Zorica Ninkovic
Lokal: 66


Zoran Delibos
Lokal: 15

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Rak dnevni horoskop 01. Oktobar 2014

U poslu ide sve po planu. Ocekuju vas pozitivne promene. Porodica vam je na prvom mestu. Porodicna slavlja ili okupljanje u kuci. Uvek imate goste i posla u kuci.Raduje Vas priliv novca.

Rak nedeljni horoskop 29. Septembar - 05. Oktobar 2014

Posao: Puni ste energije i veoma preduzimljivi. Očekuju vas iznenadne poslovne prilike koje mogu doneti dugoročno poboljšanje, potrudite se da ih iskoristite na najbolji način. Pravi je trenutak za veću trgovinu i investicije. Poslušajte savet bliskog prijatelja.

Ljubav: Imate potrebu za emotivnom bliskošću i intenzivnijim erotskim kontaktima. Partner će ispuniti vaša očekivanja. Ako ste slobodnog statusa, kontaktiraće vas osoba do koje vam je stalo. Pravi je trenutak da budete otvoreni i kažete šta osećate.

Zdravlje: Budite pažljivi sa oštrim predmetima.

Rak mesecni horoskop za Oktobar 2014

Posao: Ljudi sa kojima poslovno sarađujete mogli bi da vas iznenade nekim sasvim novim i neočekivanim predlogom ili pogodbom. Sve su šanse da ćete u idealnom trenutku znati kako da se postavite ili jednostavno složite sa predloženom idejom i planom rada. Znakove turbulencija počećete da primećujete tek krajem meseca kada izazovna atmosfera neslaganja sa bližim kolegom može biti izvor smetnji.

Ljubav: Emotivni život će u toku ovog meseca održavati status kvo. Malo manje privlačnosti sa postojećim partnerima ili atrakcije prema potencijalnim će uticati na vas da interesovanja preorijentišete na drugu stranu. Bićete u iskušenju da svo vreme probodite kod kuće ili u porodičnom kontekstu. Usamljeni će biti u iskušenju da u nešto ulete sa zauzetom osobom iz bližeg okruženja.

Zdravlje: Proces snevanja biće ometen važnim predskazanjima vezanim za svakodnevni život. Ako za iste niste zainteresovani postarajte se da je vaša iskrena puna magnezijumom.

Savet: Bez obzira na romantičnu istoriju morate se postarati da budete otvoreni za nova iskustva. Samo otvorenog srca i uma možete unaprediti svoje mentalno stanje. U suprotnom ćete sopstvenom rigidnošću otežati svoj život.

Srećni brojevi: 8, 16, 18, 20, 22, 23

"Godinama živim u Nemackoj i oduševljena sam što konacno na maternjem jeziku mogu popricati sa dobrim astrologom. - Konacno astrolozi koji zaista znaju šta rade!"
Vera, Minhen

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.