Vas dnevni horoskop svakoga dana za vas pisu najbolji astrolozi u Srbiji na sajtu AstroloskiCentar.com. Nasi astrolozi su vam uvek na raspolaganju, iz Srbije putem broja 0901-888-888 a iz sveta putema skype-a: astroloskicentar

Mesecni Horoskop Rak Jul 2014

Posao: Ključna reč za trijumfovanje nad izazovima predstojećeg perioda je strpljenje! I sami ne verujete da ga imate dovoljno da prevladate poslovne izazove koje je period od Januara 2014. nagomilao.Po svaku cenu ovu misao preokrenite – ako vi nemate dovoljno strpljenja i racionalnosti onda nema niko. Gospodarite svojom prirodom. Izražavanje nezadovoljstva se ne uklapa savršeno u raspored koji ste sebi odredili ali ipak morate ostaviti prostora. Kraj perioda će od vas tražiti određen stepen fleksibilnosti.

Ljubav: Na emotivnom planu osećate da vam je neophodna distanca od partnera jer osećate da je vaša autonomija ugrožena. Introspektivni period će vam pomoći da povratite balans. Ako spadate u one rakove koji su usamljeni promenu statusa možete očekivati tek sredinom perioda i to samo pod uslovom da ste izuzetno strpljivi prema problemima potencijalnog novog partnera. Takođe je bitno da ostavite prostora i za sebe jer vaše potrebe ne smete u potpunosti prilagoditi tuđima.

Zdravlje: Muči vas kilaža. Onih par dodatnih kilograma koje ste dodali u toku zimskog perioda sada počinju da vam smetaju. Razmotrite da život prilagodite malo zdravijoj ishrani jer je sve teže kilažu brzo skinuti.

Savet: Vreme je za nesebični gest kojime ćete u potpunosti pridobiti ciljano lice ili lica.

Srećni brojevi: 7, 10, 18, 22, 24, 29.


Za vise detalja o znaku Rak, odnosno o detaljnom horoskopu za Vas ili neku drugu osobu rodjenu u ovom znaku, pozovite nas astro call centar: 0901-888-888 i konsultujte najbolje astrologe na balkanu.

Pozovite nas odmah iz Srbije na telefon: 0901-888-888

Bilo gde iz sveta mozete uplatiti Skype konsultaciju.

Za zakazivanje kontaktirajte Skype: astroloskicentar

Ovde ste dosli putem pretrage horoskop rak ili horoskop rak Jul. Pozivamo vas da bookmarkujete ovu stranicu, jer na njoj uvek mozete naci najtacniji horoskop za znak rak koji pisu najbolji astrolozi na balkanu.

Takodje ukoliko vas zanimaju ljubavni aspekti znaka rak za Jul 2014-te godine, ili uopste ljubavni horoskop rak za 2014-tu, ovo je pravo mesto za vas. Ne oklevajte. Zapamtite ovu stranu i posecujte nas redovno. Najbolji mesecni horoskop je tu za vas.