Jasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Vodolija dnevni horoskop 02. Oktobar 2014

Psihicki ste optereceni danas porodicom ili emotivnim odnosom. Napetost i nervoza prolaznog karaktera. U ljubavi nije lose, ali partner dominira sto vam nekad smeta. Razmisljate o odlasku u inostranstvo.

Vodolija nedeljni horoskop 29. Septembar - 05. Oktobar 2014

Posao: Vaši kreativni potencijali će doći do punog izražaja. Raspoloženi ste za saradnju sa osobama iz inostranstva. Takodje, otvoreni ste za nove tehnološke inovacije. Veći uspeh možete očekivati u poslovima vezanim za programiranje i internet komunikaciju.

Ljubav: Dobro se slažete sa partnerom. Inspiriše vas na zabavu. Nemojte propuštati večernje izlaske i posete kulturnim manifestacijama, odlično ćete se provesti. Ako ste slobodnog statusa, jedno dugogodišnje prijateljstvo može se pretvoriti u ljubavnu vezu.

Zdravlje: Kontrolišite krvni pritisak.

Vodolija mesecni horoskop za Oktobar 2014

Posao: Početak meseca sa sobom donosi impuls da pogled usmerite ka novom uzbudljivom pravcu. Nepredvidivost za vas predstavlja samo plus. Bićete puni pozitivne energije ali neće izostati ni anksioznost koja može vašu nestabilnu prirodu naglasiti. Ako radite u zajednici ili kolaboraciji ovo može biti izazovnije jer vaša priroda neretko plaši druge. Kraj meseca sa sobom donosi stabilizaciju i/ili pronalazak zajedničkog jezika sa saradnicima.

Ljubav: Najbolja stvar koju možete da uradite za svoj emotivni život je da budete verni sebi. Iako osoba koja vas privlači ima druge preferencije, najveće šanse uspeha su vam ako ste verodostojni i verujete u sebe. Manipulacijom i lažima ćete povrediti i sebe i drugu stranu što vam nikako nije potrebno. Prevaziđite kompleks niže vrednosti i dopustite i sebi i drugima slabosti, na kraju smo svi samo ljudi.

Zdravlje: Zdravstveni problemi u ovom periodu mahom će biti vezani za meteropatiju, od brojnih teskoba vezanih za sinuse do problema sa starim lomovima izvesno je da ćete biti u dodiru sa vremenskim prilikama.

Savet: Višak energije usmerti na neki umetnički hobi, svirajte, slikajte ili pišite poeziju. Nađite umetnički autlet za osećanja koja nisu uzvraćena.

Srećni brojevi: 2, 3, 15, 16, 29, 30

"Bio sam prosto zatecen tacnošcu tumacenja, sve su mi pogodili..."
Zoran, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.