• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Blizanci i Skorpija. Uporedni ljubavni horoskop Blizanci Skorpija.

Proverite kako se slazu Blizanci i Skorpija. Uporedni horoskop Blizanci Skorpija. Ljubavni horoskop Blizanci Skorpija.

Blizanci
Blizanci
Skorpija
Skorpija

Ljubav između Blizanca i Škorpije? Samo ako ste oboje spremni da se iz korena menjate i prihvatite razlike koje su kod Vas veoma izražene. U suprotnom ova kombinacija ne samo da neće opstati već jedno drugom možete stvoriti zaista velike probleme. Ako ste se već našli u ovoj vezi a shvatite da to baš ne ide i da su Vaše sklonosti i interesovanja potpuno suprotna, bolje na vreme razmislite da li je ova veza ono što Vi zaista želite. Naime, Škorpija je jedan od najemotivnijih zodijačkih znakova dok su za Blizanca emocije nešto sasvim prolazno i on često nema vremena da sa dublje pozabavi njima. A Škorpji je upravo to potrebno, duboka emocionalna povezanost koju joj Blizanac nažalost ne može pružiti. Škorpija je veoma uporna, istrajna i usmerena na svoj cilj, a Blizanac je taj koji je sklon promenama i neodlučnosti. Ovu su osnovne ali i najveće razlike između ova dva zodijačka znaka, koje svakako neće doneti ništa dobro ovom ljubavnom spoju. Da bi ikako mogli da funkcinišu, i Blizanac i Škorpija moraju nastojati da se promene i koliko god je moguće prilagode svom partneru. Za oboje to je veoma težak proces i veoma je teško da se oni izbore sa prirodom svoje ličnosti. Otvoren pristup i razdragan Blizančev duh neće prijati emotivnoj i strastvenoj Škorpji. Škorpija je veoma ljubomorna a otvoren pristup Blizanca kao i sklonost da flertuje, probudiće tu škorpionsku ljubomoru a za Blizanca je bolje da se u tom trenutku ne nađe na putu Škorpiji. Ovo će pruzrokovati česte i veoma dinamične svađe. Škorpija neće odustati dok ne istera svoje a Blizanci ne umeju da ćute i tu nastaje veliki problem. Škorpija je navikla da se emocije i osećanja pokazuju svakodnevno i da sa partnerom pronađe jaku emotivnu povezanost čak i bez ijedne progovorene reči. U ljubavnoj vezi s Blizancem to će izostati, ali će Blizanac umeti rečima da ubedi svog partnera koliko ga voli i ceni. Ako Škorpija želi da ova veza uspe ona jednostavno mora prihvatiti takav način dokazivanja ljubavi. Takođe, Blizanac mora naučiti da bude malo romantičniji i prisniji sa svojim partnerom i da nauči kako da prepozna potrebe svog partnera, a da mu Škorpija to ne kaže. Škorpija ima veoma jake emotivne i ljubavne potrebe ali ona to neće uvek reći otvoreno već očekuje da njen partner to prepozna. Ovo će predstavljati veliki izazov za Blizanca.

Vaša veza može opstati ako oboje uložite dovoljno napora i ljubavi. Kada se Škorpija zaljubi, ona može biti veoma predana ovom odnosu bez obzira na ponašanje Blizanca, ali ako se Blizanac iz nekog samo njemu poznatog razloga predomisli i ohladi od ove ljubavi, Škorpija će veoma patiti. Da bi uspeli, zaista morate shvatiti pravu prirodu ličnosti Vašeg partnera i uskladiti se sa njom. To je izazov za oboje, ali Vi ste već prihvatili izazov onog trenutka kada ste stupili u ovu emotivnu vezu. Škorpija može pomoći Blizancu da bude malo temeljniji u svim poduhvatima dok će Blizanci pomoći Škorpiji da bude malo fleksibilnija i da bar malo potisne svoje jake emocije.

Seksulano slaganje takođe nije na zavidnom nivou. Romantika, strast i intenzivan seksualni život koji je potreban Škorpiji, Blizanac veoma teško može ispratiti. Kada je u ovoj emotivnoj vezi on Škorpija a ona Blizanac, njegova potreba za seksualnim uživanjem može biti veoma naglašena što će njegova partnerka veoma teško moći da isprati. Veoma je važna otvorena komunikacija i pronalaženje kompromisa jer je i to jedan od mogućih uzroka da veza bude veoma nestabilna s čestim nesporazumima i svađama. Kada je muškarac Blizanac a žena Škorpija najveći problem može predstavljati njena ljubomora. Muškarac u ovoj vezi mora naučiti kako da više vremena provodi u kući sa svojom izabranicom. Sve u svemu u ovoj emotivnoj kombinaciji potrebno je zaista mnogo ulaganja i s jedne i s druge strane ako želite da Vaša veza bude kvalitetna i dugotrajna.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Blizanci sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min