• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Ribe i Vaga. Uporedni ljubavni horoskop Ribe Vaga.

Proverite kako se slazu Ribe i Vaga. Uporedni horoskop Ribe Vaga. Ljubavni horoskop Ribe Vaga.

Ribe
Ribe
Vaga
Vaga

Ljubavna veza između Vage i Ribe često je neizvesna. Kvalitet i trajanje veze najviše zavisi od toga koliko ste oboje spremni da prihvatite partnera i razlike koje postoje među Vama. Naime, radi se o dve potpuno suprotne ličnosti. Riba je intuitivna, saosećajna, povučena i živi u svom svetu dok je Vaga sa druge strane racionalna, vođena mentalnim podsticajem i veoma društvena. Ove dve suprotnosti mogu se dopunjavati i jedno drugom možete podariti osobine i kvalitete koji Vam nedostaju ali je najpre potrebno da naučite da razumete jedno drugo. Vagi nikada neće biti jasna izražena mašta koju imaju Ribe i često nerealan svet u kome Riba uživa. Sa druge strane Ribe se mogu zapitati zašto Vaga toliko priča i objašnjava neke nevažne stvari kada može sve probleme da reši jednim iskrenim zagrljajem. Ribe mogu biti i previše emotivne za jednu Vagu. Naravno Vaga će da uživa u svim lepim i romantičnim trenucima sa svojom Ribom ali neće moći lako da razume zašto Riba sve što se dešava doživljava lično i emocionalno kada sve to može da se reši kvalitetnim razgovorom. Vaga mora Ribi da pruži više razumevanja i pažnje posebno kada su njene emocije iz nekog razloga povređene. Riba mora malo više da se uključi u javni život i na taj način uspešno isprati svog partnera Vagu. Ustupci i prilagođavanje je obavezno sa obe strane ako želite da gradite kvalitetnu i uspešnu emotivnu vezu. Ono što je zajedničko jeste Vaša potreba za sigurnošću i stabilnošću na polju ljubavi i partnerstva. Riba je najsrećnija kada je emotivno ispunjena a Vaga najsigurnija kada pored sebe ima partnera koji je voli, ceni i poštuje. Riba će uvek zaštitnički da se postavi prema Vagi a Vaga će Ribi da priredjuje divna zajednička opuštanja uz muziku i piće u čemu ćete oboje veoma da uživate. Romantična strana Vaših ličnosti, osećaj za lepo, saosećanja i potreba da se stvori potpuna harmonija posebno će Vas zbližiti. To su upravo osobine koje nasuprot onim drugim mogu doprineti veoma lepoj i skladnoj emotivnoj vezi. Upravo zbog toga ova veza i jeste veoma neizvesna. Ako prihvatite razlike i naučite da uživate u onome što Vam je zajedničko možete biti veoma srećni. Ako ipak potencirate na tome da menjate ponašanje i pristup vezi Vašeg partnera, sigurno ćete naići na probleme i nesuglasice. Emotivna Riba to neće lako podneti a Vaga će imati potrebu da po svaku cenu izgladi stvari, ali je veoma lako moguće da sagovornik u ovom slučaju izostane. Riba se povlači u sebe vođena trenutni osećanjima gde nema baš mnogo prostora za diplomatiju. Možda Vaga shvati da je zagrljaj sada jači od bilo koje izgovorene reči.

Savet se lako može izvući iz ove analize. Nemojte po svaku cenu žudeti da menjate navike i osobine partnera već nastojite da se sami menjate i prilagodite. Videćete da imate toliko toga da pružite jedno drugom i da možete zaista veoma uživati. Emocije, romantika, sigurnost...sve Vam je to potrebno i sve je to sada tu ali morate pronaći način kako to da uzmete i zadržite.

Seksualni život ova dva znaka obeležiće mnogo nežnosti, pažnje i ljubavi. Imate tu mogućnost da kroz razmenu Vaših energije prilikom seksualnog odnosa postanete jedno. Vagi će veoma prijati svaki trenutak nežnosti u zagrljaju senzitivne i osećajne Ribe. Vaga će u ovaj spoj uneti strast a Riba će to sa zadovoljstvom da prihvati. Kada je žena Vaga a muškarac Riba, žena se u ovoj kombinaciji oseća sigurno i zaštićeno kao nikada do sad. Neizmerno će uživati u svim nežnostima koje joj pruža njen partner. Magnetska privlačnost je ovde veoma izražena. Ako se samo malo potrudite da ostvarite sklad i na ostalim poljima Vašeg života, uz izvanredno seksualno slaganje zaista ćete uživati u ovoj romantičnoj emotivnoj vezi.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Ribe sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže