Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Astrotipologija Podela Na 3

Astrotipologija Podela Na 3Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Osećajnost

Osećajnost je prenaglašenja ako su u Natalnoj karti naglašeni Kardinalni znaci Ovan, Rak , Vaga i Jarac naročito Rak sa dispozitorom Mesecom. Ako bi tu podelu napravili po poljima unakrsna polja 2, 5, 8, 11.

Ako su planete koncentrisane u tim poljima i u vodenim znacima onda je to priroda prenaglašenih emocija. Osoba ne vlada sobom, emotivna labilnost.

Ovde poverenje i lepa reč utiču mnogo bolje od svakog medikamenta. Takvim osobama treba topline.

Volja

Volja se kasnije razvila , ona je prenaglašena ako Natalnoj karti ima jakih tela u fiksnim znacima Bik , Lav , Škorpija i Vodolija ili planete u ugaonim kućama 1, 4 ,7 ,10. Naglašeno ako su planete u tim znacima i tim kućama .

To su svojevoljne , nagle osobe na kojih je teško uticati. Osetljivi su im srce, vrat ,leđa generativni sistem . Treba im više vode.

Intelekt

Intelekt se razvio poslednji prenaglašen je ako je mnogo planeta u promenjivim dvotelesnim znacima. Blizanci, Devica , Strelac i Ribe. Takođe izrazit u poljima 3, 6, 9, 12. To je znak učenosti, raznih kompleksa ostljivi su nervi, ekstremiteti su osetljivi. Na njih se može uticati verbalno mogu se ubediti u organuzmu im često nedostaje soli.

U organizmu mora postojati ravnoteža volje ,intelekta i osećaja . Vatre, vode soli. Sve to se može lepo izračunati u jednom Horoskopi.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavljen: 2014-02-06

pregleda: