• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Rak i Rak. Uporedni ljubavni horoskop Rak Rak.

Proverite kako se slazu Rak i Rak. Uporedni horoskop Rak Rak. Ljubavni horoskop Rak Rak.

Rak
Rak
Rak
Rak

Ljubavna veza između dva Raka biće obeležena sa puno topline, emocija i zajedničkog razumevanja. Ovde se radi o spoju dva vodena znaka što ukazuje na veoma izraženo prisustvo emocija i ljubavi. Oboje ste predani porodičnom životu, svom domu, porodici, deci i to je zapravo sfera života koja je Vama najvažnija u životu i gde se Vi osećate sigurno i zadovoljno. U ovoj kombinaciji gotovo sigurno ćete jednom drugom pružiti udobnost doma što će Vas učiniti veoma srećnim. U vezi između dva Raka veoma rano dolazi do razgovora na temu porodice i Vi sa puno entuzijazma i zadovoljstva planirate svoju zajedničku budućnost. Razumevanje i sposobnost da jedno drugom pokažete koliko se volite učiniće ovu vezu zaista jedinstvenom sa mnogo romantičnih trenutaka. Ipak, velika količina emocija koja je prisutna kod Vas neće uvek pozitivno uticati na Vaš odnos. Izražene emocije izazivaju česte promene raspoloženja i najgore što se može dogoditi jeste da jedno od Vas bude emotivno povređeno. Emotivno povređen Rak povlači se u sebe i do njegovih osećanja je tada veoma teško dopreti a on uprkos tome veoma pati. Zbog takvog stanja svog partnera i drugi Rak lako zapada u emotivnu krizu pa je napetost u ovom odnosu veoma naglašena. Ipak, Vaša mogućnost da lako razumete svog partnera uticaće na to da se takve emocionalne napetosti ne dešavaju često a i kada se dese Vi ćete nakon izvesnog vremena ipak dopreti do dubine osećanja koje oboje imate. Nežnost, saosećanje i zaštitinički instinkt koji je kod Vas veoma razvijen lako će prevazići sve probleme i nesuglasice. Emocije igraju veliku ulogu u Vašem životu i veoma je važno da bar jedno od Vas nauči, bar delimično, kako da kontroliše pojačane emocije kako sve što radite ne bi bilo podređeno trenutnim osećanjima i emocionalnim potrebama. To je veoma važno jer oboje imate veoma razvijen smisao za biznis, novac ali ako radite zajedno, emocije koje se neprestano prepliću kroz Vaš život mogu umanjiti Vaš uspeh. Za poslovnu saradnju najbolje je da odabere emocionalno stabilniju osobu sa izraženim osećajem za praktično.

Rak teži sigurnosti na materijalnom planu i zbog toga je sklon da akumulira sve što doprinosi njegovoj sigurnosti a to je novac, zalihe hrane, zimnica pa će ova Vaša potreba učiniti da svega uvek imate u izobilju pa čak i više nego što Vam je zaista potrebno.

Velike emocionalne potrebe učiniće da ova veza bude obeležena sa puno ljubavi, nežnosti i razumevanja. Rak ponekad ima potrebu da se povuče u svoj oklop kako bi sredio svoje misli i osećanja što u ovom spoju neće predstavljati problem jer Vaše potrebe su iste. Svakako morate pripaziti kako jedno drugo ne bi povredili jer se povređeni Rak veoma teško oporavlja a Rak koji je povredio svog partnera takođe ima naglašen osećaj krivice. Tada Vaša naglašena emocionalnost kreće da se ispoljava u sasvim suprotnom smeru.

Generalno ovo je odnos koji pruža mnogo topline, sigurnu zajedničku budućnost, mnogo romantičnih trenutaka i ljubav koja nema granica. Privlačnost je veoma izražena jer se Vi pre svega povezujete na emocionalnom nivou što zapravo i stvara najbolje i najkvalitetnije ljubavne veze. Zbog zajedničkih interesovanja i potreba lako ćete pronaći kompatibilnost i na mentalnom nivou.

Seksualno slaganje dva Raka je veoma dobro. Vaše intuitivne sposobnosti kao i jaka emocionalna povezanost učiniće da lako prepoznate potrebe svog partnera i da mu na taj način pružite nezaboravne trenutke u krevetu. Strast pobuđuju jake emocije koje jedno drugom pokazujete i one Vam prosto ne dozvoljavaju da se na bilo koji način udaljite od Vašeg partnera. U zanosu ljubavne sreće biće ispunjene sve Vaše seksualne fantazije a nije retkost da dva Raka provedu i čitavu noć u ljubavnim igrama, obasuti osećajem kako su jedno drugom nešto najvrednije što imaju.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Rak sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže