Jasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Vodolija dnevni horoskop 29. Maj 2015

Ne osecate se dobro danas. Muci vas nezadovoljstvo i nervoza.U kuci ima puno desavanja, ali vi ste nervozni i ne volite da svo vreme provodite sa porodicom. Emotivno ste u periodu bez vecih zbivanja.Osecate se distancirano a sami sebe iskljucujete.

Vodolija nedeljni horoskop 25. Maj - 31. Maj 2015

Posao: Puni ste novih poslovnih ideja,ali na svakom koraku nailazite na prepreke,što vas jako frustrira.Savet je da pričekate još neko vreme,jer sada nije momenat za promene,a nailazićete i na negodovanje saradnika.

Ljubav: Ovo je period za avanture i flertove,tako da, ako planirate neku vezu, teško da ćete uspeti u tome.Mnoge Vodolije biće na velikom iskušenju,da li ući u tajnu vezu ili ne.Ukoliko ste zauzeti očekuju vas manje razmirice sa voljenom osobom.Period je nestabilan.

Zdravlje: Česte vrtoglavice.

Vodolija mesecni horoskop za Maj 2015

Posao:
Maj započinjete aktivnostima fokusiranim na društveni život, za mnoge od vas to će značiti i javni život. Naglašena je želja za poslovnom samostalnošću i sva vaša očekivanja usmerena su u tom pravcu. Od krucijalne je važnosti da ostavite dobre utiske jer je sve što radite izloženo sudu javnosti na neki način. Imaćete utisak da vaši saradnici traže previše ustupaka. Praviće se manje kompetentni u nadi da će dobra količina njihovog posla spasti na vas.

Ljubav:
Raspored planeta će vam otežavati razlikovanje prijateljskih i emotivno-romantičnih odnosa. Morate se ozbiljno pozamisliti i deklarisati u glavi razliku između ljubavi i čežnje. Ostavite vremena u samom početku perioda i za porodicu i prijatelje koji su se u prošlosti dokazali kao dobrodošla podrška. Malim znakom pažnje obznanite koliko vam je stalo do njih. Sredinom perioda ćete izuzetno jako privlačiti ljude koji predstavljaju vašu suštu suprotnost.

Zdravlje:
Ovo nije period za naglašenu aktivnost. Neophodno je da racionalno rasporedite energiju.

Savet:
Novac, slava i moć jesu bitni ali nisu i presudni. Dozvolite sebi uživanje u malim stvarima, tako najviše dobijate na duže staze.

Srećni brojevi:
5,9,13,22,23

"Godinama živim u Nemackoj i oduševljena sam što konacno na maternjem jeziku mogu popricati sa dobrim astrologom. - Konacno astrolozi koji zaista znaju šta rade!"
Vera, Minhen

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.