• Srbija razgovor uzivo:

  0906-222-224

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 84rsd/min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Astro savet putem telefona i SMS-a

astro savet

Astro savet naših astrologa možete dobiti na nekoliko načina. U zavisnosti od toga koji vam vid komunikacije najviše odgovara možete se odlučiti za jednu od naših mnogobrojnih astroloških usluga.

Ukoliko već ne koristite naše astrološke usluge, nadamo se da ćemo vas ubediti da postanete naš klijent već danas, tako što ćete savet astrologa potražiti putem nekog od naših servisa koji su prikazani na ovoj strani. Koristeći usluge astrologa našeg centra, obezbedićete sebi najbolje astrologe, diskreciju, najbolje cene i jednom rečju najbolje astrološke usluge. Pozovite astrologa, pošaljite sms astrologu ili poručite horoskop i sigurno ćete biti zadovoljni. Garancija kvaliteta naših usluga jeste preko 1.000 korisnika koji svakog meseca koriste naše usluge i kontaktiraju naš astrološki centar tražeći savet astrologa.

Naravno, najpopularnija i najpoznatija usluga našeg astro centra jeste razgovor sa astrologom. Naše najbolje astrologe možete pozvati svakog dana od 0-24 na naše dobro poznate brojeve telefona. Najbolji astrolozi će za vas u toku razgovora uraditi astrološku analizu na osnovu vaših podataka i dati vam astrološki savet i smernicu za dalje korake. Ako vam je potreban ljubavni savet, poslovni savet, zdravstveni savet ili opšti astro savet, pozovite naš astrološki centar, nećete se pokajati!

Izuzetno popularan način komunikacije sa astrolozima jeste i astro sms, servis putem koga možete astrologa kontaktirati putem SMS poruke. Na ovaj način možete se dopisivati sa našim astrolozima putem poruka kad god vi to poželite. Možete postavljati pitanja koja vas zanimaju a astrolozi će se potruditi da odgovore na svako pitanje u roku od 24 sata. Ako vam je potreban savet astrologa, ovo je još jedan način na koji ga možete dobiti.

Pored ova dva servisa, ukoliko vam je potrebna pisana astrološka analiza ili želite da poručite horoskop za sebe ili člana svoje porodice, možete to učiniti putem našeg sajta Natalne Karte. Na ovom sajtu ćete naći usluge koje nudimo a koje se isporučuju u pisanoj formi. Svaka pisana analiza se piše lično i personalizovano za naručioca i isporučuje putem mejla u roku od 7 do 10 radnih dana.

Na kraju šta reći osim da ne čekate, nego potražite svoj astro savet još danas jer saveti naših astrologa mogu vam biti dragoceni za dalji život i izazove koji su pred vama!

Astro savet uživo - pozovite odmah:

Astro savet putem SMS-a - pošaljite poruku:

Astrolozi uživo telefon
Astrolozi Srbija
Tvoj astrolog te ceka
Astrolozi kontakt
Astrolozi online
Astro Savet