Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

OPIS IDEALNOG PARTNERA NA OSNOVU VASEG PODZNAKA

Procitajte opisa Vaseg idelanog partnera na osnovi Vaseg podznaka i videcete da zvezde znaju mnogo vise o Vama nego sto mislite. Ukoliko niste sigurni koji je vas podznak, pozovite nase astrologe. Brojeve naseg astro centra mozete naci na sajtu.

OPIS IDEALNOG PARTNERA NA OSNOVU VASEG PODZNAKAPozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Sigurno ste se vise puta zapitali kakav ce biti Vas bracni partner? Cime ce se baviti, kako ce izgledati, kako ce se ponasati, da li ce Vas voleti? Upoznali ste nekoga? Da li je on pravi? Zvezde imaju odgovor na sva Vasa pitanja. Trenutak Vaseg rodjenja odredio je i taj, ne tako mali detalj u Vasem zivotu. Na osnovi Vaseg podznaka saznajte koji je Vas idealna bracni partner. Mozda ga prepoznate...mozda je tu negde na korak od Vas...

PODZNAK OVAN

Ako ste rodjeni sa podznakom u Ovnu Vas idelana partner u prvom redu mora biti lep. Spoljasnji izgled je ono sto Vas svakako privlaci i sigurno imate svoje kriterijume ispod kojih tesko idete. Lepe crte lica, sirok i iskren osmeh je ono sto mora da krasi Vaseg partnera. Tezite ka osobi koja je mnogo mirnijeg i stalozenijeg karaktera od Vas i koja ima izrazen osecaj za pravdu. Sklonosti te osobe idu ka umetnosti, lepoti i javnom zivotu. Mozete biti sigurni da ce Vas partner iskreno voleti jer ljubav je ono cemu Vas idealan partner tezi jos vise nego Vi. To je neko ko ce u Vas zivot uneti ravnotezu koja Vama cesto nedostaje. Potreban Vam je neko ko ce malo usporiti Vas ritam zivota kada je to potrebno, ko ce Vam reci stani i razmisli... Venera, njen polozaj i apsketi u Vasem horoskopu opisace jos detaljnije Vaseg bracnog partnera i okolnosti u braku.

PODZNAK BIK

Privuceni ste od strane strastvenih i tajnovitih osoba. U svom partneru najpre vidite pravog i iskrenog prijatelja, pa onda pravog i strastvenog ljubavnika. Idealan partner za Vas je jaka licnost, samouverena i hrabra. Prosecne visine sa veoma prodornim pogledom. To je ono sto odmah privuce Vasu paznju. Izrazene emocije i strast u ljubavi je ono sto Vas partner mora da poseduje kako bi sve Vase potrebe bile zadovoljene i kako bi se Vi osecali ispunjeno i zadovoljno. Preduzimljivost i pokretacka energija je takodje jedna od osobina kojoj tezite i trazite je u drugima. Bicete privuceni osobom koja ce umeti neizmerno da Vas voli. Pluton i Mars detaljnije ce opisati u Vasem licnom horoskopu Vaseg partnera i okolnosti u braku.

PODZNAK BLIZANCI

Uglavnom ste privuceni osobama koje se dosta razlikuju od Vas, u smislu da su to osobe drugog porekla, nacionalnosti, osobe koje poticu ili dolaze iz inostranstva. Idealan partner za Vas je avanturista otvoren ka mnogim filozofskim pitanjima i koji Vas nikako nece sputavati u Vasoj razdraganoj prirodi i oduzimati Vam dragocenu slobodu. Mentalna i intelektualna aktivnost je ono sto Vas vec na samom pocetku poznanstva privlaci. Velike su mogucnosti da se Vas idealan partner bavi pravom, filozofijom ili sportom. Komunikacijske sposobnosti i duhovitost su takodje vazne osobine partnera, ako uopste uspe da dodje do reci u Vasem drustvu. Planeta Jupiter u Vasoj karti rodjenja detaljnije ce opisati partnera kao i okolnosti u samom braku.

PODZNAK RAK

Ako ste rodjeni sa podznakom u Raku veliki su izgledi da Vas partner bude stariji od Vas ili da nosi bogatstvo velikog zivotnog iskustva. To je osoba koja iza sebe ima puno rada, truda ali i ostvarene rezultate. Nesevesno tezite ka osobi koja će umeti da obuzda i smiri Vase jake emocije koje Vas cesto sputavaju u svakodnevnom zivotu. Vas partner ce biti odmerena i ozbiljna licnost cesto previse zahtevna i prema Vama i prema sebi. Lepota Vam nije presudni faktor prilikom odabira partnera. Ono što je veoma važno jeste da Vas partner mnogo paznje posvecuje porodici i to je osobina koju cete neizmerno ceniti kod njega. Saturn u Vasoj karti rodjenja dodatno opisuje okolnosti na tom polju.

PODZNAK LAV

Privlace Vas inovativne i na neki nacin neobicne osobe. Vas partner je veoma inteligentan, savremen i drustven. Sigurno ga upoznajete na nekoj zabavi, zurci u provodu. Ako ste rodjeni sa podznakom u Lavu velike su sanse da Vas idelana partner bude zapravo neko ko Vam je prvobitno prijatelj, jer Vi u partneru trazite pre svega pravog i iskrenog prijatelja. Ljubavnu vezu sa takvom osobom mozete zapoceti kroz neobaveznu ali filozofsku pricu. Velikodusnost i zalja da pomogne drugima osobine su koje krase Vaseg partnera. Ako pogledamo Vas licni horoskop detaljnije informacije dace nam Uran.

PODZNAK DEVICA

Privlace Vas emotivne i umetnicke duse. Moracete malo da se potrudite oko osvajanja Vaseg idelanog partnera jer je on uglavnom cutljive i stidljive naravi. To su pomalo tajanstvene osobe koje lako prepoznaju namere drugih i zbog toga morate biti potpuno iskreni prema toj osobi jer ce ona vrlo lako da prepozna koliko su Vase namere sa njom iskrene. Umetnost, gluma, socijalni rad neki su od poslova kojima se Vas partner kroz zivot moze baviti. Glavna osobina koja ce Vas privuci jeste da cete pored te osobe nauciti sta su prave emocije i uzivanje u ljubavi, sto Vama bez takvog partnera ne polazi uvek za rukom. Za detaljnije inforamcije i okolnosti u braku treba pogledati Neptun i Jupiter u Vasem licnom horoskopu.

PODZNAK VAGA

Vas partner je osoba od akcije. Neko ko predvodi, ko je uvek prvi i u centru paznje. Strast u ljubavi je ono sto ce krasiti Vaseg partnera a to ce Vas veoma privuci jer nesvesno tezite upravo ka tome. Vi ste pomalo neodlucni i cesto mnogo razmisljate pa cete zbog toga biti privuceni partnerom koji je od akcije bez mnogo razmisljanja i prenemaganja. Moguce je da u brak uđete veoma iznenada. Vas partner se moze baviti poslom koji zahetav nosenje uniforme. Ako zelite detaljnije inforamcije o partneru i braku potrazite analizu Marsa u Vasem horoskopu.

PODZNAK SKORPIJA

Sa podznakom u Skorpiji tezite ka mirnom i stabilnom partneru koji sa obe noge stoji na zemlji. Materijalna sigurnost Vam je vazna pa i to moze biti jedna od osobina koju poseduje Vas idealan partner. Strast u ljubavi kao i prema raznim zadovoljstvima osobine su koje cete prepoznati kod druge osobe a kojima i Vi svesno ili nesvesno težite. Fizicki privuci ce Vas jaka osoba, mozda i krupnije gradje. Tako se osecate sigurno. Prizemnost ove osobe pomaze Vam da ublazite Vase jake emocije i izrazenu duhovnost. Polozaj Venere u Vasoj karti rodjenja opisace detaljnije Vaseg partnera kao i okolnosti koje Vas cekaju na polju ljubavi i braka.

PODZNAK STRELAC

Razdragana i vesela narav ali i intelektualni potencijal glavne su osobine Vaseg idelanog partnera. Uglavnom ste privuceni salama i zanimljivim pricama druge osobe. Privlace Vas mladji partneri ili oni koji bar tako izgledaju. Sloboda je ono što Vam je potrebno a Vas partner ce Vam je pruziti koliko god Vam to bude potrebno. Zajednicka interesovanja bice Vam intelektualni rad i putovanja. Vas idelana pertner osoba je od poverenja ali je veoma nestalna, sklona promenama, nestrpljiva i cesto nervoza. Verovatno cete na Vasem partneru primetiti dugacke ruke i prste. Merkur je planeta koja ce detaljnije opisati Vaseg partnera u licnom horoskopu.

PODZNAK JARAC

Idealan partner za osobe rodjene sa ovim podznakom je osoba koja najvise svog vremena i energije ulaze na polje doma i porodice. Sigurnost i stabilnost u porodici veoma Vam je vazna pa cete upravo privuci partnera koji ce Vam to i obezbediti. Bice to emotivna i saosecajna osoba sa izrazenim smislom za biznis sto je i Vama veoma vazno. Fizicki moze biti jaca osoba koja sa godinama moze imati problema sa telesnom tezinom. S obzirom da Vi ponekad imate problem da pokazete svoje emocije Vas idelana partner ce Vam u tome pomoci sto ce Vas nesvesno i privuci. Ako pogledamo Mesec u Vasoj karti rodjenja on ce nam preciznije opisati okolnosti u ovoj sferi Vaseg zivota.

PODZNAK VODOLIJA

Uticajna, jaka i poznata licnost privlaci Vasu paznju. Vesela narav, rukovodece sposobnosti, uzivanje u ljubavi glavne su osobine Vaseg idelanog partnera. Snaga volje i visoke ambicije preplitace se kroz Vas ljubavni zivot a inicijator ce biti upravo Vas partner. Drustveni zivot i mnogo prijatelja obelezice Vasu vezu pa i brak. Okolnosti unutar Vaseg braka opisace nam polozaj Sunca u Vasem licnom horoskopu.

PODZNAK RIBE

Praktican i produktivan partner je ono sto je Vama potrebno kako bi tim svojim osobinama umanjio Vase sklonosti ka mastanju i bezanju od stvarnosti. Ponekad ste previse plasljivi i nedostaje Vam taj izrazen prakticni deo licnosti pa cete iz tih razloga teziti upravo ka partneru koji moze nadoknaditi taj Vas nedostatak. Partnerstva se i stvaraju upravo iz tih razloga. Vas idealna partner takodje moze biti osoba koja izbegava sve vrste poroka a kojima Vi mozete biti skloni pa Vam partner moze pomoci da prevazidjete takve sklonosti. Svog partnera mozete upoznati na nekom veoma neobicnom mestu kao sto su bolnice, dom zdravlja i sve duge institucije zatvorenog tipa. Ako zelite detaljnije informacije o Vasem partneru i braku potrazite tumacenje Merkura u Vasem licnom horoskopu.

Ukoliko niste sigurni koji je vas podznak, pozovite nase astrologe. Brojeve naseg astro centra mozete naci na sajtu.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Daniel

objavljen: 2015-07-08

pregleda: