Jasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Vodolija dnevni horoskop 26. Januar 2015

Mozete uci u sukob sa nekom zenskom osobom na polozaju.Imate dovoljno energije da zavrsite sve obaveze na vreme.Organizovani ste.

Vodolija nedeljni horoskop 26. Januar - 01. Februar 2015

Posao: Imate nove ideje i ne znate odakle da počnete.Traženi ste i odlično se snalazite u nekim novonastalim okolnostima.Pružiće vam se sjajne šanse da se dokažete, što ćete vi iskoristiti na najbolji mogući način, i osigurati sebi poziciju.

Ljubav: Slobodne Vodolije se mogu odlučiti na vezu sa osobom koju već duže vreme poznaju, a vrlo je moguće da je vezana za drugo mesto ili čak inostranstvo.Pomislićete da je to konačno prava osoba i pitaćete se zašto ste ovoliko dugo čekali da se stvari pokrenu.

Zdravlje: Više se krećite.

Vodolija mesecni horoskop za Januar 2015

Posao:
Izneverili ste i sebe i saradnike u bliskoj prošlosti. Trenutak je da okrenete drugu stranicu i manipulativne taktike ostavite iza sebe jer vam ni ne priliče. Najbolje rezultate ćete postići ako budete verni sebi i vodolijanskoj prirodi. Humanistička shvatanja ali i hladna spoljašnost su ono što je vama blisko. Odustanite od fascinacije kontrastima vaše prirode jer to ne predstavlja poslovno plodonosno tlo.

Ljubav:
Prva polovina meseca će sa sobom doneti nova ushićenja. Nekada ste mislili da ste sve spoznali, međutim upravo će ovaj mesec uvesti nove elemente koji će bitno promeniti način na koji vi pristupati emocionalnim odnosima ili sasvim transformisati termine koje koristite pri razmatranju emocija. Kraj meseca usamljenim vodolijama može doneti obnavljanje stare emotivne veze ili prijateljstva sa nepobitnim romantičnim potencijalom.

Zdravlje:
Niste skloni preteranom žaljenju niti ste sažaljivi prema onima koje smatrate hipohondrima. Ipak morate povući ručnu i preležati virus, jer će vas optimistični stav koji vas tera da sve podnosite na nogama unazaditi vise od par dana nerada. 

Savet:
Delima ćete najefikasnije komunicirati drugima tačno koliko vam je stalo do njih.

Srećni brojevi:
2, 3, 15, 16, 29, 30

"Oduvek me je zanimala astrologija, ali mi je i uvek bio problem naci dobre astrologe. Tog problema više nema jer znam da kad god okrenem Astrološki Centar, javice mi se samo najbolji."
Ana, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.