• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Devica i Vodolija. Uporedni ljubavni horoskop Devica Vodolija.

Proverite kako se slazu Devica i Vodolija. Uporedni horoskop Devica Vodolija. Ljubavni horoskop Devica Vodolija.

Devica
Devica
Vodolija
Vodolija

Veza između Device i Vodolije može biti veoma neizvesna. Naime, radi se o dva različita temperamenta i očigledna je razliku u načinu na koji ova dva znaka funkcionišu u svakodnevnom životu. Devica je usredsređena ne detalje i analizu dok Vodolija ima mnogo širu sliku i interesovanja. Devica će se dugo baviti jednim poduhvatom sve dok ne dosegne do srži problema a Vodolija će istovremeno da pokaže više različitih interesovanja i to na globalnom nivou gde je potrebno sagledati širu sliku problema. To su osnovne razlike ova dva znaka koje veoma mogu smetati partneru. Međusobno razumevanje je veoma teško postići. Sa druge strane oboje imate potrebu da služite drugima i pomažete pa ako se malo potrudite možete naći zajedničko interesovanje koje Vas i emotivno može više približiti. Vodolije želi da se bori za određena prava širih masa ljudi, dok je Devica više skoncentrisana na konkretan cilj često na jednu osobu. Devica može pomoći Vodoliji da dublje sagleda problem kojim se bavi a Vodolije Devici da konačno sagleda širu sliku problema. Ono što takođe može predstavljati problem u ovoj emotivnoj vezi jeste što je Devica više konzervativna i rutina joj ne predstavlja problem dok je kod Vodolije situacija potpuno obrnuta. Vodolija ne voli rutinu i ona teži izazovima, istraživanju i novim modernim shvatanjima života. Ovo je još jedan razlog zbog gojeg je razumevanje i kompromis veoma teško postići. Da bi u tome uspeli zaista oboje morate uložiti dosta napora i naučiti kako da se prilagodite jedno drugom. Devica mora naučiti da je sloboda ono što je Vodoliji i više nego potrebno i bez čega ona prosto ne može da funkcioniše. Ako joj Devica to uskrati problemi su tu i kompromis se veoma teško pronalazi. Za Vodoliju nije problem da se jednostavno okrene i ode kada joj nešto ne odgovara a takvu odluku može doneti veoma iznenada. Potreba Device da stvori savršenu ljubavnu vezu, takvu kakvu je ona smatra savršenom, neće odgovarati Vodoliji jer su Vaši pogledi na svet zaista veoma različiti. Vodolija mora malo više pažnje i emocija da pokaže svom partneru Devici. Kod oboje je izražena humanitarna strana ličnosti pa ako se nađete u nekom poslovnom poduhvatu tog karaktera možete lakše postići razumevanje. Vodolija u tom slučaju treba da se bavi širom slikom problema a Devica će učiniti da se pronađe uzrok i srž problema. Ovo Vas može dodatno zbližiti ali imajte na umu da su za kvalitetnu ljubavnu vezu sem poslovne saradnje i slaganja važni i druge sfere Vašeg zajedničkog života.

Ako želite da ova veza uspe, ako ste se već upustili u ljubavnu avanturu jedno sa drugim, morate biti spremni na kompromis i razumevanje razlika Vaših ličnosti. Devica mora dati Vodoliji potrebnu slobodu i pokušati da razume njen savremeni pogled na svet dok Vodolija mora naučiti da ceni tradiciju koju neguje Devica. Ako smatrate da možete prihvatiti ove razlike između Vas, možete se nadati prosečnoj ljubavnoj vezi.

Za slaganje na seksualnom planu takođe je potrebno uložiti dodatni napor i razumevanje. Naime, tradicionalna Device teško će prihvatiti avanturistički i inovativni duh Vodolije. Kada je u ovom ljubavnom spoju žena rođena u znaku Vodolije a muškarac u znaku Devica ovo je malo bolja kombinacija od one suprotne. Muškarac Devica lakše će da se opusti u intimnim trenucima pored žene Vodolije i lakše će prihvatiti novine i eksperimente koje ona unosi u njihov seksualni život. Takođe žena Vodolija lakše može kontrolisati svoju izraženu potrebu za slobodom i na taj način više vremena posvetiti domu i svom partneru Devici. Devica je mnogo realnija od Vodolije pa će svojim poslovnim aktivnostima obezbediti i materijalnu sigurnost koje je svakako i Vodoliji potrebna. Generalno, našli ste se u vezi gde je potrebno pokazati puno razumevanja prema svom partneru. Ako to shvatite i primenite na vreme i Vaša veza će mnogo brže postati bolja i kvalitetnija.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Devica sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže