• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Blizanci i Strelac. Uporedni ljubavni horoskop Blizanci Strelac.

Proverite kako se slazu Blizanci i Strelac. Uporedni horoskop Blizanci Strelac. Ljubavni horoskop Blizanci Strelac.

Blizanci
Blizanci
Strelac
Strelac

Blizanac i Strelac su veoma komaptibilni pa je i ljubav između njih lako ostvariva s mnogo zajedničkih interesovanja i ciljeva. Avanturistička priroda oba znaka učiniće ovu vezu veoma dinamičnom u kojoj neće biti mesta za dosadu. Već prilikom prvog susreta sigurno ste pronašli mnogo zajedničkih tema i interesovanja. I Strelac i Blizanac uživaju u ljubavnom odnosu ali samo kada on pruža dovoljno slobode a to će upravo biti slučaj u ovom spoju. Oboje će se osećati voljeno ali će istovremeno imati dovoljno lične slobode. Kada se nakon dugog i teškog dana sastanete jedno drugom ćete imati mnogo toga da pričate a zatim i da pokažete jedno drugom koliko se volite. Ovde je sklad energije Vaših ličnosti veoma izražen, što Vam takođe omogućava da svaki problem ili nesuglasice rešite veoma brzo i kvalitetno bez većih posledica po Vašu vezu. Komunikacija i zajednička intelektualna interesovanja obeležiće Vašu vezu. Ponekad ćete toliko pričati i razmenjivati iskustva iz prošlosti da se prosto možete umoriti od tolike priče. Ako iz nekog razloga dođe do nekih nesuglasica i svađa jedno drugom možete reći zaista ružne reči nakon čega se kasnije možete kajati ali to neće mnogo povrediti ni jedno od Vas. Oboje ste skloni da veoma brzo zaboravite loša iskustva i umete da praštate. Emocije ne igraju presudnu ulogu u Vašem životu pa je upravo i to razlog što ste oboje toliko prilagodljivi i fleksibilni. Kada bi se Vas dvoje našli u nekom poslovnom poduhvatu, Vaše mogućnosti su velike. Blizanci imaju sjajne ideje, mentalno su veoma aktivni i ako je sve to podupreto i sa Strelčevom prirodnom inteligencijom prosto je nemoguće ne ostvariti uspeh. Ipak, morate oboje poraditi na istrajnosti u jednom projektu. Blizanac je sklon da lako menja interesovanje i mišljenje što veoma lako može preneti i na Strelca. Ako ste započeli neki projekat, udružite Vaše snage i privedite ga kraju. Videćete da Vaši zajednički rezultati neće biti zanemarljivi.

Putovanja i avanture su nešto u čemu oboje umete da uživate i veoma lepo se provodite. Zato iskoristite svaki trenutak da zajedno negde odputujete, priredite sebi lepe vanture i to će dodatno ojačati Vašu vezu i stvoriti još veću povezanost među Vama.

Bez obzira na slobodu koju imate u ovoj vezi obratite pažanju na to da u nekom trenutku ne zaboravite da ste ipak zauzeti, da imate obavezu prema svom partneru. Sklonost avanturama i flertu može Vas dovesti u razna iskušenja na polju ljubavi. Ali kako ste Vi skloni da mnogo toga oprostite možda ćete i ovaj put progledati kroz prste svom partneru.

Savet za oboje jeste da pokušate da poradite na svojoj istrajnosti i stabilnosti. To je osobina koja nedostaje i Strelcu i Blizancu pa nijedno od Vas neće biti u mogućnosti da lako nadogradi ovaj nedostatak. Na ovome jednostavno morate zajednički poraditi kako bi svi Vaši životni planovi i ambicije bili ispunjeni i kako bi Vam ostvaren zajednički uspeh omogućio lep i lagodan život. Energija koja se stvorila spajanjem ova dva zodijačka znaka daje veoma široke mogućnosti uključujući i mogućnost da se zajedno odlučite za život u nekoj stranoj državi, daleko od mesta gde ste se rodili i odrastali. Oboje volite druženje i imate mnogo prijatelja.

Zbog zajedničkih stavova i mišljenja koja delite veoma lako pronalazite slaganje i u seksualnoj sferi Vašeg života. Niste previše zahtevni jedno prema drugome i kada se probude strasti Vi ćete se jednostavno prepustiti uživanju. Komunikacija između Vas biće veoma prisutna i tokom samog seksa. Bolja emotivna kombinacija je kada je ona Blizanac a on Strelac. Avanturistički duh koji oboje posedujete ovde će biti veoma naglašen pa i u samom seksu. Eksperimentisanje i istraživanje raznih mogućnosti i kombinacija gde nikako neće biti dosadno, učiniće ovu vezu veoma kompatibilnom i kvalitetnom.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Blizanci sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže