Slaganje znakova Ribe i Jarac. Uporedni ljubavni horoskop Ribe Jarac.

Proverite kako se slazu Ribe i Jarac. Uporedni horoskop Ribe Jarac. Ljubavni horoskop Ribe Jarac.

Ribe
Ribe
Jarac
Jarac

Koliko god izgledalo da Jarac i Ribe nemaju ništa zajedničko i da je veoma teško da se ovde uspostavi bilo kakva moć kompatibilnosti, realna slika je sasvim suprotna. Riba (voda) ima tu mogućnost da pomogne Jarcu (zemlja) da lakše ostvari svoje ambicije i opipljive rezultate kojima neprestano teži. Takođe, Jarac može Ribi pokazati pravi put koji vodi do uspeha a koji Riba sama veoma teško pronalazi. Riba hrani Jarčev ego a Jarac pruža Ribi preko potrebnu materijalnu sigurnost. U ovoj emotivnoj vezi Jarac će svakako imati poteškoća da se prilagodi previše osetljivoj i emotivnoj Ribi. On mora uložiti napora kako bi shvatio i u potpunosti razumeo ličnost i potrebe svog partnera Ribe. Riba sa druge strane neće razumeti toliku ozbiljnost i odgovornost koju pokazuje Jarac i uvek će joj nedostajati nežnosti i trenuci emotivnog opuštanja. I pored ovih razlika, jedno u drugom ipak pronalazite ono čemu oboje nesvesno težite. Jarac da bude voljen i da se neko i pored njegove snage i stabilnosti brine za njega, a Riba da se oseća sigurno i da pored sebe ima partnera koji joj pruža vernost i odanost. Ribe su neprestano u strahu da ne izgube ono što imaju, a Jarac je znak koji uliva sigurnost. Ribi će svakako biti potrebno vreme kako bi shvatila da ju njen partner Jarac neizmerno voli i ako to ne pokazuje često, a Jarca sa druge strane mogu gušiti preveliki talasi emocija koje pravi Riba u svom svetu ljubavi i mašte. Zajednička potreba da stvorite siguran i udoban dom u kome ćete zajedno uživati svakako će ojačati Vašu vezu. Svaki odnos sa Jarcem gradi se kroz vreme pa će to biti slučaj i u kombinaciji sa Ribom. Jarac ume biti previše ozbiljan što Riba zbog svoje izražene emocionalnosti može doživeti ako napad ili nezainteresovanost za njene potrebe ali će vremenom shvatiti da je to zapravo ličnost Jarca i da je on za svog partnera uvek zainteresovan mnogo više nego što to pokazuje. Jarac mora naučiti da se opusti i pokaže Ribi razumevanje i bliskost posebno u trenucima kada je ona iz bilo kog razloga povređena ili usamljena. Riba je promenljiv vodeni znak što joj otežava da se fokusira na određeni projekat i upotrebi logiku i razum, bez uticaja emocija. U tome joj mnogo može pomoći Jarac koji će svojom odlučnošću i stavom pokazati Ribi na koji način treba da se fokusira i na taj način ostvari svoje ciljeve. Sa druge strane Riba će pokazati Jarcu da malo fleksibilnosti takođe može biti od velike koristi. Poslovna saradnja može biti uspešna između Vas ako Jarac nauči da sluša intuitivne savete Ribe a Riba uspe da sledi upornost Jarca u ostvarenju ciljeva.

Što pre shvatite i prihvatite razlike koje postoje među Vama, pre ćete izgraditi jednu veoma dobru i uspešnu emotivnu vezu. Jarac mora obratiti pažnju na koji način pristupa komunikaciji sa svojim partnerom Ribom jer se lako može dogoditi da ona bude povređena što će za Jarca biti potpuno neshvatljivo, jer on tu ne vidi ništa loše. On je realan, možda i strog ali sam to ne uviđa. Emotivno povređena Riba uranja u dubine i tada je veoma teško dopreti do nje. Jarac mora postati za nijansu fleksibilniji a Riba mora shvatiti da pored sebe ima partnera koji je prosto takvog karaktera i temperamenta ali da ni jednog trenutka ne misli ništa loše.

 

Privlačnost je veoma izražena u ovo emotivnoj kombinaciji. Da bi zemlja donela plod (Jarac) potrebna joj je voda (Riba) i otuda i proizilazi povezanost između Vas koju ste verovatno osetili već prilikom prvog susreta. Strast je veoma izražena i treba da budete srećni jer imate tu mogućnost da jedno drugom ostvarite sve seksualne želje i fantazije.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Ribe sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže