Slaganje horoskopskih znakova - Bik

Astroloski tekst o slaganju horoskopskog znaka Bik sa drugim znacima Zodijaka.

Slaganje horoskopskih znakova - Bik

Bik-Bik:

Vaš dvoje ste puni razumevanja i nežnosti. Vi se dobro slažete, ne samo po svojim gurmanskim sklonostima, nego i u seksu. Vaša veza je mirna i bez trzavica. Međutim, vaš seksualni odnos biće pomalo tradicionalan, bez nekih inovacija. Uopšte, može se reći da vaš zajednički život izgleda kao bajka. Možete se dobro shvatiti po pitanju ekonomije i domaćinstva. Od zadovoljstva oboje mnogo očekujete, ali od intime ovde nema ništa. Jednako ste hladni i opori, seks bujan a neuigran, nema polarnosti, seksualni odnos vam je kao oranje, grudva na grudvu. Preokupacije na opipljivo su kod vas dvoje tolike da ne stižete ispitivati finese erotike.

Bik-Blizanac:

Ova kombinacija nije tako loša, samo zato što ste vi stabilni i u stanju da malo "smirite" i prizemljite večito nemirnog i vazdušastog partnera. Može se reći da vaši seksualni apetiti nisu jednaki, jer ste vi mnogo više zainteresovani za seks od partnera. Ali ako je u ovoj vezi Bik muško, a Blizanac žensko, mnoge stvari mogu krenuti nabolje. To istovremeno znači da bi Blizanac trebalo da se smiri u svojim avanturicama i flertovanju. Vi kao žedna grudva nema šta da upijate. Pojmovi o uživanju su različiti kod vas dvoje koliko i karakteri, ali na polju dnevnog praktičnog života vi se ipak dobro snalazite. Vi gomilate a partner prikuplja. Pri tom veze i protekcije koristite savršeno. Erotski spoj je promašen. Kod vas je dubok, staložen osećaj i želite trajniju vezu do kulminacije, partner je površan i želi da što pre okonča.

Bik-Rak:

Vi ste osetljiv par i izuzetno se dobro slažete. Oboje ste pomalo konzervativni, volite dom i porodicu. Vaš brak bi mogao biti idealan. Vaša posesivnost upravo je ono što horoskop vašeg partnera uahteva kao neophodno da bi se osećao voljenim. Vi ljubav vodite vrlo romantično i sa puno nežnosti. Vaša zajednica će biti vrlo dugog veka. Ideali su vam kućica u cveću, sigurno imanje uz vodu i obilje jela na stolu. U domaćim stvarima saradnja je odlična - kod stola se veselite, u krevetu sve malo mlitavo, glomazno, više duvanja nego pravog seksualnog odnosa. Brak vam je čvrst jer u sferi korisnoga ostajete jedno s drugim, uz kuću i decu, sastanke i običaje, sve vas toliko veće da nema bojazni od raskida.

Bik-Lav:

Ovo je za vas oboje idealna kombinacija. Jednom kad se nađete u spavaćoj sobi, neće biti srećnijih ljudi od vas. Vaš horoskop govori da ste sposobni da pružite sav luksuz i komfor, toliko potreban vašem partneru, dok je ovaj u stanju da zadovolji sve vaše erotske i intelektualne potrebe. Međutim, problemi mogu nastati kada pređete sa reči na dela: Vi nikome, pa ni partneru, nećete oprostiti bilo kakve pokušaje eksperimentisanja na planu vodenja ljubavi! Vaš brak bi mogao biti srećan ukoliko se partner podvrgne vašim zahtevima. Što se seksa tiče, tu stvari ne stoje baš sasvim idealno. Vi kao zemlja ste ovde a partner je kao daleko sunce. Vi težite da koristite partnerov sjaj i čast za praktične dobitke, a partner hoće da vlada a vi ste opet teški za to i nećete da budete gonjeni. Može biti sreće ako ste izolovani od veselog društva, pa će vas onda vezati "svoja kućica svoja slobodica" gde čast i novac još uvek stoje zajedno. Može da liči da ova vaša veza nema mnogo smisla ali je principijelno važna.

