• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Rak i Skorpija. Uporedni ljubavni horoskop Rak Skorpija.

Proverite kako se slazu Rak i Skorpija. Uporedni horoskop Rak Skorpija. Ljubavni horoskop Rak Skorpija.

Rak
Rak
Skorpija
Skorpija

Ako postoje idealne veze, onda je ovo sigurno jedna od njih. Ljubav između Škorpije i Raka obeležena je intenzivnim osećanjima, velikom ljubavlju, jakim uzajamnim poštovanjem i razumevanjem. Ova dva znaka pripadaju vodenom elementu što znači da su oboje izrazito emotivni i osećanja igraju važnu ulogu u njihovom životu. Vaš spoj izaziva lavinu osećanja i ljubav čija energije može postati nepobediva. Strast se među Vama pojavila već prilikom prvog susreta i ona teško da može ikada prestati. Zajednički unosite strast u sve što radite, u svakodnevni život, pa čak i kada krenete u šetnju, provod, kada odmarate... strast je uvek tu i Vi je osećate. Izražena potreba da stvorite veoma prijatan ambijent oko sebe kao i sigurnost u ljubavnom životu učiniće Vašu vezu veoma jakom i čvrstom. Oboje ćete se u svakom trenutku boriti jedno za drugo. Borićete se za svoju ljubav. Škorpija je veoma moćan znak i to mnogo prija osetljivijem Raku. Pored Škorpije, Rak se oseća zaštićeno i veoma sigurno. Škorpija je ta koja neprestano pobuđuje strasti a Rak ih bez oklevanja prihvata i uživa u svakom trenutku koji provodi sa svojim partnerom. Dubina Vaših emocija čini Vašu vezu mističnom i nedokučivom. Kada nekome, jedno od Vas treba da objasni šta oseća prema svom partneru to može biti veoma teško, možda i nemoguće, objasniti rečima. Na emocionalnom i intuitivnom nivou Vi najbolje znate na koji način ste povezani koliko vredi Vaša ljubav. Rak je emocionalan ali malo otvoreniji, dok su osećanja Škorpije mnogo dublja i zatvorenija. Tako Rak može pomoći Škorpiji da lakše raspozna i prihvati svoja osećanja a Škorpija Raku da bude intenzivniji i sigurniji u ono što želi i radi. Kompatibilnost je ovde veoma izražena. Ako dođe do nekih svađa tu već mogu nastati problemi upravo zbog prevelike emotivnosti oba znaka. Teško opraštate i emocionalna povređenost Vam najteže pada. Potrebno je vreme ako bi zalečili ranu i oprostili. Ljubomora koja je prisutna kod Škorpije ponekad može gušiti Raka, ali Rak mora shvatiti da je i to jedan od načina na koji Škorpija pokazuje svoju ljubav. Škorpiji može smetati povremena Rakova neodlučnost pa i površnost jer je Škorpija mnogo dublja i ume sa mnogo više aspekata da sagleda svaku situaciju. Sve u svemu ovo su male razlike, i neće biti potrebno ni jednom ni drugom da ulažete bilo kakve dodatne napore kako bi se ovde stvorila potpuna kompatibilnost. Sa samo malo truda oboje ćete uživati u ovoj nesvakidašnjoj ljubavnoj vezi.

Savet za ovu kombinaciju gotovo da i ne postoji. Jednostavno prihvatite Vašeg partnera takvog kakav je a Vi budite ono što jeste i kompatibilnost je po samoj prirodi tu. Potrebno je samo da emotivno ne povređujete jedno drugo jer to može biti glavni razlog da ovaj spoj ne funkcioniše uspešno. Spoj Vaših energija ne može dati ništa drugo sem intenzivne ljubavi i lepe budućnosti. Ovo može biti narušeno samo u slučaju da su Vaši lični horoskopu u totalnoj suprotnosti, mada je i tada strast koja postoji među Vama veoma teško ugasiti.

Da li je potrebno bilo šta reći kada je seksualno slaganje u pitanju? Intenzivan seksualni život koji preferira Škorpija sa jakim strastima veoma će prijati Raku i on će to sa zadovoljstvom prihvatiti. Kada se emocije pomešaju sa strašću i velikim seksualnim uzbuđenjem doživećete nezaboravne trenutke u krevetu. Ovaj spoj učiniće Raka mnogo seksipilnijim nego što je inače. Kada je ona rođena u znaku Škorpije a on u znaku Raka seks će biti obeležen jakim osećanjima i potrebi da jedno drugom ispunite svaku želju. Još bolji spoj predstavlja kombinacija kada je ona Rak a on Škorpija. Zbog jakih intuitivnih sposobnosti oboje ćete lako dopreti do najdubljih osećanja i potreba svog partnera. Zbog toga ovaj spoja predstavlja ljubavnu i seksualnu fantaziju.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Rak sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže