Jasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Vodolija dnevni horoskop 31. Oktobar 2014

Ne fali vam ni malo energije, pa se posvecujete prijateljima i roditeljima.Iako vam okolnosti nisu isle na ruku, ipak ostajete vesili i spremni na akciju !Neumorni ste i tesko vas je pratiti.

Vodolija nedeljni horoskop 27. Oktobar - 02. Novembar 2014

Posao: Pravi je trenutak da se pozabavite unapredjenjem svog profesionalnog statusa. Očekujte podršku pretpostavljenih. Ako ste nezaposleni, pronaći ćete posao koji će zadovoljiti vaša očekivanja. Materijalna situacija se poboljšava.

Ljubav: Partner nema previše razumevanja za vaše želje, pa će vas pratiti povremene rasprave. Budite tolerantniji u komunikaciji, ali nemojte menjati stavove. Ako ste slobodnog statusa, upoznaćete osobu koja će vam se veoma dopasti, ali koja ne živi u vašem mestu.

Zdravlje: Bolovi u ledjima.

Vodolija mesecni horoskop za Oktobar 2014

Posao: Početak meseca sa sobom donosi impuls da pogled usmerite ka novom uzbudljivom pravcu. Nepredvidivost za vas predstavlja samo plus. Bićete puni pozitivne energije ali neće izostati ni anksioznost koja može vašu nestabilnu prirodu naglasiti. Ako radite u zajednici ili kolaboraciji ovo može biti izazovnije jer vaša priroda neretko plaši druge. Kraj meseca sa sobom donosi stabilizaciju i/ili pronalazak zajedničkog jezika sa saradnicima.

Ljubav: Najbolja stvar koju možete da uradite za svoj emotivni život je da budete verni sebi. Iako osoba koja vas privlači ima druge preferencije, najveće šanse uspeha su vam ako ste verodostojni i verujete u sebe. Manipulacijom i lažima ćete povrediti i sebe i drugu stranu što vam nikako nije potrebno. Prevaziđite kompleks niže vrednosti i dopustite i sebi i drugima slabosti, na kraju smo svi samo ljudi.

Zdravlje: Zdravstveni problemi u ovom periodu mahom će biti vezani za meteropatiju, od brojnih teskoba vezanih za sinuse do problema sa starim lomovima izvesno je da ćete biti u dodiru sa vremenskim prilikama.

Savet: Višak energije usmerti na neki umetnički hobi, svirajte, slikajte ili pišite poeziju. Nađite umetnički autlet za osećanja koja nisu uzvraćena.

Srećni brojevi: 2, 3, 15, 16, 29, 30

"Skeptik sam. Isprva nisam baš verovala u ono šta mi je receno. Zato kad su stvari pocele da mi se ispunjavaju, bila sam vrlo iznenadjena."
Jelena, Novi Sad

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.