• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Ribe i Lav. Uporedni ljubavni horoskop Ribe Lav.

Proverite kako se slazu Ribe i Lav. Uporedni horoskop Ribe Lav. Ljubavni horoskop Ribe Lav.

Ribe
Ribe
Lav
Lav

Ljubavni spoj između Lava i Ribe predstavlja spoj vatre i vode. Ovo je neizvesna ljubavna kombinacija iz razloga što voda lako može razbuktati vatru ali je istovremeno može i ugasiti. Na samom početku veze vatra Lava će svakako biti razbuktana velikom privlačnošću i strašću koje će osećati prema Ribi. U kombinaciji Ribe i Lava dolazi do razmene energije koja u prvom redu pobuđuje privlačnost i strast. Ipak, kada se malo bolje upoznate i počnete zajedno da funkcionišete u ljubavnoj vezi, do izražaja će svako doći Vaša različita priroda ličnosti kao i raznolikost u sferi Vaših interesovanja. Lav je emotivan ali ne do te mere da ne ume da kontroliše svoja osećanja ili da se u potpunosti prepusti njima i dozvoli da upravljaju njegovim životom. Kod Riba je upravo to slučaj. Veoma su emotivne i sve doživljavaju srcem. Prevelika emotivnost Ribe i želja da njen Lav neprestano bude uz nju neće nikako prijati Lavu željnom slobode i avantura. Lav će osećati kako je njegova sloboda ograničena. Mnogo vremena koje Lav provodi među prijateljima, u javnosti, izvan kuće, u Ribama budi sumnju i nesigurnost pa se ona lako povlači u sebe i svoj svet emocija. Ovo svakako neće uticati pozitivno na ovaj ljubavni odnos i zbog toga je veoma važno da oboje pokušate da se prilagodite potrebama svog partnera ali isto tako da razumete kako su Vaše potrebe i način na koji funkcionišete i ispoljavate osećanja ipak različiti. Uz malo napora Lav će to uspeti da shvati i prevaziđe ali se problem javlja kod previše emotivne Ribe. Povremeni izlivi nežnosti i osećanja koje Lav pruža Ribi mogu učiniti da se ona oseća voljeno i sigurno. Uz svog Lava mogu se malo više opustiti i izaći u spoljašnji svet. Tada Vas očekuju nezaboravni trenuci i ludi noćni provodi. Oboje volite da uživate i neće biti retkost da se zajedno prepustite uživanju u društvu pa i nekim porocima. Oboje se na taj način možete maksimalno opustiti i uživati ali ipak obratite pažnju da ne preterate u tome jer Vaša kombinacija daje jake predispozicija za to. Kada su poslovni apetiti u pitanju ovde takođe nema mnogo zajedničkih ciljeva već se radi o potpuno dve suprotnosti. Ribe vole da rade iza scene a Lav voli da bude na sceni i pred publikom. Riba ima jaku intuiciju i razvijenu maštu pa joj Lav može pomoći da svoje ideje sprovede u nešto realno dok će Riba korisnim intuitivnim savetima pomoći Lavu da lakše ostvari svoje visoke ambicije.

Izbegavajte svađe. Dramatični Lav u toku nekog spora može lako emocionalno povrediti osetljivu Ribu i njoj će biti potrebno izvesno vreme da se oporavi da oprosti a Lav se zbog toga može dugo kajati. Tada je neizmerna ljubav i razumevanje veoma važno za Ribu i Lav joj to mora pružiti ako želi da njihova veza i dalje uspešno funkcioniše. Lav je svakako vođa u ovoj vezi ali uvek mora imati na umu da pored sebe ima veoma osetljivog i emocionalnog partnera.

Seksualna privlačnost je ono što Vas je zapravo i nateralo da se upustite u ovu neizvesnu ljubavnu avanturu. Ipak kasnije možete shvatiti da su razlike između Vas veoma velike i tada se strast polako gasi. Ribe vole veoma duboku emocionalnu povezanost koju ima Lav nažalost ne može uvek pružiti. Dominacija, koju Lav ima potrebe da pokaže u krevetu, neće oduševiti Ribu kao ni njegova ideja za raznim eksperimentisanjem u ovoj sferi života. Kada dođe do zahlađenja odnosa oboje ste skloni da se upustite u razne ljubavne avanture što ćete vešto kriti jedno od drugoga. Sve to može negativno uticati na budućnost Vaše ljubavne veze. Bolja kombinacija sa većim izgledima za uspeh je kada je žena rođena u znaku Riba a muškarac u znaku Lava.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Ribe sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min