Vas dnevni horoskop svakoga dana za vas pisu najbolji astrolozi u Srbiji na sajtu AstroloskiCentar.com. Nasi astrolozi su vam uvek na raspolaganju, iz Srbije putem broja 0901-888-888 a iz sveta putema skype-a: astroloskicentar

Mesecni Horoskop Vodolija April 2014

Posao: U ovom periodu ćete biti izraženo kritični i manjkaće vam entuzijazma. Situaciju bi trebali korigovati što pre jer preti da ugrozi nivo poslovnog uspeha kao i stepen zadovoljstva emotivnim odnosom u koji ste veoma investirani. Sredinom perioda novi poslovni kontakt donosi neophodno uzbuđenje i skreće vašu pažnju sa brige o novcu. Ako se bavite umetničkim radom ili primarno kreativnim radnjama, vaš posao će biti posebno plodonosan u ovom periodu. Razmišljajte pozitivno i usmerite se na kreativni rad!

Ljubav: Vodolije u braku ili dužoj vezi moraju pažljivo balansirati izmežu sopstvenih potreba i potreba partnera koje mogu čak i biti suprotstavljene. Pokažite toleranciju i razumevanje uobičajeno rezervisane za strance i prema partneru. Ako ste pak usamljeni posegnite za netradicionalnim sredstvima komunikacije ili pak tekstualnim dopisivanjem i možete proširiti sferu svojih poznanstava. Morate poraditi na stvaranju života ispunjenog spokojem i umetničkom slobodom.

Zdravlje: Veoma je moguće da ćete biti podvrgnuti medicinskom zahvatu ili kraćoj proceduri koju već duže vreme odlažete.

Savet: Vizualizujte budućnost i razmotrite opciju u kojoj vam okolnosti umereno idu na ruku, utišajte strepnje i dozvolite zanosu da preuzne inicijativu.

Srećni dani: 2, 10, 15, 16, 22, 23.

Za vise detalja o znaku Vodolija, odnosno o detaljnom horoskopu za Vas ili neku drugu osobu rodjenu u ovom znaku, pozovite nas astro call centar: 0901-888-888 i konsultujte najbolje astrologe na balkanu.

Pozovite nas odmah iz Srbije na telefon: 0901-888-888

Bilo gde iz sveta mozete uplatiti Skype konsultaciju.

Za zakazivanje kontaktirajte Skype: astroloskicentar

Ovde ste dosli putem pretrage horoskop vodolija ili horoskop vodolija April. Pozivamo vas da bookmarkujete ovu stranicu, jer na njoj uvek mozete naci najtacniji horoskop za znak vodolija koji pisu najbolji astrolozi na balkanu.

Takodje ukoliko vas zanimaju ljubavni aspekti znaka vodolija za April 2014-te godine, ili uopste ljubavni horoskop vodolija za 2014-tu, ovo je pravo mesto za vas. Ne oklevajte. Zapamtite ovu stranu i posecujte nas redovno. Najbolji mesecni horoskop je tu za vas.