnici funkcionisali uspešno na dnevnoj bazi. Sam početak meseca donosi sa sobom dobar potencijal za romantična dešavanja. Vaš ozbiljni partner (ako istog ili istu imate) biće optimističan i pun pozitiviteta. Ne dozvoljavajte tenzijama da se preliju u emotivnu sferu već otvoreno razgovarajte o stanju u vašem životu. Usamljeni pripadnici vašeg znaka će imati šansu da status promene sredinom perioda.

Zdravlje: Meterološka nestabilnost nadolazećeg perioda naglasiće glavobolje, probleme sa kičmom i kostima.

Savet: Nije svaki optimizam neophodno pozitivan. Neosnovane naboje osećanja morate ostaviti po strani i postupati racionalno.

Srećni brojevi: 4, 8, 12, 14, 25, 31