Astrolozi kontakt telefonom i SMS-om

astrolozi kontakt

Kako da stupite u kontakt sa nasim astrolozima? Astroloski centar vam nudi vise nacina na koje mozete biti u kontaktu sa najboljim astrolozima na Balkanu.

Najveci broj nasih korisnika koji trazi astro usluge kontakt sa astrolozima ostvaruje putem poziva nasih dobro poznatih brojeva telefona. Astro poziv moguce je obaviti iz svih vecih zemalja za koje postoje brojevi astro centra. Sve nase brojeve mozete videti na ovoj strani. Astrolozi najvise vole ovaj vid komunikacije zato sto se razgovor sa astrologom obavlja uzivo i moguce je postaviti dodatna pitanja ukoliko ih korisnik ima.

Takodje, poslednjih godina sve popularniji je i astro sms odnosno sms chat as astrologom gde posaljete sms poruku astrologu na koje on odgovara. I u ovom slucaju moguce je postavljati podpitanja u vezi svega sto vas zanima. Dopisivanje sa astrologom je veoma popularno kod osoba koje vole dopisivanje i kucanje poruka a ne razgovor uzivo i definitivno je lak i brz nacin na koji mozete ostvariti kontakt sa astrologom.

Jos jedan nacin koji se praktikuje za kontakt sa astrolozima jeste porucivanje pisanih horoskopa, natalnih karti i analiza. Vec preko 10 godina koliko smo prisutni na trzistu nudimo porucivanje godisnjih horoskopa, porucivanje uporednih horoskopa, izradu natalne karte i jos mnogo toga. Sve ove porudzbine se isporucuju u pisanoj formi, a celu ponudu mozete videti u nasem astro shop-u.

Astrolozi koontakt putem telefona uživo:

Astrolozi kontakt putem SMS-a:

Astrolozi uživo telefon
Astrolozi online
Astro Savet
Tvoj astrolog te ceka
Astrolozi Srbija
Astrolozi kontakt