Zorka Cupic
Lokal: 33


Slavica Djokovic
Lokal: 22

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Vodolija dnevni horoskop 19. Decembar 2014

ozicija Meseca u odnosu na vaš znak je takva da, ako sretnete Raka ili Bik možete pomisliti da namerava da se meša u vaš život jer će vas ispitivati o onome o čemu vi ne želite da pričate.

Vodolija nedeljni horoskop 15. Decembar - 21. Decembar 2014

Posao: Odlučili ste da proširite krug saradnika, i da razmenjujete poslovne ideje.Period je jako dobar, i za poslovna putovanja, pa na jednom je sasvim sigurno i sklapanje novih poslova, koji vam na neki način stvaraju sigurniju budućnost.Bićete zadovoljni.

Ljubav: U ovom periodu, više nego ikada vam je potrebna pažnja.Jako ste osetljivi, pa vas i najmanja sitnica može rastužiti.Partner je često odsutan, i osećate nostalgiju.Slobodne očekuje zanimljivo poznanstvo preko kruga prijatelja tokom vikenda.

Zdravlje: Prekontrolišite pritisak.

Vodolija mesecni horoskop za Decembar 2014

Posao: Spremni ste za velike pokrete. Zagrejali ste se, mobilišete trupe i donosite odluke koje rezultiraju energetičnom odlučnom akcijom. Osećate preplavljujuću potrebu da se dokažete kao i da izraztite svoju ličnost, ambicije i kompetetivnost. Precizno određujete cilj i bez odlaganja kročite ka istom. Ne plašite se borbe i konfrontacije, izazovi vas stimulišu i teraju da iz sebe izvučete maksimum. Imate mnogo vitalnosti i preplavljeni ste impulsima.

Ljubav: Višak energije morate kanalisati da ne bi rezultirao nervozom, konfliktima i/ili nespretnošću. U ljubavnim pitanjim preferirate  racionalni pristup preko romantičnih manifestacija. Iz ove pozicije, dobro stoje veze bazirane na intelektualnim kulturalnim ili duhovnim kompatibilnostima, kao i zajedničke inicijative koje stimulišu ovaj tip kompatibilnosti.

Zdravlje: Niske temperature mogu znatno uticati na vaše disajne puteve stoga posebnu pažnju obratite na kvalitet vazduha u prostorijama u kojima provodite većinu vremena.

Savet: Ljudi vole da provode vreme sa sebi sličnima. Imajte ovo u vidu pri odabiru prijatelja.

Srećni brojevi: 4, 9, 13, 17, 29, 31

"Bio sam prosto zatecen tacnošcu tumacenja, sve su mi pogodili..."
Zoran, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.