• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Moj Astrolog

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj planeta i zvezda na ljudski život i događaje na Zemlji. Ova fascinantna disciplina ima korene u antičkim civilizacijama, gde su ljudi posmatrali nebo i beležili kretanje nebeskih tela kako bi razumeli svet oko sebe. U modernom svetu, astrologija se koristi kao alat za samospoznaju, predviđanje događaja i pružanje uvida u različite aspekte života. U ovom tekstu ćemo istražiti kako astrolog može pomoći u razumevanju nas samih, naših odnosa i naših životnih puteva.

Moj Astrolog uživo - pozovite odmah:

Ko je Moj astrolog?

Astrolog je stručnjak koji se bavi proučavanjem položaja i kretanja planeta i zvezda, te njihovog uticaja na ljude i događaje. Astrologija se oslanja na ideju da postoji veza između kosmičkih događaja i zemaljskih dešavanja. Astrolog koristi astrološke karte, poznate kao natalne karte ili horoskope, kako bi analizirao uticaj planeta na pojedinca ili određeni događaj.

Natalna karta se izrađuje na osnovu datuma, vremena i mesta rođenja osobe. Ona prikazuje položaj Sunca, Meseca i planeta u trenutku rođenja i daje uvid u osnovne karakteristike, potencijale i izazove sa kojima će se osoba suočiti tokom života. Astrolog koristi ovu kartu kao osnovu za pružanje saveta i uvida.

Kako astrolog može pomoći?

Astrolog može pružiti dragocene uvide u različite aspekte života. Evo nekoliko načina na koje astrolog može pomoći:

1. Samospoznaja

Astrologija može pomoći u razumevanju naših osnovnih karakteristika, talenata i slabosti. Analizom natalne karte, astrolog može otkriti ključne aspekte naše ličnosti, emocionalne potrebe i motivacije. Ovi uvidi mogu biti veoma korisni za samorazvoj i lični rast.

2. Odnosi

Astrologija može pružiti uvid u naše odnose sa drugim ljudima. Sinastrija je grana astrologije koja se bavi upoređivanjem natalnih karata dve osobe kako bi se utvrdila kompatibilnost i dinamika u vezi. Astrolog može pomoći u razumevanju snaga i izazova u odnosima, te dati savete kako poboljšati komunikaciju i harmoniju.

3. Karijera i finansije

Astrologija može pružiti smernice za karijeru i finansije. Analizom natalne karte, astrolog može otkriti koje su oblasti najpogodnije za naš profesionalni razvoj i kako najbolje iskoristiti naše talente. Takođe, astrolog može pomoći u planiranju važnih događaja, kao što su započinjanje novog posla ili investiranje, kako bi se osigurala maksimalna uspešnost.

4. Zdravlje

Astromedicina je grana astrologije koja proučava uticaj planeta na zdravlje. Astrolog može identifikovati potencijalne zdravstvene probleme i dati savete kako održavati ravnotežu i vitalnost. Iako astrologija ne može zameniti medicinsku pomoć, može pružiti korisne uvide u prevenciju i održavanje zdravlja.

5. Lični razvoj i duhovnost

Astrologija može biti snažan alat za lični razvoj i duhovni rast. Analizom tranzita (trenutnih kretanja planeta) i progresija (dugoročnih promena u natalnoj karti), astrolog može pružiti smernice za različite faze života. Ovi uvidi mogu pomoći u donošenju važnih odluka, suočavanju sa izazovima i iskorišćavanju prilika za lični napredak.

Astrološke metode i tehnike

Astrolog koristi razne metode i tehnike kako bi pružio što preciznije i korisnije uvide. Evo nekoliko najvažnijih metoda koje astrolog može koristiti:

1. Natalna astrologija

Natalna astrologija je osnovna grana astrologije koja proučava natalne karte kako bi pružila uvid u osnovne karakteristike, talente i izazove osobe. Analizom položaja Sunca, Meseca i planeta, astrolog može otkriti ključne aspekte ličnosti i životnog puta.

2. Tranziti

Tranziti su trenutni položaji planeta u odnosu na natalnu kartu. Analizom tranzita, astrolog može otkriti trenutne uticaje i događaje koji će oblikovati naš život. Tranziti mogu pružiti uvid u važne periode za akciju, promene i donošenje odluka.

3. Progresije

Progresije su dugoročne promene u natalnoj karti koje prate naš lični razvoj i evoluciju. Analizom progresija, astrolog može otkriti ključne faze života i pružiti smernice za lični rast i razvoj. Progresije se često koriste u kombinaciji sa tranzitima kako bi se dobila kompletna slika trenutnih i budućih uticaja.

4. Solarni i lunarni povratak

Solarni povratak je karta koja se izrađuje za trenutak kada Sunce dođe na istu poziciju kao u natalnoj karti, što se dešava jednom godišnje. Ova karta pruža uvid u glavne teme i događaje za narednu godinu. Lunari povratak je sličan, ali se odnosi na povratak Meseca na svoju natalnu poziciju i koristi se za analizu mesečnih ciklusa.

5. Sinteza i kompozitne karte

Sinteza je metoda koja se koristi za upoređivanje dve ili više natalnih karata kako bi se utvrdila kompatibilnost i dinamika u odnosima. Kompozitne karte se izrađuju kombinovanjem dve natalne karte kako bi se dobila zajednička karta koja predstavlja vezu ili odnos. Ove metode su posebno korisne za analizu partnerskih odnosa, prijateljstava i poslovnih saradnji.

Moj Astrolog SMS kontakt - pošaljite poruku:

Etika i odgovornost astrologa

Astrologija je moćan alat koji može pružiti dragocene uvide, ali je važno da se koristi sa odgovornošću i etikom. Astrolog treba da poštuje privatnost i dostojanstvo svojih klijenata, te da pruža savete koji su konstruktivni i korisni. Evo nekoliko osnovnih principa etike i odgovornosti koje astrolog treba da sledi:

1. Privatnost i poverljivost

Astrolog treba da poštuje privatnost i poverljivost informacija koje dobija od svojih klijenata. Sve informacije koje se dele tokom konsultacija treba da ostanu poverljive i da se koriste samo za pružanje astroloških usluga.

2. Poštovanje slobodne volje

Astrolog treba da poštuje slobodnu volju svojih klijenata i da im pruži savete koji će im pomoći da donesu sopstvene odluke. Astrologija može pružiti uvid i smernice, ali na kraju, klijent je taj koji donosi odluke i preuzima odgovornost za svoj život.

3. Konstruktivni i korisni saveti

Astrolog treba da pruži savete koji su konstruktivni i korisni. Negativne ili zastrašujuće prognoze mogu biti štetne i demotivišuće, pa astrolog treba da se fokusira na pružanje pozitivnih i ohrabrujućih saveta koji će pomoći klijentu da prevaziđe izazove i iskoristi prilike.

4. Profesionalnost i integritet

Astrolog treba da pristupa svom radu sa profesionalizmom i integritetom. To uključuje kontinuirano obrazovanje i usavršavanje, kao i poštovanje etičkih standarda i principa. Astrolog treba da bude svestan granica svojih kompetencija i da uputi klijenta na odgovarajuće stručnjake kada je to potrebno.

Zaključak

Astrologija je drevna i fascinantna nauka koja može pružiti dragocene uvide u različite aspekte života. Astrolog može pomoći u razumevanju nas samih, naših odnosa, karijere, zdravlja i duhovnog razvoja. Kroz analizu natalne karte, tranzita, progresija i drugih astroloških metoda, astrolog može pružiti smernice i savete koji će nam pomoći da bolje razumemo sebe i svet oko nas.

Važno je da astrolog pristupa svom radu sa etikom i odgovornošću, poštujući privatnost i slobodnu volju svojih klijenata. Kroz konstruktivne i korisne savete, astrolog može pomoći klijentima da prevaziđu izazove, iskoriste prilike i ostvare svoje ciljeve.

Ako ste zainteresovani za astrologiju, razmislite o konsultaciji sa astrologom koji može pružiti personalizovane uvide i smernice. Kroz astrološke analize možete otkriti mnogo toga o sebi i svom životnom putu, te dobiti dragocene smernice za lični rast i razvoj.

Astrolozi Online
Astrolozi Kontakt
Profesionalni Astrolozi
Astrolozi Uživo Telefon
Astrolozi Pitanja
Tvoj Astrolog
Astro Savet
Moj Astrolog
Astrolozi Srbija