• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Ribe i Skorpija. Uporedni ljubavni horoskop Ribe Skorpija.

Proverite kako se slazu Ribe i Skorpija. Uporedni horoskop Ribe Skorpija. Ljubavni horoskop Ribe Skorpija.

Ribe
Ribe
Skorpija
Skorpija

Škorpija i Riba pripadaju vodenim zodijackim znacima. Kljucna rec za oboje su emocije. Sama ova cinjenica ukazuje da se izmedu Vas može roditi jedna prava i iskrena ljubav sa puno nežnosti i romantike. Vec prilikom prvog susreta Vi ste se emotivno ali i intuitivno povezali što je doprinelo tome da se istinski razumete i poštujete medusobne potrebe. Oboje ste skloni da se povremeno povlacite u svoj svet emocija ali i tada postoji ljubavna energija izmedu Vas i potpuno razumevanje. Zaštitnicki i saosecajni instinkt je veoma izražen i kod Ribe i kod Škorpije tako da je sigurnost u ovoj vezi veoma izražena. Oboje imate osecaj da ste pronašli svoju srodnu dušu sa kojom možete sve da delite. Škorpija je emotivna ali je mnogo postojanija i jaca od lako povredljive Ribe. Škorpiju možete povrediti ali ona nece cutati, vec ce naprotiv uzvratiti duplom merom. Kada je povredena, Riba se povlaci i pati. Prosto ne ume da odgovori na isti nacin. Škorpija može pomoci Ribi da postane jaca i odlucnija dok ce Riba na Škorpiju delovati tako što ce da smiri njene strasti i time je ucini mirnijom. Ribe imaju ideje ali cest te ideje nisu u mogucnosti da ostvare. Škorpija je sada tu i ona ce lako sve te ideje da sprovede u nešto realno i opipljivo. Kada nešto naumi, teško da je bilo šta u tome može zaustaviti. Veza sa Škorpijom za Ribu može predstavljati veliki podsticaj. Škorpiji ipak može malo zasmetati pasivnost koju pokazuje Riba kao i njena blaga narav. Kada dode do sukoba Škorpija mora biti veoma oprezna kako emotivno ne bi povredila Ribu. Povredena Riba postaje još pasivnija što može izazvati dodatne probleme u ovoj vezi.  Generalno, ovu vezu ce obeležiti mnogo intimnih trenutaka, romantike i nežnosti. Saosecajnost i privrženost Ribe svakako ce prijati posesivnoj Škorpiji a Ribe su zaista u stanju da ispune sve emotivne zahteve i potrebe Škorpije. U ovoj vezi nece biti mesta za ljubomoru koja je inace karakteristicna za Škorpiju. Ovo može biti dobra kombinacija za zajednicke poslovne poduhvate iz razloga što su Vaši pogledi na svet isti. Riba u ovom slucaju dobija jak podsticaj ali svakako mora nastojati da bude aktivnija i da na taj nacin isprati Škorpiju. Škorpija bez pitanja preuzima inicijativu i sa lakocom rešava sve probleme pred kojima bi Riba vec na pocetku odustala. Oboje ste veoma intuitivni i ako naucite da slušate svoj unutrašnji glas on Vam mnogo može pomoci da odabere one poduhvate koji ce Vam doneti korist. U ovoj vezi Škorpija je mnogo dominantnija i pruža finansijsku stabilnost i sigurnost koja je Ribama svakako potrebna.

U ovoj vezi Škorpija mora shvatiti da Riba ipak nema toliko energije i snage kao ona, i da je Riba ipak ne može u svemu do kraja pratiti. Riba mora nastojati da postane aktivnija i odlucnija što pored Škorpije uz malo truda može lako postici. Iskoristite svaki trenutak za razmenu emocija jer to je ono što hrani ovu vezu i oboje Vas cini veoma srecnim i zadovoljnim. Najbolje se osecate kada ste sami u svetu svojih emocija.

 

Seksualno slaganje je takode dobro. Mnogo nežnosti i emocija preplice se kroz Vaš seksualni život. Riba ce nauciti kako da se u potpunosti prepusti i prihvati strast koju joj pruža Škorpija. Škorpija ce tokom seksualnog cina osetiti jacinu i intenzitet ljubavi koju joj pruža Riba. Mnogo je bolja kombinacija kada je žena rodena u znaku Riba a muškarac u znaku Škorpije. On je jedan od retkih koji zna tacno kako da u potpunosti zadovolji svoju partnerku. Takode, veoma uspešna kombinacija je on Riba a ona Škorpija. U ovoj vezi lako se može dogoditi da inicijativu i dominaciju kako u krevetu tako i izvan njega preuzme žena. Generalno, kompatibilnost je ovde veoma izražena i ne preostaje Vam ništa drugo vec da se jedno drugom u potpunosti prepustite i uživate.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Ribe sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže