• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Blizanci i Vaga. Uporedni ljubavni horoskop Blizanci Vaga.

Proverite kako se slazu Blizanci i Vaga. Uporedni horoskop Blizanci Vaga. Ljubavni horoskop Blizanci Vaga.

Blizanci
Blizanci
Vaga
Vaga

Ovo je ljubavna kombinacija iz koje može proizići veoma kvalitetna ljubavna veza ali i veliki zajednički uspesi ako i Vaga i Blizanac pravilno usmere svoju energiju prema partneru i zajedničkim poduhvatima. Naime, Vas povezuje mentalni sklop gde je Blizanac taj koji uvek ima sjajne ideje a Vaga ta koja te ideje s lakoćom prihvata i sprovodi u delo. Vaga može doprineti stabilnosti u ovoj vezi koja je Blizancu često strana. Oboje ste ponekad nesigurni u svoje želje i potrebe ali Vaga je uvek ta koja će na kraju prevagnuti i time pomoći Blizancu da i sam lakše donese odluku. Intelektualna sloboda kao i društveni život za oba znaka je od presudnog znača a što je najvažnije tu slobodu će oboje imati u ovoj emotivnoj vezi. Zbog istih potreba na tom polju, razumevanje je ovde veoma izraženo. Oboje imaju slobodu koja im je preko potrebna ali Blizanac mora obratiti pažnju na to da ne zaboravi da ima partnera. Vaga će mnogo više pažnje i emocija da unese u ovu emotivnu vezu što će Blizancu veoma prijati ali i on mora nastojati da isto to čini kako bi se i Vaga osećala sigurno i voljeno. Zajednički poslovni poduhvat u ovoj kombinaciji može doneti zaista kvalitetne rezultate jer će ideje Blizanca biti lako sprovedene u delo u prisustvu Vage. Ono što je problem jeste da se oboje često premišljate i niste uvek sigurni u ono što želite ali je ipak prednost Vage u ovoj kombinaciji da kada nešto odluči, istrajaće u tome do kraja a time pomoći i motivisati Blizanca da isto to uradi. Ovo predstavlja pravilnu razmenu energija između ova dva zodijačka znaka što svakako doprinosi zajedničkom uspehu. Svađe su u ovoj kombinaciji retke jer ih Vaga veoma vešto izbegava. Blizanca to može da nervira jer on ima potrebu da dokaže kako je njegovo mišljenje ispravno. Veštim balansiranjem Vaga će lako primiriti Blizanca i tako omogućiti da i dalje kvalitetno funkcionišu u svom zajedničkom životu. U ovoj emotivnoj vezi emocije će takođe igrati važnu ulogu. Jedno kod drugog pobuđujete osećanja i Vaša međusobna privlačnost je veoma izražena. Blizanci koji inače imaju problema da iskažu svoja prava osećanja u prisustvu Vage lako će se opustiti i pokazati svom partneru koliko mu je stalo i koliko ga zaista voli. Kako veza odmiče tako će Blizanac sve više i više da se opusti i u potpunosti prepusti ljubavnom uživanju.

Savet je da oboje pokušate da iskontrolišete svoju promenjljivu prirodu kako se u jednom trenutku ne bi našli u bezizlaznoj situaciji neznajući kuda dalje. Blizanac zbog svoje potrebe da neprestano nešto menja a Vaga zbog nesigurnosti šta je bolje za nju ili oboje. Upravo je ova promenjljivost najveći problem sa kojim se možete suočiti u toku ove emotivne veze. Ipak, Vaši intelektualni potencijal omogućiće Vam da svaki problem sagledate realno gde će odlučiti zdrav razum. Ipak, ne zaboravite i na svoje emocionalne potrebe, posebno Blizanac nikako ne bi trebalo da zaboravi na emocionalne potrebe njegovog partnera.

Kada je seksualni život u pitanju, Blizanac mora shvatiti da je Vagi potrebna nesprestana pažnja i da površno izjavljivanje ili vođebnje ljubavi nikako neće prijati Vagi. Ako Blizanac nauči da se opusti i priredi romantične trenutke svom partneru ovo slaganje može biti veoma dobro. Vaga je veoma seksipilna a to će uspeti da zadrži pažnju promenjivog i nestašnog Blizanca. Kada je u ovoj kombinaciji ona Blizanac a on Vaga može se očekivati mnogo lepih zajedničkih trenutaka u krevetu, posebno što će ona nastojati da svom partneru nesprestano priređuje novine i iznenađenja kako u krevetu tako i van njega. U suprotnoj kombinaciji, kada je ona Vaga a on Blizanac slaganje nije toliko izraženo ali ako se oboje potrudite možete ostvarii jednu lepu i skladnu ljubavnu vezu.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Blizanci sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min