Bik-Devica:

Vaša veza biće puna razumevanja i poštovanja. Vi se u principu dobro slažete, ali vaša seksualna veza neće biti toliko strasna. Horoskop nam govori da ako je žena Devica, ona će se povinovati Bikovim željama. Ako je obratno, muškarac Devica će biti taj koji će stalno zahtevati ljubav i pažnju. U seksu, on je partner bez zamerke i žena Bik sa njim može uživati. Vi kao grumen na žalu i partner kao žal u grumenu se duboko prožimate, i sve su varijante harmonične. Zajednički rad na ekonomiji, naročito baš zemlji, jako vam zbližuje duše. Oboje volite prirodu i cveće, njive i plodove, sukobi između vas su retki i lako popravljivi. U seksualnom odnosu ne tražite previše, zadovoljavate se oboje sa uhodanim odnosima. Iskre iz vatre ne lete, a njivama treba voda. U starije dane vi ste par koji nedeljom popodne obavezno ide u krevet na svečanu igru. Radnim danom oboje redovno nešto unesete u kuću.

Bik-Vaga:

Vi ste oboje pod jakim uticajem Venere i izvrsno se slažete, kako u ljubavi tako i u seksu. Oboje ste pomalo razvratni kad ste zajedno, iako je, mora se reći, partner taj koji će uneti neke novine u seks. Vi ste po prirodi verni, a partner kome je neprestano potreban duševni mir može u tom pogledu biti potpuno spokojan. Vaša veza je puna ljubavi! Vi kao zemljano brdo ste malo pregrubi da bi osetili partnerovo lahorasto milovanje. Vaša strast je duboka, teretna i brutalna, a fine emocije partnera to ne podnose i vi mislite da je to partnerovo prenemaganje. U prigodama veselja i zabave, kao i zadovoljstva, nađete se na istom frontu samo ako ne odete predaleko. Vi volite punu kuću stvari, a partner ne zna štedeti novac, i evo razloga za male razmirice. Seksualni odnos nije uzbuđujući ali je za oboje relaksirajući. Ipak se vaša veza može dugo održati jer vi ne zahtevate mnogo, a partner neće da intimne stvari izađu u javnost.

Bik-Skorpija:

Vi se stvarno magnetski privlačite. Oboje ste vrlo posesivni, ali problem nastaje kada je partner skriveni plejboj. Izvrsno se slažete u seksu, ali morate oboje imati u vidu da iz prevelike želje da neprestano budete zajedno, možete iznenada dosaditi jedno drugom. Vi, kao obala, pratite partnera, kao reku, do samog ušća u veliko, duboko more. Među vama je vrlo snažno telesno privlačenje, jedno drugom raspirujete strasti, ali postoji i mogućnost ljubomore. Nesuglasice među vama mogu doći što vi želite sve sređivati i prikupljati, a partner, jureći za svojim ciljevima, sve razbacuje i zanemaruje. Ali, uveče se obavezno pomirete. Horoskop nam govori da je vaš seksualni odnos, dnevno noćni pratilac, dok crv ljubomore spava između vaših jastuka.

Bik-Strelac:

Vaš horoskop ukazuje da ćete vas dvoje malo teže uspeti zajedno. Vaši pogledi na svet su do te mere različiti da se retko u čemu slažete. Vi ste osoba akcije, dok je partner osoba ideja i pričalica. Vi se po pitanju seksa u mnogo čemu ne slažete, ali to ne znači da i ne uživate u seksu. Partner je suviše mentalno nastrojen, pa tu osobinu ponekad ne zanemaruju ni u krevetu. Ako ipak vas dvoje želite da budete zajedno, vi bi morali da se prevaspitate, dok bi partner morao da nauči još mnogo o vođenju ljubavi da bi vam bio zadovoljavajući partner. Partner kao žar, u vama kao grudvi, pa to je tihi vulkan i erotski spoj može ići do krajnjih uživanja. Upotpunjujete se i u poslovima ekonomije, kao i podređenog i pretpostavljenog. Oboje ste dogmatični, volite prirodu i životinje, vi više sa praktične a partner sa idealne strane. Veže vas ponekad i smisao za plastične umetnosti. Eros, dabome, i tu posreduje.

Bik-Jarac:

Vas dvoje radite kao jedno. Idealno se slažete jer jedan u drugom nalazite upravo ono što vam je neophodno u životu: Vi u partneru nalazite potreban osećaj sigurnosti, dok partner u vama nalazi vernost i privrženost. Vi ste oboje zemljani znaci a vaši zajednički uspesi ne nižu se samo na polju biznisa nego i u krevetu. Horoskop nam poručije da vas dvoje, ma o kojoj se kombinaciji radilo, predstavljate tipičan primer prestižnog para. Vi, kao grudva, na partneru kao kamenu, liči kao da ste srasli jedan s drugim. Oboje ste hladni i spori, tromi i staromodni. Vezuju vas interesi imanja i svih vrednosti zemlje. Radom i štednjom stvarate višak kojeg ne možete utrošiti. To vas toliko veže da vam ne smeta erotska hladnoća. Imponuje vam stalnost, kuća i nekretnine. seksualni odnos je dužnost, naoko bujan, intimno mlak. Međutim, vi to ne analizirate. U starosti su odnosi još bolji.

Bik-Vodolija:

Vi oboje imate vrlo razvijenu individualnost, pa je vaš zajednički život otežan zbog te činjenice. Horoskop nam govori da vas dvoje, u principu, imate vrlo malo zajedničkog. Iako je relativno lako živeti sa vašim partnerom, vaš odnos neće biti u potpunosti zadovoljavajući. Možete biti zajedno, ali samo na kratko. Promenljivost i avanturizam partnera, nisu osobine koje vi baš cenite. Sta ćete vi kao grudva na oblaku ili oblak u grudvi. Udaljeni ste kao zemlja i nebo. Najmanje jedan od vas mora ostati nezadovoljen. Vi pribirate i štedite, dok partner nemilice rasipa. Vi ste konzervativni, partner lakouman i ekstravagantan. Može vas povezati samo veselje i društvo, muzika, umetnost i deca. Normalno je da vi držite blagajnu a maštoviti partner neka organizuje zadovoljstvo svojim oblacima. Temperament i tempo u seksualnom odnosu vam se ne slažu. Ali ako jedan partner malo zaluta, neće propasti svet.

Bik-Riba:

Vas dvoje možete biti idealan par. Kako ste vi postojani, pravi ste doktar za vašeg partnera. Vi ćete partneru pružiti i nežnost i zaštitu. Horoskop nam poručuje da se u seksu izuzetno slažete, jer ste oboje strastveni ljubavnici. Vaš život, i vama i drugima, može izgledati kao bajka. Vaša veza dugo traje i puna je ljubavi. Vi kao grudva na talasima gasi svoju žeđ i morate biti zadovoljni. I pored uočljivih razlika vas dvoje se nadopunjujete. Vi znate oprostiti, partner zna otrpiti i nikad neće biti toliko nesuglasica među vama koje ovim trikom ne bi prebrodili. U finansijama nalazite zajednički jezik i mlaki i plodni odnosi postepeno se ušaltuju i razbujaju. Nema među vama nikakvih scena, dilema ni incidenata. Svaki od vas ima svoj čar i doživljaj, nekad baš naizmenično. Seksualni odnos vam nikako neće preći u dosadu jer imate drugo polje razumevanja.

Podeli na Facebook-u

ključne reči: slaganje horoskopskih znakova bik horoskop