Jasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Rak dnevni horoskop 19. Decembar 2014

Radoznali ste i nestašni. Izuzetno vam prija obavljanje više poslova istovremeno, ali i kilometarski telefonski razgovori. Sa Blizancem ostvarujete uspešnu saradnju na svim poljima, pod uslovom da ste spremni da saslušate njegove žalopojke.

Rak nedeljni horoskop 15. Decembar - 21. Decembar 2014

Posao: Obratite pažnju, već krajem nedelje, mogli bi ste imati nesporazum sa nadredjenima.Uskladite obaveze.Ukoliko ste nezaposleni, od četvrtka očekujte povoljne vesti o zaposlenju. Može vam pomoći, jedan Jarac, slobodno mu se obratite, i pomoć neće izostati.

Ljubav: Kod zauzetih pripadnika ovog znaka, može se pojaviti poteškoće, u komunikaciji sa partnerom.Potrebno je da otvoreno razgovarate o svemu, i rešićete svaki problem.Slobodni pripadnici, kao da nisu ni zainteresovani za nova poznanstva. Muči vas stara ljubav.

Zdravlje: Prekontrolišite vid.

Rak mesecni horoskop za Decembar 2014

Posao: Intenzivno čekate radikalno poboljšanje već duže vreme ali se čini da nivo vašeg iščekivanja utiče na to da se poboljšanje sve više odlaže. Sačuvajte veru da uvek postoji moguća i dobitna
kombinacija, ali i meru opreza jer nije uvek poželjno povezivati sreću sa nivoom ispunjene poslovne ambicije. Morate prevladati nesigurnosti i poboljšati način na koji savladavate napetost.

Ljubav: Birate reči odabrane da šokiraju i primoraju druge da usredsrede pažnju na vas. Želite da preokrenete stvari. Samo pažljivo! Preokretom možete ugroziti aspekt svog života koji vam je veoma udoban. Nemojte praviti ishitrene poteze i nuditi svoje mišljenje u situacijama gde se od vas to ne zahteva direktno.

Zdravlje: Nadutost i nagomilavanje vode predstavljaju eventualne nuspojave zimskog perioda za vas. Uzimajte dosta tečnosti ali izbegavajte namirnice koje vas čine nadutim i crveno meso.

Savet: Situacije koje su najproblematičnije prve bivaju popravljene. Ako samo čekate strpljivo niko vam neće pomoći da razrešite problem.

Srećni brojevi: 6, 14, 16, 18, 20, 23

"Oduvek me je zanimala astrologija, ali mi je i uvek bio problem naci dobre astrologe. Tog problema više nema jer znam da kad god okrenem Astrološki Centar, javice mi se samo najbolji."
Ana, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.