Jasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Rak dnevni horoskop 18. April 2015

Vas dan danas. Kao stvoren za ljubav i eros. Neko vas jako privlaci. Zanemarujete poslovne obaveze. U kuci vlada nezadovoljstvo. Pred vaznim ste poslovnim odlukama cije donosenje odlazete.

Rak nedeljni horoskop 13. April - 19. April 2015

Posao: Ako tažite simpatiju, ili rame za plakanje na poslu, nećete uspeti o tome.Bićete prepušteni sami sebi ove nedelje i morate se sami izboriti sa svojim problemima.Preispitajte se, možda i vi previše emotivno reagujete na svaku sitnicu.

Ljubav: Možete da odlučite da zatvorite svoje srce, ili da dozvolite snazi ljubavi da vas izvuče iz apatije, na vama je odluka.Od danas kreće nov period, pun snage i entuzijazma, sa mogućnošću da ostvarite neku novu vezu.

Zdravlje: Dobro.

Rak mesecni horoskop za April 2015

Posao:
Poslovne interakcije u ovom mesecu biće pune nepredvidivih okolnosti stoga morate omekšati u stavu i biti više nego otvoreni za parcijalno ispunjenje ciljeva i odluke koje nisu apsolutno vama u korist. Nekada je neophodno žrtvovati se i pristati da nepovoljne uslove u nadi održanja ili čuvanja pozicija do povoljnijeg trenutka. Najbitnije je da kroz sve ovo ostanete svoji i da se strpite i održite nivo volje konstantnim.

Ljubav:
Emotivni zanos vam budi nove ideje, želje i aspiracije. Umete da zablistate u društvu dragih osoba. Potrebna vam je stimulacija društva ne bi li se adekvatno emotivno izrazili. Ako ste u vezi, ljubavna harmonija će izrazito pozitivno uticati na vaše samopouzdanje i bićete kao nova osoba. Blizina, pažnja i spremnost partnera da vam udovolji su vam preko potrebne.

Zdravlje:
Brojne teskobe vezane za sinuse prete da ugroze kvalitet vašeg života na svakodnevnom nivou.

Savet:
Iskustvo je često vezano za zastrašujuća događanja stoga je sasvim u redu ne isticati se po njemu.

Srećni brojevi:
7, 8, 10, 11, 19, 22

"Bio sam prosto zatecen tacnošcu tumacenja, sve su mi pogodili..."
Zoran, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.