Jasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Vodolija dnevni horoskop 27. Mart 2015

Pozitiv dan za vas. Raspolozeni ste i preduzecete neke lepe promene u svom zivotu. Putovanja su vam povoljna kao i sve krace promene mesta boravka. Spremni ste za pozitivne promene i odlucni da ih sprovedete.

Vodolija nedeljni horoskop 23. Mart - 29. Mart 2015

Posao: Nove okolnosti se nameću ispred vas.Snaćićete se jedino ako znate koji su vam prioriteti.Ukoliko budete spremniji i otvoreniji za nove izazove, to će i uspeh biti veći.Očekujte neki premeštaj u okviru firme u kojoj ste zaposleni.

Ljubav: Kao da imate pad samopouzdanja, i sve dok se tako osećate, nećete imati pomak u emotivnom životu.Nalazite se u začaranom krugu, i nikako da se pomerite sa mrtve tačke.Čak i oni koji se zauzeti osećaju se nezadovoljno u vezi.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vodolija mesecni horoskop za Mart 2015

Posao:

Vaš inovativni pristup problemima može pomoći u rešavanju izuzetno problematične situacije na poslu početkom meseca. Vaš um će raditi izuzetnim intenzitetom. Jedinstvena perspektiva može biti korisna i u raspletu poslovnih problema. Nemojte se plašiti atipičnih ideja i divljih rešenja čak i ako ne uspete iz prve. Samo nastavite kontemplaciju i rešenje će se manifestovati.

Ljubav:

Najbolja stvar koju možete da uradite za svog partnera je da budete verni sebi i iskreni sa svojim namerama. Mnoge usamljene će privlačiti osoba koja ma druge preferencije, najveće šanse uspeha su vam upravo ako pokažete autentično interesovanje i sebe ogolite emotivno na neopterećujući način. Prevaziđite kompleks niže vrednosti i dopustite i sebi i drugima slabosti, na kraju smo svi falični ali smo kao takvi više nego vredni ljubavi.

Zdravlje:

Problemi sa sinusima mogu postati akutni stoga nađite dugotrajno rešenje.

Savet:

Kreativno izražavanje može vam pomoći da dostignete viši nivo samoaktuelizacije.

Srecni brojevi:

2, 3, 15, 18, 29, 31

"Skeptik sam. Isprva nisam baš verovala u ono šta mi je receno. Zato kad su stvari pocele da mi se ispunjavaju, bila sam vrlo iznenadjena."
Jelena, Novi Sad

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.