• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Devica i Rak. Uporedni ljubavni horoskop Devica Rak.

Proverite kako se slazu Devica i Rak. Uporedni horoskop Devica Rak. Ljubavni horoskop Devica Rak.

Devica
Devica
Rak
Rak

Ljubav između Device i Raka može biti veoma neizvesna. Naime, ova dva znaka mogu pronaći skladan odnos sa puno razumevanja dok je sa druge strane moguć sasvim drugačiji scenario. Rak može biti previše emotivan za Devicu koje je više praktična i više vođena mentalnim potrebama. Takođe Rak može osećati nedostatak emocionalne podrške od svog partnera Device. Ovo su osnovne razlike koje mogu stvoriti razdor između ova dva znaka. Ipak, ako prevaziđete ove razlike i istrajete u vezi, vremenom možete steći veliku sigurnost u ovoj emotivnoj vezi. Devica će se osećati voljeno a Rak će dobiti materijinu sigurnost koju mu Devica predanim radom svakako može priuštiti. Sve te mogućnosti i potreba sigurnost neće biti vidljive na početku veze pa je veoma važno uložiti napor kako bi opstali u vremenu. Izražena potreba Device da analizira a prema tome i kritikuje veoma će smetati jednom Raku jer je on veoma osetljiv i svaka kritika ga pogađa upravo tu gde je najslabiji a to su emocije. Rak mora naučiti da ne prihvata previše ozbiljno kritike Device, koja prosto ne može da prećuti ako joj nešto smeta. Devica je ta koja voli da radi, da služi da bude predana a to će Raku veoma prijati. Pratiće ga osećaj kako njegova Devica to sve radi za njega i radi zajedničke sigurnosti kojoj oboje težite. Stabilnosti u ovoj vezi doprineće Devica koja racionalno ume da sagleda stvari i koja nije vođena emocionalnim potrebama i trenutnim osećanjima kao Rak. To pomaže Devici da lakše razume Raka i njegovo promenjivo raspoloženje, dok će Rak u Devici probuditi osećanja koja su mu potrebna. Najveću prepreku ovoj vezi mogu stvarati svađe koje neće biti bezazlene. Devica će uvek reći ono što misli i sve što joj smeta a Rak će to doživeti veoma emocionalno. Devica smatra da se razumom i kvalitetnim razgovorom može sve rešiti dok će Rak ipak više da se oslanja na emotivne potrebe i mogućnost da se problemi reše jednim jakim zagrljajem. Kod Device to nažalost ne prolazi, ali vremenom može postati popustljivija i pokazati mnogo više emocija i razumevanja prema svom partneru. Prema tome, veoma je važno prihvatanje razlika i potreba partnera jer zajedno zaista, ako to želite, jedno drugom možete pružiti mnogo zadovoljstva i sreću u ljubavi. Na poslovnom planu možda nećete imati zajedničkih momenata ali ne zato što ne možete zajedno funkcionisati već zato što Vaša interesovanja na tom polju mogu biti potpuno različita.

Savet za Devicu je da pokuša da kontroliše svoju potrebu da analizira i prigovara jer Rak to teško može shvatiti na pravilna način a savet za Raka je da se ne povlači previše u svoj svet jer time umanjuje mogućnost da lako pronađe zajednička interesovanja i potpuno sjedinjavanje sa svoj partnerom. Svađe koje mogu biti česte po svaku cenu se moraju izbegavati. One predstavljaju najveću opasnost za ovaj ljubavni spoj.

Seksualno slaganje u ovoj kombinaciji se množe ostvariti mnogo lakše nego slaganje u bilo kojoj drugoj sferi ovog života. Zbog toga se često ova dva znaka susreću u seksualnoj avanturi bez da započnu emotivnu vezu. Rak lako pronalazi način kako da zadovolji svog partnera a Devica će pored Raka mnogo lakše da pokaže skrivenu strast. Kada je ona Rak a muškarac Devica on će svojoj partnerku pružiti mnogo pažnje što će pomoći Raku da se u potpunosti opusti i tome omogući idealan seksualni spoj. Kada je on Rak a ona Devica mnogo ljubavi i emocija će se ispoljiti prilikom seksualnog čina i ovaj spoj može poprimiti čak i karakteristike savršenstva. Ako je ravnoteža uspostavljena i u drugim sferama Vašeg života Vama nište drugo ne preostaje već da uživate u svakom trenutku koji provodite zajedno.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Devica sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min