• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Devica i Ovan. Uporedni ljubavni horoskop Devica Ovan.

Proverite kako se slazu Devica i Ovan. Uporedni horoskop Devica Ovan. Ljubavni horoskop Devica Ovan.

Devica
Devica
Ovan
Ovan

Da bi ova emotivna kombinacija izmedu Ovna i Device uspela potrebno je da oboje zaista uložite dosta napora i truda. Razlike u interesovanjima ali i temperamentu su veoma izražene što ukazuje na cinjenicu da do neslaganja i problema može doci vec na pocetku Vaše veze. Devica je previše promišljena i analiticna za jednog Ovna i on u ovoj kombinaciji može vrlo brzo da izgubi strpljenje. Vladar device je Merkur što ukazuje na cinjenicu da je ona više vodena razumom nego emocijama što jednom Ovnu nikako ne prija. Ovnu je potreban povremeni izliv osecanja i strasti što za Devicu baš nije karakteristicno. Sa druge strane Devicu može da nervira Ovnov brz nacin života gde je on voden trenutnim potrebama i osecanjima bez mnogo analiticnosti. Prilikom takvih poduhvata Ovan jeste sklon da napravi grešku što ce Devici strašno da smeta i cesto ce mu držati predavanja na tu temu a to ce Ovnu veoma brzo da dosadi. Devici ce naravno smetati i dominacija koja je u prirodi svakog Ovna.

Komunikacija ipak može biti dobra izmedu ova dva zodijacka znaka. Saveti koje Devica uvek ima u izobilju mogu mnogo pomoci Ovnu u njegovoj brzopletosti ali je veoma važno da Ovan bude strpljiv i da sasluša sve savete koje je Devica pripremila za njega. Devica ima veoma razvijen analiticki um što joj omogucava da primeti i najsitnije detalje pa ce lako uocavati greške koje Ovan pravi i cesto mu zbog toga prigovarati što Ovan nece moci dugo da trpi. Strast je takode ono što može nedostajati u ovoj vezi. Cesto se Ovnu može uciniti da je Devica previše zahtevna za šta on nema mnogo vremena jer ga ceka novi projekat na kome mora poceti da radi. Takvo ponašanje Ovna stvara nezadovoljstvo kod Device i tu polako dolazi da zahladenja odnosa. Ipak Devica u ovoj vezi može videti neki sigurnost u Ovnu koji neprestano nešto radi i bori se kroz život što je zapravo i zadržava u blizini Ovna. Ova kombinacija može biti mnogo uspešnija ako se redi o prijateljstvu a ne o emotivnoj vezi. Da bi se ostvarila dobra i kvalitetna ljubavna veza zaista je potrebno da oboje ulože mnogo napora, odricanja i da pokažu maksimalno razumevanje jedno za drugo.

Savet za ovu kombinaciju jeste da oboje malo usporite. Ovan u svojim nesmotrenim akcijama i avanturama što mnogo smeta Devici a za Devicu je savet da pokuša da kontroliše svoju potrebu da Ovnu neprestano nešto prigovara i time ga sve više udaljava od sebe. Ako uspete da nadete zajednicki jezik Vasa buducnost može biti dobra ali uvek pomalo neizvesna. Ovo je generalno kombinacija koja ne obecava i ne pruža mnogo mogucnosti.

Seksualni život ova dva zodijacka znaka je dobar. Devica poseduje zdravu seksualnu energiju koja ce veoma prijati Ovnu i uneti novine u njegov seksualni život. Ovan ce se predati Devici u želji da ispuni sve njene fantazije i želje što ce Devici takode prijati. Dobar i kvalitetan seksualni život ova dva znaka može biti jedan od preduslova da veza potraje.

Ako je u ovoj kombinaciji žena Ovan a muškarac Devica, izgledi da veza opstane su mnogo manji nego što je to u obrnutom slucaju. Ovde je privlacnost mnogo manja što znaci da svaki problem i nesporazum za oboje može izgledati mnogo veci nego što zapravo jeste. U svakom slucaju kombinacija izmedu ova dva znaka može doneti mnogo više uspeha na prijateljskom ili poslovnom planu, gde se ispoljava i daje rezultate dinamican i ambiciozan temperament Ovna uz intelektualnu i analiticnu podršku Device. Devica ne voli da odlucuje i više joj prija da sledi druge ljude što Ovnu može veoma prijati jer on je taj koji ima potrebu da dominira. Veoma je važno da Ovan zna da ce Devica da ga sledi sve dok sluša njene savete i nauci da prima kritike, što, priznacete dragi Ovnovi, nije baš lako.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Devica sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže