• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Blizanci i Devica. Uporedni ljubavni horoskop Blizanci Devica.

Proverite kako se slazu Blizanci i Devica. Uporedni horoskop Blizanci Devica. Ljubavni horoskop Blizanci Devica.

Blizanci
Blizanci
Devica
Devica

Već prilikom prvog susreta Blizanca i Device oboje su odmah osetili privlačnost ali i povezivanje na mentalnom nivou. Sa ova dva zodijačka znaka vlada Merkur, što znači da njihova interesovanja mogu biti veoma slična i da će imati bezbroj zajedničkih tema za razgovor. I pored toga, njihove razlike se uočavaju već na početku emotivne veze. Devica je veoma pedantna i kritički nastrojena dok je Blizanac izrazito vesele prirode i veoma mu je teško da na život gleda previše ozbiljno a upravo je to način kako funkcioniše Devica. Neodgovornost Blizanca može veoma smetati Devici koja će zbog toga često da prigovara svom partneru. Blizancu će veoma smetati što Devica ne ume da se opsuti i što joj poslovne aktivnosti često mogu preokupirati čitav dan. Ipak, i jedan i drugi znak pripadaju promenjivom kvalitetu pa su oboje skloni promenama i novim idejama. Devica će ipak s mnogo više pažnje da se posveti bilo kakvom projektu nego što to radi Blizanac pa je njena istrajnost mnogo više izražena nego što je to kod njenog partnera Blizanca. Ovo i jeste prilika da Blizanac nauči kako s malo više pažnje da se posveti jednom projektu a ne da svoju pažnju i energiju rasipa na više različitih poduhvata istovremeno jer je tada mogućnost za uspeh umanjena. Devica ima veoma izražen osećaj za praktične stvari dok Blizanac ume biti pomalo površan i netaktičan a to može često predstavljati povod za svađu posebno kada Devica krene da kritikuje Blizanca. Oboje imaju veoma razvijene retoričke sposobnosti i njihove svađe mogu biti veoma žustre. Ako se one često dešavaju, mogu vrlo brzo narušiti kvalitet i stabilnost ove emotivne veze. S druge strane, Blizanci mogu omogućiti Devici da se malo više opusti i zabavi. Razlike koje su prisutne u načinu na koji pristupaju životu primoraće ova dva zodijačka znaka da se prilagode jedno durogm pa čak i da menjanju neke svoje navike ako žele da ovaj emotivni spoj ima budućnost. Ako to oboje ne učine privlačnost koja je bila veoma jaka na početku ove veze polako će da gubi na snazi. Tada će Blizanac sve manje vremena da provodi pored Device izbegavajući njene neprestane kritike a Device će se u potpunosti posvetiti svojim ličnim aktivnostima i ova ljubav se polako gasi. Zato je veoma važno da se oboje istinski potrudite i pružite jedno drugom razumevanje i ljubav kako bi svog partnera zadržali pored sebe i uživali u zajedničkoj ljubavi koja je u ovoj kombinaciji svakako moguća.

Kako bi ova veza bila još kvalitetnija savet je da neprestano komunicirate o svojim željama i potrebama. Samo iskren razgovor bez potrebe da se osuđuje ponašanje partnera može doneti pozitivne rezultate. Devica ne treba previše da analizira svog partnera a Blizanci treba otvorenije da pokažu svoja osećanja i da povremeno podsete svog partnera koliko ga vole i koliko im on znači. Devica treba da pruži pažnju Blizancu koja će ga opustiti i dozvoliti mu da se u potpunosti preda.

Seksualna privlačnost je ovde jaka, posebno na početku veze. U tom pogledu bolja je kombinacija kada je žena Blizanac a muškarac Devica. Ako muškarac nauči da ne treba da kritikuje i previše analizira svoju partnerku njihova veza i sekslulani život mogu biti veoma kvalitetni. Ako je žena Devica a muškarac Blizanac postoji opasnost da on neće znati na pravi način da zadovolji sve potrebe njegove partnerke. Otvoren i iskren razgovor je ključ rešenja problema, gde će oboje otvoreno da iskažu svoje želje i potrebe. Naime, za Blizanca seks može predstavljati još samo jedan vid zabave, dok mu Devica može posvetiti mnogo više pažnje, pa čak sam čin seksa i veoma pažljivo isplanirati. Nakon kvalitetno provedenog vremena u krevetu očekuju Vas dugi i zanimljivi razgovori koji mogu trajati duboko u noć.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Blizanci sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže