Jasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Vodolija dnevni horoskop 04. Mart 2015

Danas cete zaraditi dodatni novac. Finansije su vam glavna preokupacija. Drugo je ljubav. Zadovoljni ste i svi primecuju koliko ste se promenili.

Vodolija nedeljni horoskop 02. Mart - 08. Mart 2015

Posao: Iako sve završavate brzo, i u roku, iznenada vam se pojavljuju novi poslovi i dodatne obaveze.Već krajem nedelje, očekuje vas poziv za dodatni posao.Imaćete mogućnost da zadržite radno mesto, a ipak sa strane zaradite, što ćete vi svakako iskoristiti.Uspešna nedelja.

Ljubav: Jako ste zainteresovani za jednu osobu.Ove nedelje bićete posebno nadahnuti da je osvojite, što će vam za dane vikenda i poći za rukom.Nemojte previše očekivati na samom početku, mogli bi ste se razočarati.Zauzeti pripadnici uživaju u društvu partnera.

Zdravlje: Nesanica.

Vodolija mesecni horoskop za Mart 2015

Posao:

Vaš inovativni pristup problemima može pomoći u rešavanju izuzetno problematične situacije na poslu početkom meseca. Vaš um će raditi izuzetnim intenzitetom. Jedinstvena perspektiva može biti korisna i u raspletu poslovnih problema. Nemojte se plašiti atipičnih ideja i divljih rešenja čak i ako ne uspete iz prve. Samo nastavite kontemplaciju i rešenje će se manifestovati.

Ljubav:

Najbolja stvar koju možete da uradite za svog partnera je da budete verni sebi i iskreni sa svojim namerama. Mnoge usamljene će privlačiti osoba koja ma druge preferencije, najveće šanse uspeha su vam upravo ako pokažete autentično interesovanje i sebe ogolite emotivno na neopterećujući način. Prevaziđite kompleks niže vrednosti i dopustite i sebi i drugima slabosti, na kraju smo svi falični ali smo kao takvi više nego vredni ljubavi.

Zdravlje:

Problemi sa sinusima mogu postati akutni stoga nađite dugotrajno rešenje.

Savet:

Kreativno izražavanje može vam pomoći da dostignete viši nivo samoaktuelizacije.

Srecni brojevi:

2, 3, 15, 18, 29, 31

"Godinama živim u Nemackoj i oduševljena sam što konacno na maternjem jeziku mogu popricati sa dobrim astrologom. - Konacno astrolozi koji zaista znaju šta rade!"
Vera, Minhen

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.