Zorica Ninkovic
Lokal: 66


Zoran Delibos
Lokal: 15

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Vodolija dnevni horoskop 25. Oktobar 2014

Mesec u vasem polju posla cini vas osetljivim ali i intuitivnim.Ipak mozete dobiti sve sto pozelite. Imacete prilika za zanimljiv flert, samo ne preterujte.

Vodolija nedeljni horoskop 20. Oktobar - 26. Oktobar 2014

Posao: Privlače vas intelektualni i kreativni poslovi. Uživate u profesionalnim izazovima i kontaktima sa osobama iz inostranstva. Ipak, mogući su manji nesporazumi sa kolegama. Potrudite se da budtete fleksibilniji u svojim stavovima i manje impulsivni u komunikaciji.

Ljubav: Imate želju za izlascima i zabavom. Prija vam druženje sa bliskim prijateljima. Ipak, nemojte zanemarivati partnera, ima potrebu da vam iskaže svoju ljubav. Ako ste slobodnog statusa, očekujte prolaznu avanturu.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Vodolija mesecni horoskop za Oktobar 2014

Posao: Početak meseca sa sobom donosi impuls da pogled usmerite ka novom uzbudljivom pravcu. Nepredvidivost za vas predstavlja samo plus. Bićete puni pozitivne energije ali neće izostati ni anksioznost koja može vašu nestabilnu prirodu naglasiti. Ako radite u zajednici ili kolaboraciji ovo može biti izazovnije jer vaša priroda neretko plaši druge. Kraj meseca sa sobom donosi stabilizaciju i/ili pronalazak zajedničkog jezika sa saradnicima.

Ljubav: Najbolja stvar koju možete da uradite za svoj emotivni život je da budete verni sebi. Iako osoba koja vas privlači ima druge preferencije, najveće šanse uspeha su vam ako ste verodostojni i verujete u sebe. Manipulacijom i lažima ćete povrediti i sebe i drugu stranu što vam nikako nije potrebno. Prevaziđite kompleks niže vrednosti i dopustite i sebi i drugima slabosti, na kraju smo svi samo ljudi.

Zdravlje: Zdravstveni problemi u ovom periodu mahom će biti vezani za meteropatiju, od brojnih teskoba vezanih za sinuse do problema sa starim lomovima izvesno je da ćete biti u dodiru sa vremenskim prilikama.

Savet: Višak energije usmerti na neki umetnički hobi, svirajte, slikajte ili pišite poeziju. Nađite umetnički autlet za osećanja koja nisu uzvraćena.

Srećni brojevi: 2, 3, 15, 16, 29, 30

"Skeptik sam. Isprva nisam baš verovala u ono šta mi je receno. Zato kad su stvari pocele da mi se ispunjavaju, bila sam vrlo iznenadjena."
Jelena, Novi Sad

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.