• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Devica i Devica. Uporedni ljubavni horoskop Devica Devica.

Proverite kako se slazu Devica i Devica. Uporedni horoskop Devica Devica. Ljubavni horoskop Devica Devica.

Devica
Devica
Devica
Devica

Ljubavna veza između dve Device predstavlja spoj dve veoma praktične, pouzdane i verne duše. Ono što će obeležiti ovu vezu je duboko razumevanje, mogućnost da zajedno težite ka istim ciljevima i da zajednički vredno i predano radite što će rezultirati sjajnim rezultatima. Praktična stran koja je veoma izražena kod Device učiniće ovu vezu stabilnom bez velikih emotivnih oscilacija. Naime, Device ja vođena zdravim razumom i nikako ne dozvoljava da emocija upravljaju njenim životom i postupcima. To će obeležiti i ljubavnu vezu u kojoj ste se našli. Svaki problem rešavaćete razgovorom bez da unosite mnogo emocija ili strasti u nesporazum. Saradnja i razumevanje kako na ljubavnom tako i na poslovnom planu ova dva znaka je veoma izvesna. S obzirom da emocije ne igraju važnu ulogu u Vašem životu, tačnije možete imati poteškoća da ih javno pokazujete izlivi osećanja i javno pokazivanje ljubavi u ovoj vezi biće prava retkost. Možda bi ipak trebalo oboje da naučite kako da se prepustite osećanjima i bar malo uživate u laskanjima koja jedno drugom možete pružiti. Skloni ste da u svemu vidite korist i materijalna dobra pa se lako može dogoditi da se ljubavna veza između dve Device pretvori u borbu za postizanje materijalnih ciljeva. Oboje težite perfekcionizmu, imate veoma izražen osećaj za detalje pa se lako može dogoditi da zbog toga ulazite u sukobe jer vrlo lako primećujete greške koje Vaš partner pravi. S obzirom da se radi o dve Device jedno drugom možete često prigovarati a sve u cilju postizanja savršenstva. Možda jeste teško, ali morate naučiti malo da su opustite kako Vaša veza ne bi postala obeležena perfekcionizmom i strogim pravilima. Kada jedno od Vas ima bilo kakav problem psihičke ili fizičke prirode Vaš partner će biti izrazito zabrinut. On će Vas negovati i gotova da se neće pomeriti od Vas sve dok ne bude siguran da ste se oporavili. Kućna apoteka u ovoj kombinaciji biće veoma bogata.

I pored sukoba koji su toliko izvesni u ovoj vezi Vi ipak lako pronalazite kompromis i brzo rešavate svaki problem. Logika i zdravo razmišljanje uvek će Vas odvesti na pravi put, bavićete se samo korisnim stvarima, što Vam, posebno ako ste u braku, može doneti veoma dobre finansijske rezultate i sigurnu budućnost. Ipak, morate naučiti kako da se opustite i ne dozvolite da svi Vašu pažnju preokupiraju poslovne obaveze. Posao jeste važan ali morate naučiti da postoje i trenuci kada treba da se opustite i pružite pažnju jedno drugom i na taj način napunite svoje baterije. Na poslovnom planu ovo je idealna kombinacija. Predanost radu, izražena praktična strana i sposobnost da služite drugima mora rezultirati uspehom.

Savet za ovu ljubavnu kombinaciju je svakako da nauče kako da se opuste i povremeno prepuste uživanju. Slaganje između Vas je veoma dobro a možete ga učiniti još boljim ako naučite da više iskazujete emocije jedno prema drugom, češće izlazite i više se zabavljate. Vi ćete svoje obaveze u svakom slučaju završiti jer je prosto nepojmljivo da Devica ostavi nešto ne završeno.

Kompatibilnost na seksualnom planu je takođe veoma izražena. Ipak na početku veze žena Devica može imati poteškoća da se u potpunosti preda i opusti pored svog partnera. Biće potrebno izvesno vreme kako bi se u potpunosti opustili i predali jedno drugom. Kada se to dogodi zaista ćete uživati u svakom trenutku koji provedete zajedno. Izražena želja za perfekcionizmom može uticati na to da Vaše seksualne potrebe budu više zasnovane na mentalnom nego emocionalnom nivou. Veoma je važno da naučite se opustite i svoju praktičnu stranu ostavite po strani. Oboje znate šta je jedno drugom potrebno, šta je ono u čemu oboje uživate i zbog toga zaista nema potrebe da se tokom seksualnog čina mentalno opterećujete. Kako Vaša veza odmiče tako i Vaš seksualni život postaje sve bolji i kvalitetniji.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Devica sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže