Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Mesečni horoskop za Jul 2015

Procitajte sta vam donosi mesecni horoskop za Jul 2015

Mesečni horoskop za Jul 2015Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Ovan

Posao:

Ne dozvolite sebi da izbegavate obaveze koje će vas izvesno stići. Krucijalno je da se mentalno prisutni i ne odjavljujete i bežite u virtuelni svet. Sredina meseca sa sobom nosi mogućnost konflikta sa osobom koja radi ili isti ili vrlo slični posao ili jednostavno ima isto zvanje. Veoma je bitno hladne glave ulaziti u bilo koju konfrontaciju.

Ljubav:

Partner vam konstantno pruža podršku ali vama nikako nije dosta. Rob ste svojih nesigurnosti i upravo takvim ponašanjem možete dovesti svoj odnos u opasnost Ako ste usamljeni, bavljenje nekom hobističkom aktivnošću može rezultovati novim poznanstvom sa romantičnim kapacitetom.

Zdravlje:

Ako se ne krećete dovoljno već uglavnom sedite, može doći do zastoja energije u organima i raznih poremećaja.

Savet:

Zemlja je košnica u koju svi ulazimo na ista vrata. Perspektiva je važna.

Srecni brojevi:

1, 15, 18, 23, 27

Bik

Posao:

Veoma ste uplašeni potencijalima i perspektivom svog zvanja. Dosta nesigurnosti ima realno uporište ali takođe može i biti poslednja turbulencija pre konačne stabilizacije poslovne situacije. Ne smete dozvoliti sumnji da vas parališe, bez obzira šta se dešava uvek ćete imati lične kredencije i rezulltate.

Ljubav:

Juli može biti period kada više nego inače bikovi kriju svoj romantični život ali možda nešto naklonjeniji bikovima koji planiraju uozbiljavanje i veći stepen posvećenosti porodici ili širenje iste. Kao izuzetno porodični znak, u ovom mesecu moraju istupiti spremni na kompromise ali nespremni da odstupe od svojih osećanja.

Zdravlje:

Vaša mirna i strpljiva narav preslikava se i na vaše telo, koje ima sporiji bioritam.

Savet:

Ono što uočavate u sebi uočićete i u svetu oko sebe. Jedno je ogledalo drugog.

Srecni brojevi:

4, 6, 12, 15, 27, 21

Blizanci

Posao:

Za svakoga postoje situacije u kojima se moratepredati. Poslovna situacija je van vaše kontrole. Vi dajte sve od sebe i prilike da budete nagrađeni sigurno neće izostati. Čuvajte se administrativnih problema, posebnu pažnju posvetite svoj papirologiji koja prolazi kroz ruke administracije.

Ljubav:

Juli će u vama podstaći nove romantične aspiracije. nogiće biti izzvani da makar u glavi vode dvostruki život. Iskpenja su deo života i kao takav ih treba prihvatiti ali takođe mora postojati i svest da nije svako stanje i situacija u koju možete sebe dovesti poželjna. Dok je normalno da to što je vaša radoznalost veoma izražena možda je bolje ogrnaičiti se u nekim situacijama i jasno nacrtati granice.

Zdravlje:

Vi više koristite razum nego emocije. Iako ste otvoreni, skloni ste nestrpljivosti i nervozi. Ovo se može odraziti na vas preko dodavanja težine.

Savet:

Oni koji ne završavaju male zadatke ne zaslužuju velike.

Srecni brojevi:

2, 3, 5, 8, 13, 29

Rak

Posao:

Početak meseca Jula će biti izraženo kritičan i manjkaće vam inicijative. Trebali bi ovo korigovati što pre jer preti da ugrozi nivo poslovnog uspeha. Između ostalog, preti da ugrozi i zadovoljstvo zanimanjemkojim se bavite na duže staze. Naprasitost treba po svaku cenu izbegnuti. Sve eventualne komplikacije morate dočekati sa spremnošću. Posao se ne bi zvao posao kad bi u njemu mogli da uživate konstantno.

Ljubav:

Emotivno, ovaj period, sa sobom nosi velike izazove. Objava stalnog partnera može vas jako emotivno povrediti iako je jasno vođena drugačijim impulsima i željom za dobrobiti. Vaša narav neće dobro reagovati na ovakvu situaciju stoga je izvesno da ćete određenu dozu povređenosti generisati u bes. Možda je bolje da svoja osećanja asertivno komunicirate a ne izbegavate do tačke pucanja.

Zdravlje:

Mesec će zahtevati da se odmorite i napunite baterije od svega bar periodično

Savet:

Bolje pitati za upute 2 puta nego se izgubiti ijednom.

Srecni brojevi:

14, 16, 26, 29, 30

Lav

Posao:

Početak meseca proleteće neprimetno. Tek sredinom perioda odabrani će moći da oprobaju svoje veštine rezolucije konflikta. Na poslu ćete od sredine meseca nažalost biti suočeni sa brojnim provokacijama na koje bi bilo najbolje da ne reagujete. Ako pak ne možete odoleti, najbolje je da svoje reakcije jasno usmerite striktno prema onima koji su svesno doprineli problematici u vašem životu.

Ljubav:

Ako želite nekoga da osvojite i učinite svojim, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prećutite suvišnu kritiku partnera. Drugi deo meseca Jula donosi bolje ljubavne prilike, ali idalje nedovoljno dobre da bi se hvalili. Postepeno ulazite u stvari jer uletanjem ni sebi ni (potencijalnom) partner/ki nećete učiniti uslugu. Sam kraj perioda može demonstrirati pozitivne rezultate i nivo vašeg zadovoljstva emotivnim statusom bitno će se povećati.

Zdravlje:

Osobine poput sujeverja ili patološke potrebe za čistoćom mogu se ponovo pojaviti i pretiti da zavladaju vašim životom. Bavite se psihosomatskim simptomima.

Savet:

Lepota nikada ne proizilazi iz savršenstva.

Srecni brojevi:

7, 9, 10, 19, 22, 24

Devica

Posao:

Nova energija koju intenzivno device osećaju pokrenuće vas i na nova poslovna preduzimanja. Bićete konstruktivni, otvoreni i željni izazova. Lako ćete se povezati s drugima, a posebno s onima koji ne rade na istom prostoru kao i vi. Sve saradnje sa inostranstvom ili čak srodnim firmama lociranim u drugim delovima iste države su posebno povoljno naglašene.

Ljubav:

Kako mesec Juli teče, postepeno će se vaš privatni život poboljšavati. Iz vas će isijavati pozitivna energija. Oni pripadnici znaka blizanaca koji su u dugoj vezi ili braku razmišljaće intenzivno o tome šta je “sledeći korak” i mnogi će se rešiti ili da zajednicu formalizuju ili da razmotre širenje porodice sa partnerom.

Zdravlje:

Preokupiranost redom ne sme biti vaša definišuća karakteristika jer će direkno uticati na smetnje koje se mogu smatrati fiziološkim problemima.

Savet:

Tišina među ljudima je teža za izneti nego bilo kakva razmena reči.

Srecni brojevi:

1, 2, 13, 19, 20, 31

Vaga

Posao:

Intenzivno čekate drastično poboljšanje već duže vreme ali se čini da nivo vašeg iščekivanja utiče na to da se poboljšanje sve više odlaže. Sačuvajte veru da uvek postoji moguća i dobitna

kombinacija, ali i meru opreza jer nije uvek poželjno povezivati sreću sa nivoom ispunjene poslovne ambicije. Foksuirajte se na druge stvari i poboljšanje će samo od sebe doći. Morate prevladati nesigurnosti i poboljšati način na koji savladavate napetost.

Ljubav:

Birate reči odabrane da šokiraju i primoraju partnera ili partnerku da usredsrede pažnju na vas. Želite da preokrenete stvari. Preokretom možete ugroziti aspekt svog života koji vam je veoma udoban. Nemojte praviti ishitrene poteze i nuditi svoje mišljenje u situacijama gde se od vas to ne zahteva direktno.

Zdravlje:

Juli bi po svemu trebao biti mirnija za vage, bar kada su u pitanju zdravstvene teskobe.

Savet:

Sreća je žena, ako je zapostavite danas ne očekujte da vas i sutra prati.

Srecni brojevi:

7, 8, 9, 17, 22, 23

Skorpija

Posao:

Slušajte kolege veoma pažljivo i odgovarajte na njihove zahteve veoma taktično. Mogućnost poslovnog putovanja na samom početku meseca. Ignorišite ultimatume duhom pozitivnosti. Upravo vam vaše samopouzdanje dozvoljava da priznate da niste sigurni u ishod svake situacije. Splet srećnih događaja pokreće se 20. Jula.

Ljubav:

Pričajte sa voljenim o iščekivanim dešavanjima. Izrazite svoje brige otvoreno i bićete dočekani sa tolerancijom. Slobodne škorpije imaju naglašenu tendenciju da flertuju, da uživaju u naglašenoj senzualnosti i mogućnost da se upuste u avanturu. Biće izazovnih prilika, suviše teških za odbijanje.

Zdravlje:

Eventualni problemi mogu biti prisutni kod onih koji već pate od hronične bolesti u nekom obliku.

Savet:

Jučerašnje obećanje kao i sutrašnje nikad sigurno dolazi.

Srecni brojevi:

4, 18, 21, 10, 27, 29

Strelac

Posao:

Ne dozovlite sebi da budete preosetljivi po pitanjima novca. Nemojte provoditi više vremena nego što je neophodno sa kolegama. Distanciranjem ćete izbeći probleme kasnije. U eventualnoj konfrontaciji popustite da bi prikrili svoje prave interese. Kraj meseca sa sobom nosi stabilizaciju situacije i prolongiranje statusa quo.

Ljubav:

Na ljubavnom planu je nemoguće biti neaktivan. Sentimentalni potencijal je razumno veliki pritom neće manjkati prilika da se isti iskoristi! Problematično je što sada morate komunicirati sa partnerom veoma mentalno - maksimalna satisfakcija dolazi iz podele ideja i vrednosti sa partnerom.

Zdravlje:

Svakako je dobrodošla promena dijete i manja zastupljenost šećera no to neće bitno promeniti način na koji funkcionišete na svakodnevnom nivou.

Savet:

Vernik je srećan ali onaj ko sumnja je mudar.

Srecni brojevi:

12, 14, 24, 26, 29, 30

Jarac

Posao:

Ovaj mesec vam donosi izazove, testira vašu istrajnost, strpljenje i odgovornost. Morate naučiti da ne možete da kontrolišete spoljne faktore stoga morate sigurno i solidno koračati poslovnom sferom. Trebali bi se upustiti u naporne dugoročne projekte koji zahtevaju mnogo truda i sistematičnog rada.

Ljubav:

Na ljubavnom planu je nemoguće biti neaktivan. Sentimentalni potencijal je razumno veliki pritom neće manjkati prilika da se isti iskoristi! Problematično je što sada morate komunicirati sa partnerom veoma mentalno - maksimalna satisfakcija dolazi iz podele ideja i vrednosti sa partnerom.

Zdravlje:

Problemi sa hroničnim glavoboljama.

Sreca:

Vizija bez radnje je sanjarenje a radnja bez vizije je noćna mora.

Srecni brojevi:

3, 4, 15, 20, 28, 30

Vodolija

Posao:

Poslovno ste stabilni ali proširenja koja ste planirali ne idu idealno. Gubite kontakt sa jednim od potencijalnih partner ai kroz duži deo meseca nećete biti sigurni šta se tačno dešava sa tom celom situacijom. Na tlu haosa može se roditi nova plodonosna ideja stoga ne očajjavajte čak i ako se situacija ne sredi nećete izaći oštećeni.

Ljubav:

Emotivno ste takođe stabilni ali vam u ovom segmentu to ni približno ne odgovara. Ideje koje dugo gajite niste uspeli da izrealizujete. Možda je krajnji trenutak da neke projekcije ostavite po strani Ljudi u vašem životu imaju onoliko smisla koliko im upravo vi dodelite.

Zravlje:

Izuzetna nervna razdražljivost.

Savet:

Imajte visoke ambicije u poslovnom životu ali u srcu ostanite skromni.

Srecni brojevi:

5, 6, 8, 17, 22, 23

Ribe

Posao:

Već duže vreme se spremate za poslovno putovanje na većoj distanci. Napokon dolazite u situaciji gde sva vaša promišljanja možete iskoristiti i dozvoliti sebi. Ako pak nemate kontakta sa inostranstvom pravi je trenutak da se posvetite hobističkom učenju nove veštine jer se to kroz vreme može pretvoriti u znatan izvor zadovoljstva i prihoda tim redom.

Ljubav:

Vaš um kontroliše dešavanja na emotivnom planu. Razvoj situacije će više voditi instinktivnoj privlačnosti nego onoj zasnovanoj na komunikaciji i intelktualnim afinitetima. Ne očekujete previše od braka (ili duže veze) i upravo zbog ove umerenosti izostaju znaci nezadovoljstva. Tabu teme će biti izazovi kojima nećete lako odoleti.

Zdravlje:

Problemi sa nesanicom će vas pratiti kroz veći deo ovog meseca.

Savet:

Nije dovoljno u životi znati samo kako da uradite nešto – bitno je i da znate kako da se dočekate ako napravite grešku.

Srecni brojevi:

1, 2, 13, 19, 21, 31

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Admin

objavljen: 2015-08-12

pregleda:

ključne reči: mesecni horoskop mesecni horoskop za jul 2015