Jasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Rak dnevni horoskop 26. Maj 2015

Danas ste vrlo uznemireni i razdrazljivi u pre podnevnim satima. Uvidjate neophodnost promena na poslu koji radite. Kako ste preosetljivi, nervozu najvise gusite u sebi, da ne bi nekog povredili. Izadjite u drustvo.

Rak nedeljni horoskop 25. Maj - 31. Maj 2015

Posao: U narednoj nedelji potrebno je da se nađete u onim aktivnostima gde se osećate sigurnim,i gde ste svoj na svome. Kreativni momenat jako je naglašen pa ćete uvoditi neke novine u vaše poslovanje. Finansije se konačno popravljaju.

Ljubav: U toku ove nedelje,a posebno za dane vikenda uživaćete u flertu i velikoj pažnji koju dobijate od suprotnog pola.Slobodni pripadnici znaka priželjkuju nekoga koga su već upoznali preko posla, a slučajan susret će pokrenuti priču.Opustite se, napeti ste.

Zdravlje: Nesanica.

Rak mesecni horoskop za Maj 2015

Posao:
Poslovnim saradnicima ste potrebniji nego ikad. Iako su vam u prošlosti bili nelojalni shvatate njihovu motivaciju. Samo im nemojte dozvoljavati da se na vas oslanjaju bezrezervno i da ne cene vase doprinose i pomoć. Veoma se lako može desiti da da promenite radno mesto zbog bolje ponude i saradnike koji su se duže vreme oslanjali na vas ostavite bez oslonca. Asertivni stil i vrednoća pomočiče vam da se rešite nagomilane tenzije i anksioznosti.

Ljubav:
Pomalo shvatate kako neke stvari u koje ste uložili puno energije i truda nisu vredne istog. Slobodno krenite u promene svega što vas čini nezadovoljnim i praznim. Ovaj period bi za neke dugotrajne veze mogao doneti prirodni kraj. Pustite odnose koji se održavaju na mišiće, niz vodu. Kako vreme prolazi, sve će vam više biti opterećenje nego pozitivna stavka.

Zdravlje:
Problemi sa gastrointestinalnim sistemom su izvesni ali će se različito odraziti u zavisnosti na dekadu raka kojoj pripadate.

Savet:
Budite zadovoljni onim što posedujete i ne provodite toliko vremena u fantazijama vezanim za trenutno neostvarive ciljeve.

Srećni brojevi:
1,9,11,18,21,29

"Oduvek me je zanimala astrologija, ali mi je i uvek bio problem naci dobre astrologe. Tog problema više nema jer znam da kad god okrenem Astrološki Centar, javice mi se samo najbolji."
Ana, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.