Zorka Cupic
Lokal: 33


Slavica Djokovic
Lokal: 22

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Rak dnevni horoskop 02. Mart 2015

Pre podne ste vrlo tajanstveni i drugi vas ne mogu dokuciti. Nesto krijete od okoline. Posle podne ste u svom elementu. Raspolozeni i puni entuzijazma.

Rak nedeljni horoskop 02. Mart - 08. Mart 2015

Posao: Ukoliko ste imali planove, a vezane za poslovno putovanje, najverovatnije ćete morati da otkažete, zbog privatnih obaveza, koje će iskrsnuti u poslednjem momentu.Ne brinite se, kolega, koji vam duguje uslugu, velikodušno će se ponuditi da vam pomogne.

Ljubav: Iz nekog razloga ste uznemireni, i partner to oseća.Odreagujte, pre nego što bude kasno, jer njemu izgleda kao da polako odlazite.Slobodni pripadnici, ovog znaka, za vikend upoznaju jednu zanimljivu osobu.Najverovatnije je zemljani znak u pitanju.

Zdravlje: Stomačne tegobe.

Rak mesecni horoskop za Mart 2015

Posao:

Početkom meseca ste uspavani i usporeni. Ovo se može odraziti na subjektivnom nivou - delovaće vam da vreme stoji i da napredovanja (a ni unazađenja) nema. Oprezno, ovo je samo privremena iluzija! Na svu sreću, planete nastavljaju da se kreću i sa sobom nose progres. Podesite planove sada, dok vam vreme sporo prolazi, ne bi li vam se trud isplatio u bliskoj budućnosti. 

Ljubav:

Što se ljubavnog plana tiče već sredinom meseca dobijate dozu intenziteta i strasti. Preuznite inicijativu i incirajte intimni kontakt. Lepota trenutnih tranzita ogleda se u suptilnim načinima komunikacije - pogledima krišom ili izazovnim osmehom. Ako ste, pak, usamljeni najbolje je da aktivno izlazite i ne prepuštate stvari slučaju.

Zdravlje:

Loše spavate. Ako ovako nešto ima veze sa sredinskim faktorom (neudobnost kreveta, loša pozicija istog) pokušajte da izmenite situaciju ili je bar modifikujete.

Savet:

U sve izazove ulazite otvorenog srca i spremni na ozbiljne promene.

Srecni brojevi:

7, 16, 17, 20, 22, 24


"Bio sam prosto zatecen tacnošcu tumacenja, sve su mi pogodili..."
Zoran, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.