Zorica Ninkovic
Lokal: 66


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Rak dnevni horoskop 27. Mart 2015

Vi ste vec navikli na sve same prepreke i probleme. Emotivno ste duze vec nezadovoljni, odnos sa parnerom i u porodici je u krizi. Povedite vise racuna o zdravlju.

Rak nedeljni horoskop 23. Mart - 29. Mart 2015

Posao: Nedelja velike borbe i iskušenja.Zaslužili ste unapredjenje više od bilo koga u firmi, i sada vam je šansa da se za njega i izborite.Mnogi nezaposleni Rakovi, u toku ove nedelje pronaćiće zaposlenje.

Ljubav: Ova nedelja je specifična po tome, što ćete upoznati zanimljivu osobu, sa kojom ćete imati šansu da ostvarite ozbiljnu i stabilnu vezu.Ukoliko ste zauzeti, vreme posvećujete partneru i porodičnim aktivnostima.Bićete veoma ispunjeni i zadovoljni.

Zdravlje: Blage mučnine.

Rak mesecni horoskop za Mart 2015

Posao:

Početkom meseca ste uspavani i usporeni. Ovo se može odraziti na subjektivnom nivou - delovaće vam da vreme stoji i da napredovanja (a ni unazađenja) nema. Oprezno, ovo je samo privremena iluzija! Na svu sreću, planete nastavljaju da se kreću i sa sobom nose progres. Podesite planove sada, dok vam vreme sporo prolazi, ne bi li vam se trud isplatio u bliskoj budućnosti. 

Ljubav:

Što se ljubavnog plana tiče već sredinom meseca dobijate dozu intenziteta i strasti. Preuznite inicijativu i incirajte intimni kontakt. Lepota trenutnih tranzita ogleda se u suptilnim načinima komunikacije - pogledima krišom ili izazovnim osmehom. Ako ste, pak, usamljeni najbolje je da aktivno izlazite i ne prepuštate stvari slučaju.

Zdravlje:

Loše spavate. Ako ovako nešto ima veze sa sredinskim faktorom (neudobnost kreveta, loša pozicija istog) pokušajte da izmenite situaciju ili je bar modifikujete.

Savet:

U sve izazove ulazite otvorenog srca i spremni na ozbiljne promene.

Srecni brojevi:

7, 16, 17, 20, 22, 24


"Godinama živim u Nemackoj i oduševljena sam što konacno na maternjem jeziku mogu popricati sa dobrim astrologom. - Konacno astrolozi koji zaista znaju šta rade!"
Vera, Minhen

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.