Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

U Susret Veneri U Vodoliji

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Ona je excentrična, hirovita, neobična, mora imati osećaj slobode, čak i kada je u vezi. Bilo kakav osećaj da je neko potpuno poseduje, stvara gušenje i pritisak u takvim situacijama je spremna da panično pobegne. Dakle odgovara joj vrlo tolerantan,slobodan partner prijatelj. Ne zanimaju je mačo tipovi.

Njena radoznalost je izuzetna, zanimaju je noviteti, što čudniji i ekcentričniji to bolje, ponekad može imati probleme sa koncentracijom, jer njene munjevite intelektualne spoznaje mogu iritirati njen senzibilni nervni sistem.

Sve što je neobično i čudno njoj je izrazito privlačno. Do poslednjeg trenutka, muškarac ne može biti siguran, da li u njemu vidi druga, ili ljubavnog partnera. Žena Vodolija će od svog partnera tražiti mnogo, najčešće više nego što on može da joj pruži.Spremna je na iznenadne obrte u životu .Potrebne su joj promene lako dobija utisak monotonije . Njeno ponašanje je na jedan način posebno, ponekad misli i rezonuje kao njeni muški prijatelji i podrazumeva da je to sasvim normalno. Već u sledećoj situaciji može biti ženstvena u tolikoj meri, da joj na tome mogu pozavideti i pripadnice nekih drugih mnogo ženstvenijih znaka Zodijaka. . Živci su joj opterećeni.. Oblači se u tako da njene odevne kombinacije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Uvek ima neko neobično interesovanje, ako ne radi nekakav “čudan” posao, onda joj hobi mora biti izrazito ekscentričan. Nisu na glasu kao vrsne kuvarice i kuhinja sigurno nije mesto gde su one na svom terenu. Kao majke, sklone su neobičnim metodama vaspitavanja dece i postavljaju se najčešće kao drugovi deci, što može dati veoma dobre rezultate. U sexu je vrlo angažovana, sklona svakakvim experimentima, inovacijama i egzibicijama, kada se predaje partneru, to čini na jedan razigran, praskav, nemiran, ali vrlo prijatan način.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavljen: 2014-01-23

pregleda: