• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Rak i Jarac. Uporedni ljubavni horoskop Rak Jarac.

Proverite kako se slazu Rak i Jarac. Uporedni horoskop Rak Jarac. Ljubavni horoskop Rak Jarac.

Rak
Rak
Jarac
Jarac

Opozicija u Zodijaku u kojoj se nalaze ova dva znaka čini ih totalnim suprotnostima a ujedno među njima stvara neopisivu privlačnost. Ovo je ljubavna kombinacija gde energije oba znaka pronalaze put do srca onog drugog i tu dolazi do potpunog dopunjavanja međusobnih ličnosti. Rak je emocionalan i posvećen sigurnosti i udobnosti doma dok je Jarac konzervativan i veoma stabilan, sa izraženim praktičnim osobinama što Raku nedostaje a čemu teži. U ovoj vezi Rak će obezbediti potrebne emocije i bliskost a Jarac racionalno razmišljanje i sigurnu zajedničku budućnost. Da bi jedna veza uspešno funkcionisala ona mora nositi pečat emocionalne ali i materijine sigurnosti. Spoj Raka i Jarca upravo to i nosi sa sobom i to je razlog što ova veza ima veoma dobre izgleda za sjajnu budućnost na duge staze. Naime, Jarac je veoma disciplinovan i predan svom poslu pa često može zaboraviti na zadovoljstva koja mu život pruža. Rak je tu da ga podseti na to. Rak će Jarcu stvoriti zaista prijatan i lep ambijent u sklopu doma gde Jarac može da se odmara i uživa u emocijama koje mu svakodnevno pruža njegov Rak. Tako će Jarac naučiti da se opusti i bar na trenutak zaboravi na disciplinu, na sve ono što je sebi zacrtao kao cilj koji mora ostvariti. Sa druge strane Jarac će pomoći Raku da ne bude toliko povredljiv i da se lakše, bez velikog uticaja emocija, usredsredi na svoj cilj. Spoj ova dva znaka u poslovnom aspektu takođe može dati veoma dobre rezultate. Materijalna sigurnost je ono čemu oboje težite i Vi nikada nećete gubiti vreme ne nevažne i nekorisne poduhvate. Disciplina je ono što zavodi Jarac a udobnost doma je ono što pruža Rak. Problem koji se ovde može javiti jeste što je Jarac ponekad previše hladan za jednog Raka. To naravno ne znači da on ne gaji osećanja prema njemu već on to ne pokazuje na način kao što to čini Rak. Raku to može da smeta sve do onog trenutka dok ne shvati i ne uveri se da su Jarčeva osećanja veoma iskrena i stabilna i da pružaju veliku sigurnost i blagostanje. I pored toga Raku je potrebna nežnost i bliskost i Jarac to mora da shvati, pa koliko mu bilo teško mora svakodnevno pružiti malo nežnosti svom Raku. To je sve što ova dva znaka treba da nauče i promene u svom ponašanju, nakon čega mogu očekivati zaista jednu lepu i veoma stabilnu emotivnu vezu.

Kada se Rak i Jarac upuste u raspravu, što i nije baš često to može biti mnogo pogubnije za Raka nego za Jarca upravo iz razloga što on sve doživljava emotivno dok je Jarac više racionalan. Ipak, povređeni Rak će se mnogo brže oporaviti pored Jarca nego što to inače uspeva. Praktičan i zreo savet Jarca može veoma pozitivno da tuče na Raka i njegovo raspoloženje.

Seksualno slaganje je dobro. Oboje imaju jedan zdrav i racionalan pristup seksualnom životu. Strasti su naglašene a Raku će bez obzira što je mnogo emocionalniji od Jarac veoma prijati staloženost i umerenost Jarca u krevetu. Pored Raka, Jarac će mnogo lakše da se opusti i prepusti emocijama koje će ga preplaviti tokom seksualnog čina sa Rakom. U ovom spoju često i nije toliko važno koje od Vas dvoje rođen u kom od ova dva zodijačka znaka. I u jednoj i u drugoj kombinaciji kompatibilnost je veoma naglašena. Možda je za nijansu bolja kombinacija kada je ona Rak a on Jarac će tada do izražaja doći prava priroda ličnosti. Ona će se brinuti o svom partneru i udobnosti doma a on će nastojati da im obezbedi stabilan i materijalno obezbeđen zajednički život.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Rak sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min