• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Ribe i Blizanci. Uporedni ljubavni horoskop Ribe Blizanci.

Proverite kako se slazu Ribe i Blizanci. Uporedni horoskop Ribe Blizanci. Ljubavni horoskop Ribe Blizanci.

Ribe
Ribe
Blizanci
Blizanci

Izražena emotivnost Riba, a posvećenost intelektulanim i mentalnim stvarima Blizanca neće pozitivno uticati na ovaj ljubavni psoj. Naime, Ribe teže ka veoma prisnim i dubokim ljubavnim odnosima dok su Blizanci veoma površni kada su emocije u pitanju i to nikako neće prijati Ribi koja se u ovoj emotivnoj vezi može osećati nesigurno i nedovoljno voljeno. S druge strane prevelika emocionalna priroda Ribe neće prijati Blizancu i njega to može veoma opterećivati i gušiti. Ovde se radi o spoju dve potpuno suprotne ličnosti koje više mogu opterećivati i guštiti svog partnera nego jedno drugom omogućiti lepu i kvalitetenu ljubavnu vezu. Ipak, ako se oboje dovoljno potrudite i date dovoljno prostora za razumevanje među Vama možete jedno od drugog mnogo naučiti. Blizanci će od Ribe naučiti da ljubav nije samo reč i da se ona mora pokazivati delima, bliskošću i razumevanjem potreba svog partnera. Riba će naučiti kako da se lakše vrati u stvarni svet iz svog sveta mašte i kako da njen život ne bude podređen osećanjima i emocijama. Ovo nije lak zadatak ni za Blizanca ni za Ribu, ali ako se zaista volite i želite da ostanete u ovoj emotivnoj vezi morate oboje uložiti mnogo napora. Sloboda koja je potrebna Blizancima neće prijati Ribi koja više voli da njen partner svaki slobodni trenutak provodi pored nje. Promenjivost je ono što će neprestano pratiti ovu vezu ali na dva različita nivoa. Blizanac će često menjati svoju odluku dok će Riba imati poteškoća da stabilizuje svoja promenjiva osećanja koja u velikoj meri mogu uticati na njeno raspoloženje. Blizanac uvek nastoji da bude pozitivni i dobro raspoložen pa će mu povremeni pad Riba u depresivna stanja stvarati velike probleme i oni neće imati dovoljno razumevanja za ta stanja svog partnera. Ako se pronađete u istom poslovnom poduhvatu, možete ostvariti solidne rezultate. Blizanac je pun novih ideja a Riba ima tu mogućnost da te ideje sagleda mnogo dublje nego što to radi Blizanac i na taj način doprinese još boljim mogućnostima i rezultatima. Intuicija koju poseduju Ribe često može dati odgovor kada se Blizanac nađe na raskrsnici, a to se kod njega ne dešava retko. Ono što Riba mora da nauči jeste da kontroliše svoju jaku maštu a da što je više moguće koristi intuiciju.

Ljubav je ono što je Ribi neprestano potrebno. Blizanci je svakako imaju ali moraju naučiti da je pokazuju na pravi način koji prija Ribi. Ništa površno. Ponekad se morate upustiti u emotivne igre Vašeg partnera Ribe, prirediti mu lepe romantične trenutke i tada će Vaša Riba biti i više nego srećna, što će i ovaj ljubavni spoj učiniti mnogo stabilnijim i boljim. S druge strane Riba treba da se opsuti i povremeno prepusti avanturi u koju je vodi njen izabranik Blizanac.

Seksulano slaganje je ovde dobro posebno na početku veze. Ipak kasnije zbog velikih razlika u načinu na koji doživljavate ljubav, strast s početka veze može polako da se gasi. Blizanac može biti veoma površan za jednu Ribu kada je seksualni život u pitanju ili imati ideje koje Ribi mogu biti potpuno nejasne i strane. Ribe žele veliku povezanost, izliv emocija, romantiku za šta Blizanac često nema strpljenja. Morate jedno drugom izaći u susret kada je seksualni život u pitanju. Ribe moraju ponekad pristati da malo eksperimentišu sa svojim Blizancem, dok Blizanac mora pokazati više nežnosti i dubinu emocija. Jedino na taj način možete učiniti da se Vaša povezanost i strast s početka veze vremenom ne ugase. Kada je žena Riba a muškarac Blizanac on mora veoma paziti da emocionalno ne povredi svoju partnerku. Ako se to dogodi ova veza može biti trajno narušena. Riba je veoma osetljiva i njoj je potreban muškarac pored kojeg će se osećati voljeno i sigurno. Ako je ona Blizanac a on Riba ona lako može preuzeti vodeću ulogu u ovoj ljubavnoj vezi.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Ribe sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže