Vas dnevni horoskop svakoga dana za vas pisu najbolji astrolozi u Srbiji na sajtu AstroloskiCentar.com. Nasi astrolozi su vam uvek na raspolaganju, iz Srbije putem broja 0901-888-888 a iz sveta putema skype-a: astroloskicentar

Mesecni Horoskop Rak April 2014

Posao: Pred saradnicima se prezentujete vrlo zahtevno i preduzimljivo! Često se nalazite u dobroj poziciji kada se odlučuje o širim poslovnim interesima. Teško možete da se pomirite sa situacijom prepunom ograničenja stoga aktivno iznalazite moguća rešenja. Potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze ili da izmirite neka finansijska dugovanja jer će nagomilavanje računa imati negativne posledice, možete doći u situaciju u kojoj morate platiti više nego što dugujete. Krajem perioda obratite pažnju na svoj poslovni imidž i/ili stil izražavanja.

Ljubav: Ništa nije savršeno pa ni ovaj nadolazeći period. Imate mnogo povoljnih emotivnih prilika stoga na situaciju gledajte što pozitivnije i ne zamarajte se sitničavom analizom mana potencijalnih udvarača. Poslovne situacije u kojima očekujete podršku partnera ili eventualno ortačenje sa istim izrazito će biti povoljne po obe strane ali morate misliti dugoročno i biti svesni eventualnih komplikacija koje se iz ovakvog dogovora mogu izroditi.

Zdravlje: Potrebu da kontrolišete sredinu ispoljavaćete nepotrebnim čišćenjem prostorija u kojima živite. Nepotrebno dignuta prašina može nadražiti vaše disajne puteve i naglasiti neku hroničnu bolest koju imate već duže vremena poput astme.

Savet: Radite na poboljšanju kondicije, preterano ste se opustili kroz zimski period. Prolećni period zahtevaće više energije i posvećenosti stoga odmahkrenite na posao i radite na izržljivosti organizma.

Srećni dani: 7, 17, 18, 19, 22, 23.


Za vise detalja o znaku Rak, odnosno o detaljnom horoskopu za Vas ili neku drugu osobu rodjenu u ovom znaku, pozovite nas astro call centar: 0901-888-888 i konsultujte najbolje astrologe na balkanu.

Pozovite nas odmah iz Srbije na telefon: 0901-888-888

Bilo gde iz sveta mozete uplatiti Skype konsultaciju.

Za zakazivanje kontaktirajte Skype: astroloskicentar

Ovde ste dosli putem pretrage horoskop rak ili horoskop rak April. Pozivamo vas da bookmarkujete ovu stranicu, jer na njoj uvek mozete naci najtacniji horoskop za znak rak koji pisu najbolji astrolozi na balkanu.

Takodje ukoliko vas zanimaju ljubavni aspekti znaka rak za April 2014-te godine, ili uopste ljubavni horoskop rak za 2014-tu, ovo je pravo mesto za vas. Ne oklevajte. Zapamtite ovu stranu i posecujte nas redovno. Najbolji mesecni horoskop je tu za vas.