• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Devica i Strelac. Uporedni ljubavni horoskop Devica Strelac.

Proverite kako se slazu Devica i Strelac. Uporedni horoskop Devica Strelac. Ljubavni horoskop Devica Strelac.

Devica
Devica
Strelac
Strelac

Ono što će obeležiti ovu vezu jeste intelektualni potencijal koji imaju oba znaka. Ovo nije kombinacija iz snova i oboje morata dosta poraditi na sebi kako bi pronašli slaganje i razumevanje sa svojim partnerom. Naime, Devica je previše skoncentrisana na detalje i svaki detalj je od velike važnosti za nju dok je Strelac skoncentrisan na širu sliku i gotovo da ne primećuje detalje. Tako će Devica često imati šta da prigovori Strelcu a njemu će to biti veoma naporno jer on ne samo da ne vidi detalje već prosto nema vremena da se bavi njima. To ponekad može biti dobro a ponekad može predstavljati veliki problem. Da bi se Strelac prijatno osećao u društvu Device ona mora shvatiti da je njegova želja da što pre dođe do cilja i da je za njega prosto gubljenje vremena da se previše zadržava na detaljima. Devica od Strelca može naučiti da na lakši i brži način dođe do svog cilja. Oboje ste intelektualno veoma potkovani što će učiniti da se ove razlike lakše razumeju i prevaziđu. Emocije neće igrati važnu ulogu u ovom ljubavnom spoju. Više ćete biti zaokupljeni međusobnim mentalnim i intelektualnim nego emocionalnim potrebama ali to i jednom i drugom prija i to može uticati da Vaša veza bude stabilna. Problem koji je takođe potrebno prevazići jeste Strelčeva izrazita potreba za slobodom koju Devica neće lako razumeti. Devica se najbolje oseća kada je partner pored nje jer je sklona da mnogo brine, a često odsustvo Strelca stvaraće veliki nervozu kod Device što može biti uzrok sa svađu. Strelac mora shvatiti da Devica nije toliko ljubomorna koliko je zabrinuta. Ako Device ne uspe da kontroliše potrebu Strelca za slobodom, a teško se to može izvesti, mora se pronaći kompromis. Devica mora shvatiti da je to način na koji Strelac funkcioniše dok sa druge strane Strelac mora pokušati da, koliko god je to moguće, kontroliše tu svoju potrebu. Vaša poslovna interesovanja mogu ići u sasvim suprotnom smeru pa je teško da ćete se naći u zajedničkom poslovnom poduhvatu. Ako se to ipak dogodi, možete uspešno sarađivati. Strelac će uneti potrebnu energiju u poslovni poduhvat a intelektualni potencijal koji oboje posedujete učiniće projekat veoma uspešnim i korisnim. Devica će se baviti svim procesima rada dok će Strelac imati jake vizije i jasno zacrtan cilj pred sobom. Devica malo može kočiti čitav proces, svojim analizama što će svako pomoći da se izbegnu greške ali to će probuditi nestrpljenje kod Strelca.

Vaša emotivna veza može dobro da funkcioniše ako oboje naučite da prihvatite razlike koju su među Vama očigledne ali isto tako i da učite jedno od drugog. Sve što radite mora biti proračunato ali ipak ne treba preterivati u tome. Pravilna razmena Vaših energija učiniće da jedno drugom pomognete u prevazilaženju naglašenih osobina, s jedne strane analitičnost Device a sa druge nestrpljivost Strelca.

Strelac je u duši avanturista pa i seks doživljava na taj način. Devica je odmerena i pažljiva pa je i njen seksualni život uvek dobro isplaniran. Da bi slaganje bilo uspešno Devica se mora malo više opustiti i učiniti seksualni život spontanim dok Strelac mora kontrolisati svoje fantazije koje Devica često neće razumeti. Bolja kombinacija je kada je muškarac rođen u znaku Device a žena u znaku Strelca. Otvoreni pristup seksualnim pitanjima žene Strelca veoma će uzbuditi njenog partnera Devicu i time učiniti da se Devica veoma brzo opusti i prihvati sve izazove koje pred njega donosi njegova partnerka. Kada je muškarac Strelac a žena Devica on će morati naučiti kako da se usredsredi na trenutak kako se njegova izabranica ne bi osećali zapostavljeno ili stekla utisak da je on nezainteresovan. To naravno nije tako. Muškarac Strelac je veoma svestran što žena Devica neće moći lako da razume. Slaganje je svakako moguće postići. Ako osećate da je ova veza ono pravo, ako ste oboje predani ljubavi koju osećate ova veza svakako ima budućnost.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Devica sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže