Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Idealni pokloni po horoskopskim znacima

Svaki od 12 horoskopskih znakova poseduje različite navike i sebi svojstven pogled na svet. Astrologija i poznavanje horoskopskih znakova može biti od velike pomoći pri odabiru prikladnih poklona i darova.

Idealni pokloni po horoskopskim znacimaPozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Da bismo obradovali voljene idealnim poklonom. moramo dobro poznavati osobu i znati šta voli i šta bi je usrećilo. Međutim, može da bude teško odlučiti se za jednu stvar, za idealan poklon. Astrologija nam tu nudi pomoć jer ako već znamo šta data osoba voli i znamo njen horoskopski znak, pronalaženje pravog poklona može da bude vrlo jednostavno i zanimljivo.

OVAN

Ovnovi jedva čekaju fešte. Njima su ples i brojne aktivnosti kod kuće ili na poslu način kakve bi zabave trebale biti. Dosada im nikako ne odgovara.

Ovan voli pažnju i voli zabavu. Poklon koji će zaokupiti pažnju Ovna biće pun pogodak. Budući da su prilično avanturistički i sportski tipovi, poklon skok padobranom ili karte za prvenstvo u rukometu će ga oduševiti. Dopadaju im se i najnovije tehničke tvorevine, a izvrstan poklon je i knjiga s planinarskim putevima.

BIK

Bikovi vole prefinjene stvari. Osmotrite li njihov dom, videćete da jako vole udobnost, stoga se preporučuje da im darujete poklon koji će pridodati ugodnosti njihovog doma. Vino, gurmanski specijaliteti, nakit, svileni jastučići ili ukusna bombonijera su odličan poklon za Bika. Isto tako dopasće im se kućna haljina ili udobne papuče, ali i CD, jer Bikovi jako vole muziku.

BLIZANCI

Blizanci su najveći komunikatori među horoskopskim znakovima. Obožavaju da pričaju, pisu poruke, mailove... Bilo kakva komunikacijska naprava (koju Blizanac već nema) će ga oduševiti. Blizanci takođe jako cene knjige. Mnogo toga ih zanima, pa se nećete morati previše mučiti oko odabira teme – samo pogledajte šta već imaju u kućnoj biblioteci. Sve što se odnosi na putovanja, od kozmetičke torbe do avionske karte, izvrstan su poklon za Blizanca.

RAK

Rakovi su kućni tipovi – dopasće im se pokloni vezani za kuću. Osobito oni koji se odnose na kuvanje. Rakovi su vrlo sentimentalni, pa će jako ceniti poklon koji ste sami napravili. Sveće, srebrni nakit ili so za kupanje su isto dobri pokloni za Rakove.

LAV

Lavovi su kraljevi i kraljice horoskopa. Uz uzvišeno držanje, obožavaju dramu. Tako ih možete ugodno iznenaditi kartama za pozoriste. Vole kvalitetne dodatke i nakit (narocito zlato). Poklon bon u wellness oazi, gde će Lava lepo negovati i brinuti se o njemu kao o zvezdi, biće pun pogodak. Lavice su obično vrlo ponosne na svoju kosu, pa će joj se dopasti i neki modni dodatak za kosu.

DEVICA

Device su glavni organizatori horoskopa. Vrlo su praktične i uredne, stoga su dobri pokloni za njih sve što se odnosi na organizaciju. Organizacija stvari je uistinu primarna Devicama i tome posvećuju mnogo pažnje. Vrlo će ceniti knjige o organizaciji ili ako voli biljke, uzmite knjigu o biljkama i uređenje vrta.

VAGA

Vage se trude pronaći ravnotežu, odlučiti se i stvoriti harmoniju. Dobar poklon za Vagu su stvari koje će pomoći stvoriti smiren ambijent. Elegancija je vrlo bitna Vagama, pa obožavaju poklone poput svilenih marama, lepih svećnjaka ili slično, glavno da je ekskluzivno (najbolji restoran, karta za operu ili koncert).

SKORPIJA

Škorpioni vole tajnovitost. Čaše od tamnog stakla su odličan poklon za ovaj znak. Špijunska oprema takođe fascinira Škorpione. Knjige o nerazrešenim misterijama, izgubljenom blagu ili nerešenim zločinima zaintrigiraće Škorpiona. Zavisno od vašeg odnosa sa Škorpionom, nešto seksipilno ili senzualno može biti prigodan dar.

STRELAC

Strelcevi vole zabavu, aktivnosti, sport i avanturu. Vrlo često prate sport, pa će im dobro doći poklon u obliku karte za neki sportski događaj, sportska ili fitness oprema. Oni obožavaju putovanja, pa će ih oduševiti pokloni vezani za to. Njihov poklon iz snova je putovanje u daleku i egzotičnu zemlju.

JARAC

Jarcevi izbegavaju trendove. Obožavaju stare stvari. Dopasće im se nešto praktično i lepo, poput seta za pisanje. Dobra ideja za poklon Jarcu je antikviteti- nakit ili sat. Pre svega, nemojte se zamarati nekim novim tehničkim stvarčicama jer ćete samo rasipati novac, a to je nešto što Jarcevi ne podnose.

VODOLIJA

Sve neobično je idealno za Vodoliju. Jako ih zanima astronomija, pa će im se dopasti pokloni poput teleskopa, zvezdane karte, knjige o astronomiji ili nešto drugo što se odnosi na svemir. Mnoge Vodolije obožavaju New Age stvari.

RIBE

Ribe vole fotografiju i film. Kamera, DVD s nekim klasikom, pokloni su koji će im se dopasti, kao i darovi koji su povezani sa vodom, poput kupki , mirisnih soli, ulja ili sveća. Putovanje na more ili na jezero bi ih usrećilo. Ribe spadaju među sentimentalne znakove horoskopa, pa će ceniti poklon koji ste sami napravili. Romantična večera, nakon koje će uslediti šetnja po parku, će ih oduševiti.

Ukoliko želite da dobijete najbolje savete vezane za neku konkretnu osobu, obratite astrolozima našeg Astro Centra. Naši najbolji astrolozi pružiće vam odgovore na sva vaša pitanja.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-06-16

pregleda:

ključne reči: pokloni horoskopski znaci zodijak horoskop nova godina