Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Mesečni horoskop za Avgust 2015

Pogledajte sta vam donosi veliki mesecni horoskop za Avgust 2015.

Mesečni horoskop za Avgust 2015Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Ovan

Posao:

Čvrsto držite noge na zemlji ali ne uskraćujte sebi sanjarenje. Čeznete za uzbuđenjem koje ća vas pomeriti sa mesta i regresirati u tinejdžersko doba. Vreme lišetno okova obaveza i finansijskih stega. U vašem poslu nema mesta za predvidivost. Ne možete dozvoliti iskušenju da zavlada vama. Kraj perioda sa sobom može doneti jednu veoma pozitivnu novinu.

Ljubav:

Veoma ste privlačni i inspirisani za nove emotivne pohode, romansu ili strasnu vezu. Novi događaji unose lagani nemir u porodični ili ljubavni život. Pod uticajem emocija često menjate svoje raspoloženje i odluke. Talas novih emocija predstavlja put do sreće. Važno je da usrećite svog partnera ili da uživate potpunu lojalnost. U ljubavnoj sferi, dobro se dobrim vraća. Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju nova i uzbudljiva osećanja.

Zdravlje:

Česte glavobolje mogu biti rezultat hormonskog disbalansa. Učinite sve da ne reagujete posebno dramatično pod uticajem iritacije.

Savet:

Ponekad koristiti manje reči nije idealno. Izrazite se elokventno i dosledno.

Srecni brojevi:

10,13,18,24,28

Bik

Posao:

Nepromišljenost vam se lako može obiti o glavu i sredinom meseca ćete se naći u nebranom grožđu. Pokušaj manipulisanja saradnicima obrnuo se i ostavio sav teret na vašim ramenima. Vaša nestabilna priroda poslala je svima poruku da ste kao saradnik veoma nestalni stoga morate vaditi kamenje iz vatre. Dobar je trenutak da preispitate etiku i nađete u sebi nove izvore samopouzdanja.

Ljubav:

Avgust vam donosi nove rasplete na emotivnom planu. Ovo je poslednja prilika da neke veze koje već duže vreme imaju jedva prelaznu ocenu vratite na kurs. Partner se olenjio ili jednostavno često nije u stanju da doraste izazovu. Promenu situacije ćete ili sami izazvati ili morate sačekati sam kraj meseca.

Zdravlje:

Problemi vezani za kvalitet sna se provlače i kroz naredni period.

Savet:

Ne smete sebi zadati preteške ciljeve jer samim tim dopuštate sebi neuspeh.

Srecni brojevi:

9, 10, 14, 22, 24

Blizanci

Posao:

Kreativni radnici su u izrazito povoljnom periodu dok su oni vezani za konkretnije praktične veštine izazvani da izađu iz uobičajenog okvira. Manipulativnost vas može dobro služiti sve dok ne postane opšte poznata jer će u tom slučaju izazvati ozbiljne rezerve u očima saradnika. Kraj perioda sa sobom će doneti blago zatezanje u odnosu sa nadređenim. Najbolje bi bilo eskivirati komplikovane interakcije sa dotičnima tokom cele druge druge polovine Avgusta.

Ljubav:

Prva nedelja Avgusta sa sobom može doneti kontakte sa osobom iz prošlosti. Morali bi da znate da se držite na distanci dok stari kontakt ne zavredi ponovo vaše poverenje ili čak mesto u vašem životu. Usamljeni mogu sredinom meseca upoznati osobu koja za njih nosi romantični potencijal.

Zdravlje:

Izbegavajte produženo prisustvo u prostoru/blizini prostora u kome se

obavljaju inžinjerski radovi jer je vaš imunitet ugrožen.

Savet:

Ljude sa bitno drugačijim vrednosnimsistemom treba izbegavati u širokom krugu.

Srecni brojevi:

1, 3, 5, 19, 31

Rak

Posao:

Nepromišljenost vam se obila o glavu i našli ste se u nebranom grožđu. Pokušaj manipulisanja saradnicima obrnuo se i ostavio sav teret rada na vašem pragu. Vaša nestabilna priroda poslala je svima poruku da ste kao saradnik veoma nestalni stoga morate vaditi kamenje iz vatre. Dobar je trenutak da preispitate radnu etiku i nađete u sebi konstantu.

Ljubav:

Dobrodošli u Avgust, mesec izazova i otvaranje polja za eksperimentaciju. Dok će vam svakako u početku prijati kasnije u toku meseca možete imate intenzivni nemir i nestabilno raspoloženje. Bitno je da ne odgurnete sebe predaleko iz zone komforta. Ponekad je poznato i udobno preferabilno svim uzbudljivijim varijantama.

Zdravlje:

Osećate se dobro ali to ne znači da možete priuštiti sebi da se zanemarite. Uzimajte suplemente i vodite računa o sebi.

Savet:

Postupajte racionalno i nedajte se ometi.

Srecni brojevi:

8, 15, 19, 23, 28

Lav

Posao:

Početak meseca Avgusta proleteće, za vas, neprimetno. Tek sredinom perioda odabrani će moći da oprobaju svoje veštine sklapanja poslovne saradnje. Na poslu ćete od sredine meseca nažalost biti suočeni sa brojnim provokacijama na koje bi bilo najbolje da ne reagujete. Ako pak ne možete odoleti, najbolje je da svoje reakcije jasno usmerite striktno prema onima koji su svesno doprineli problematici u vašem životu. Optimalno bi bilo da ne reagujete uopšte na provokacije bar do jeseni. Skupljajte materijal i opažajte događanja ali reakciju odložite što je moguće dalje.

Ljubav:

Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite emotivno vezivanje i smišljate brojne izgovore, kako biste opravdali svoje ćudljivo raspoloženje i ponašanje. Nema potrebe da izbegavate emotivnu vezu ili odgovornost. Imponuje vam saznanje da se nalazite pred radoznalim pogledima i da prepoznajete emotivne signale, slobodno odgovorite na različite izazove u skladu sa svojim statusom i afinitetima.

Zdravlje:

Nadutost i nagomilavanje vode predstavljaju eventualne nuspojave zimskog perioda za vas. Uzimajte dosta tečnosti ali izbegavajte namirnice koje vas čine nadutim i crveno meso.

Savet:

Slep optimizam ume biti negativna stavka, u redu je strepeti.

Srecni brojevi:

3, 9, 11, 19, 21

Devica

Posao:

Ideje prethodnih meseci ispoljile su svoju faličnost i još jednom ste ostavljeni okruženi razočarenjem i monotonijom Bez obzira na ovo, ne smete prestati da gajite veru u bolje sutra. Oni koji ne pokušavaju da manifestuju poboljšanje izvesno nikada ništa neće postići. Izuzetno je važno da svoju prirodu orijentisanu na detalje usmerite na svaki detalj sledećeg plana i bićete bliži neko ikada postizanju svojih ciljeva.

Ljubav:

Device koji su same ili su u skorije vreme izašle iz emotivnog odnosa nemaju mira. Anksioznost prodire u svakodnevnicu. Najradije bi ste se bez predomišljanja upustili u novu avanturu. Ne potcenjujte intenzitet osećanja prema prethodnom partneru i dozvolite sebi da sei distancirate od emotivnih komplikacija perioda. Device u dužim vezama ili braku su na prelomnoj tački, naročito ako su u odnosu sa vatrenim znakom.

Zdravlje:

Pojačeno lučenje stomačne kiseline može ometati vaše funkcionisanje na svakodnenvom nivou.

Savet:

Ne dozvoljavajte ljudima da vas olako kategorizuju. Ponosno nosite sve što vas čini posebnim.

Srecni brojevi:

18, 25, 26, 28, 29

Vaga

Posao:

Poslovna strana života sa sobom donosi pokušaje obnavljanja nekih starih kontakata sa neostvarenim potencijalom. To će pretstavljati najproduktivniji deo vašeg radnog vremena jer se idalje držite nade da ćete realizovati radikalnu promenu koju fantazirate još od samog početka na trenutnom radnom mestu.Vreme provedeno u socijalnim interakcijama može dovesti do zanimljivih poslovnih poznanstava koja mogu navesti male preduzetnike na širenje posla ili promenu glavne delatnosti.

Ljubav:

Emotivna otvorenost će u Avgustu igrati krucijalnu ulogu. Eksplicitno izražavanje osećanja nije najočiglednije niti najlakše rešenje za vas, ali definitivno jeste neophodno. Verbalizujte šta osećate. Bilo da ste u emotivnom odnosu ili ne morate priznati vrednost emotivnog balansa. Ako ostanete zatvoreni reskirate da pored izneverenja partnerovog poverenja izneverite i sebe.

Zdravlje:

Nadutost i nagomilavanje vode predstavljaju eventualne nuspojave ovog perioda za vas.

Savet:

Sve u umerenim dozama može biti ključ za uspeh u životu.

Srecni brojevi:

4, 5, 19, 20, 22

Skorpija

Posao:

Suviše radite a rezultati su skromni u najboljem slučaju. Morate potražiti pozitivnu promenu od nadređenih ili ostaviti mesta da je sami proizvedete. Ovo je poslednja faza koju morate preguravati na mišiće. Već sa dolaskom jeseni osetićete iminentno olakšanje. Problem je samo što dotad morate pretrpeti treće pogoršanje pred sam kraj 2,5 godišnjeg ciklusa koji vas je inače debelo pomučio. Samo strpljivo, radite na sebi, na svom sadržaju ili komunicirajte svoje nezadovoljstvo nadležnima.

Ljubav:

Emotivno ste sučeni sa dilemom koju ćete najlakše razrešiti ako otvoreno porazgovarate sa partnerom. Asertivna komunikacija, bez osuda i primesa ironije i sarkazma, će dati najbolje dugoročne rezultate. Krajem prve nedelje Avgusta se blago popravljaju odnosi sa partnerom. Usamljeni pripadnici vašeg znaka čeznu za novim situacijama i doživljajima. Prediktabilnost više nije cenjena osobina saputnika već vam je neophodna doza ekcentričnosti i jedinstvene stimulacije iz koje crpite inspiraciju.

Zdravlje:

Teskobe sa parnim organima se daju očekivati stoga obratite pažnju na

osetljive tačke u organizmu.

Savet:

Novina ne mora biti pozitivna promena. Ne dozvoljavajte sebi da eksperimentišete sa mehanizmima koji uveliko funkcionišu bez zamerki.

Srecni brojevi: 5, 11, 12, 27, 29

Strelac

Posao:

Atipično ste orijentisani na novac. Uobičajena čežnja za avanturom i nestabilnošću došla je u perspektivu jer nemate jasno utrasiranu stazu ispred sebe. Posle duže vremena nije vam jasan sopstveni cilj i motivacija i usled toga lutate mentalno. Najbolje što možete je da obezbedite finansije za neki naredni cilj i da ne prezate da investirate u sebe, svaka sposobnost koju posedujete ogroman je plus.

Ljubav:

Polje je široko i krajnje otvoreno. Uživate u pažnji koju skupljate iz multiplih izvora. Dok su određene varijante daleko prihvatljivije od drugih beskrajno ste radoznali. Odolite izazovu i budite u potpunosti takvi kakvi jeste, istina će vas osloboditi i darovati vam harizmu koja će isijavati iz svake vaše pore.

Zdravlje:

Ovo nije period za punu aktivnost, neophodno je da korisno

upotrebljavate energiju jer ćete u suprotnom sagoreti. Planetarni

uticaji Vas solidno iscrpljuju u nadolazećem mesecu.

Savet:

Određena doza eksperimentacije je dobrodošla, ali ne prelazite granice dobrog ukusa ni u jednom aspektu života.

Srecni brojevi:

1, 5, 7, 8, 10

Jarac

Posao:

Novi mesec sa sobom donosi pad raspoloženja. Vaš manjak tolerancije naglasiće osećaj da je oko vas previše ljudi sa kojima ste prinuđeni da uđete u interakciju iako biste najradije radili sami. Osvestite se i prihvatite limite. Kompromisi su više nego neophodni, stoga nađite zlatnu sredinu. Moraju postojati pojedinci koje iz vas ne izvlače ono najgore. Kraj meseca biće dobrodošao jer će sa sobom doneti olakšanje i dizanje teskobe iz radne atmosfere.

Ljubav:

Veoma ste upućeni na partnera i čeznete za njegovom/njenom potpunom podrškom. Izuzetno vam je neophodno da emocije budu u potpunosti uzvraćene da bi u svakodnevnici funkcionisali uspešno. Sam početak meseca Avgusta donosi sa sobom dobar potencijal za romantična dešavanja slobodnima. Vaš ozbiljni partner (ako istog ili istu imate) biće optimističan i pun pozitiviteta. Ne dozvoljavajte tenzijama da se preliju u emotivnu sferu već otvoreno razgovarajte o stanju u vašem životu.

Zdravlje:

Osećate se dobro ali to ne znači da možete priuštiti sebi da se zanemarite. Uzimajte suplemente i vodite računa o sebi.

Savet:

Ne dozvolite upliv drugih, čvrsto držite kurs.

Srecni brojevi:

17, 18, 20, 22, 30

Vodolija

Posao:

Poslovna atmosfera će vas činiti iziritiraniom. Ovo će vam zauzvrat doneti na trenutak potpuni pad entuzijazma i snage. Postaćete agresivniji i rešeni da odbacite sve probleme iza sebe. Početkom prve nedelje možete otkriti da je jedan od kolega plasirao laži o vama. U toku zadnje nedelje nemojte donositi bitne finansijske odluke. Gubitak novca je izvestan stoga učinite sve da minimalizujete svoje gubitke.

Ljubav:

Ponovo ste upecani. Kao da ne možete da se rešite prethodnih atrakcija. Bilo bi vam daleko lakše kada biste uvideli koliko veliku ulogu sujete igra u vašem odabiru partnera/partnerke. Morate prihvatiti da jednostavno niste sa svima kompatibilni i da postoji mnoštvo kvalitetnih pojedinaca, jednostavno je nemoguće slagati se sa svakim od njih na romantičnom nivou.

Zdravlje:

Česte glavobolje mogu biti rezultat hormonskog disbalansa. Učinite sve da ne reagujete posebno dramatično pod uticajem iritacije.

Savet:

Malo strpljenja nije na odmet. Dok je razumno to što ste u žurbi nećete sa svim kontaktima moći da izađete na kraj ako osećaju napetost u vašem tonu.

Srecni brojevi:

1, 5, 18, 21, 22

Ribe

Posao:

Početkom meseca će se situacija na poslu zakuvati. Neutralnost i profesionalnost će biti ključni za održanje vaših pozicija. Ako ste, pak, rešeni da svoje pozicije poboljšate morate biti veoma pažljivi i svoje frustrtacije ne izražavati pred upitnom publikom ne bi li izbegli da budete

meta manipulacija.

Ljubav:

Vaš šarm i sposobnost prilagođavanja će učiniti da vas mnogi požele u svom društvu. Bićete veoma zapaženi i socijalno poželjni. Iskoristite priliku i aktivirajte se društveno. Vreme je da izlazite i izvučete maksimum iz života. Materijal za razmišljanje stečen ovog leta će vas dugo držati i inspirisati.

Zdravlje:

Moguće razvijanje nove alergijske reakcije ili aktiviranje stare. Obezbedite se zalihama antialergenata.

Savet:

Instinkte možete pratiti kroz život ali ne i svaki senzibilni impuls.

Srecni brojevi:

1, 6, 16, 25, 30

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Admin

objavljen: 2015-08-12

pregleda:

ključne reči: mesecni horoskop avgust 2015