Vas dnevni horoskop svakoga dana za vas pisu najbolji astrolozi u Srbiji na sajtu AstroloskiCentar.com. Nasi astrolozi su vam uvek na raspolaganju, iz Srbije putem broja 0901-888-888 a iz sveta putema skype-a: astroloskicentar

Mesecni Horoskop Rak Avgust 2014

Posao: Ovaj period će obeležiti utisak da se obveze nikako ne smanjuju ma koliko se vi trudili da obavite sve. Početak perioda donosi vam zahvalnost kolega i nadređenih za sve što ste do sada obavili, ali i opasnost od izricanja nekih stvari bez razmišljanja. Ishitrene izjave trebate po svaku cenu izbegavati. Ne možete ništa dobiti njima. Pazite kome se poveravate pogotovo ako govorite nešto negativno jer nikada ne znate ko vas sve zapravo sluša.

Ljubav: Savršen emotivni odnos postoji samo u mašti. Iako je za svaku pohvalu težiti savršenstvu, uzaludno je insistirati na istom. Stavljanje partnera na pijedestal se kad tad plati, jer vaša nadrealna očekivanja pre ili kasnije moraju biti osujećena. Pokušajte da partnera gledate realnijim očima, sa manje kritike za stvari koje vam nisu po volji. Imajte razumevanja za drugu stranu jer je i vama neophodno da partner ima razumevanja prema vama.

Zdravlje:Mlako raspoloženje baca najveću senku na ne tako loš period. Isrpeo vas je prethodan period tako da sada niste sposobni da uživate u beneficijama. Razmotrite neki čaj za smirenje koji vam može obezbediti stabilan san ako ništa drugo.

Savet: Deo aktivnosti i energije treba usmerti ka dešavanjima koja vas opuštaju i bićete zadovoljni sobom i trenutnim statusom.

Srećni brojevi: 5,9,15,16,26,27.

Za vise detalja o znaku Rak, odnosno o detaljnom horoskopu za Vas ili neku drugu osobu rodjenu u ovom znaku, pozovite nas astro call centar: 0901-888-888 i konsultujte najbolje astrologe na balkanu.

Pozovite nas odmah iz Srbije na telefon: 0901-888-888

Bilo gde iz sveta mozete uplatiti Skype konsultaciju.

Za zakazivanje kontaktirajte Skype: astroloskicentar

Ovde ste dosli putem pretrage horoskop rak ili horoskop rak Avgust. Pozivamo vas da bookmarkujete ovu stranicu, jer na njoj uvek mozete naci najtacniji horoskop za znak rak koji pisu najbolji astrolozi na balkanu.

Takodje ukoliko vas zanimaju ljubavni aspekti znaka rak za Avgust 2014-te godine, ili uopste ljubavni horoskop rak za 2014-tu, ovo je pravo mesto za vas. Ne oklevajte. Zapamtite ovu stranu i posecujte nas redovno. Najbolji mesecni horoskop je tu za vas.