Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Horoskop za muškarce

Pročitajte koje su osnovne osobine muške prirode i sa kim se najbolje slažu

Horoskop za muškarcePozovite Astrologa - Kliknite Ovde

OVAN

Prepoznaćete ga po izgledu, deluje dostojanstveno, bez obzira da li je miran ili bučan. On je direktan, egocentričan, smoljubljiv, upadljive spoljašnjosti, ugalvnom visok, zaljubljiv, netolerantan, u ljubavi siguran u sebe, ambiciozan, ne voli komplikovane životne situacije. S njim je bolje izbeći konflikte, ume da bude vrlo grub, ali i vrlo delikatan ako mu je to u ličnom interesu, ili ako je isrekno motivisan, posebno u ljubavi. Voli da putuje, društven, tip sportiste, mada u ekipi mora da bude glavni. Odličan je u onome što radi, naročito ako ima sreću da se bavi nečim što mu najviše odgovara. Ako se zaposli na radnom mestu koje ga ne interesuje, inertan je i bezvoljan. Srećom po njega, uglavnom se izbori za svoje mesto pod suncem. Ma koliko da deluje otvoreno, nikada niste sigurni šta stvarno misli, jer i pored sve impulsivnosti, ume da bude i te kako oprezan, s obzirom da poseduje jak odbrambeni mehanizam, više na mentalnom nego emotivnom planu.

Najbolje se slaže sa: Blizancima, Vagom, Vodolijom, Lavom i Strelcem.

Sukobi su mogući sa Rakom, Jarcem ili Škorpijom.

Nema razumevanja za Ribe i Device. Sa Ovnom, raj ili pakao.

BIK

Evo jednog znaka koji je, bar kada je filmsko platno u pitanju nezamenljiv. On ima prodoran pogled, muževan izgled, ali za razliku od Ovna, na koga se ne može u životu uvek računati jer je isuviše impulsivan, ovde se radi o pravom džentlmenu, ili bar muškarcu koji uspeva da ostavi takav utisak. On je uglavnom lepo vaspitan, drži do manira, sentimetalan je i senzualan, osećan, nostalgičan, trpeljiv, ali i posesivan, često s razlogom nezadovoljan. Ponekada je svađalica, može da bude i materijalista, previše uporan. oprezan, ali kada treba odlučan. Mane mu se praštaju jer je neodoljiv. On je poeta u duši, a ipak krajnje praktičan, i to je ono što se ženama dopada. Ume da se postavi kako treba da bude gazda u kući, mada to radi diskretno i sa dosta humora na svoj račun. Ljubomoran je, hedonista, često i što ne bi želeo neveran, romantičan, vredan samo kada je motivisan, pomalo spor i često svojeglav.

Najbolje se slaže sa: Rakom,Devicom, Škorpijom, Jarcem, Ribama i ponekim Bikom.

BLIZANCI

Večiti dečak, i po izgledu i po ponašanju, pričljiv neko koga kada prvi put sretnete, imate utisak da ga znate godinama. On je uglavnom načitan, u sve se razume, sve ga zanima, od sporta do umetnosti, voli da bude obavešten i voli da upoznaje ljude. Priroda mu nije tako jednostavna kako to izgleda na prvi pogled, jer on ima svoje strahove, da možda neće dobiti dovoljno ljubavi u životu, da ga ne cene koliko bi trebalo. Često ima strah od neuspeha, ali to kompenzuje na nejmu svojstven način i to humorom. Sa ženama je bolji kao prijatelj i rođak nego kao ljubavnik, čak iako može ostaviti utisak erotičnosti, on u dubini duše više voli prolazne avanture koje ga ni na šta ne obavezuju. U ženi pre traži majku, sestru, drugaricu nego ljubavnicu.

Najbolje se slaže sa: drugim Blizancima, Vagom, Lavom, Devicom, Škorpijom, Strelcem, Vodolijom a sa Jarcem i Ovnom malo teže.

Sa Ribama je na istom talasnoj dužini ali često dolazi do sukoba.

RAK

Paradoks kod ovog znaka je da sve ono što žene Rakovi misle za sebe u stvari se odnosi na muške predstavnike ovog znaka. Njihova senzibilnost je ogromna, ali mana im je što na njih ne možete mnogo računati. Oni su mazni, dopadljivi, često pravi mačo tipovi, ali uvek zrače nekom nežnošću, razumevanjem i plene. Na šarm muškaraca Rakova malo ko može da ostane ravnodušan, jer je on uvek oplemenjen nekom istinskom dubinom osećanja koja se samo naslućuje, jer su u stvari previše stidljivi da bi je ispoljili.U ljubavi su prilično neverni, iako dok su sa jednom ženom oni su uglavnom očarani njom i beskrajno zaljubljeni. Problem je što se često zaljubljuju, prave greške, u ljubavi su brljivi i kada ih partnerka ostavi dugo pate za njom. Odgovara ima tip dominantne žene i uglanvom imaju pored sebe uspešne, ambiciozne partnerke koje upravljaju njihovim životima. Poseduju umetičku crtu, povremeno izraženu melanholiju i nesvesno su skloni autodestruktivnosti. Vrlo su korektni na poslu, ali retko izuzetno ambicozni. Najbolji su u poslu koji predstavlja nastavak porodične tradicije, jer im je potrebna podrška roditelja za koje su izuzetno vezani.Mogu biti intrigantni i osvetoljubivi.

Najbolje se slaže sa: Bikom, Devicom, Škorpijom, Ribom Jarcem ili drugim Rakom, često i sa Lavom.

LAV

Samouveren, bučan, dominantan, detinjast, idealista, kreativan, zabavan, muzikalan, ponosan, uobražen, dostojanstven, ambiciozan ali često lenj, voli da dominira.

Optimista je, svemu lični pečat,voli da sam upravlja svojim životom i da samostalno donosi odluke. Ima velike ambicije, snažnog duha, vitalan energičan. Romantičan je i plemenit, otmen, voli ekstravaganciju, da bude u centru pažnje,,da ima publiku pred kojom može da se pokazuejte u najboljem izdanju. Kozer, šarmer ne podnosi da ne budete neprimećen. Kao stvoren da upravlja drugima da vlada, ne gubi lako samokontrolu, hrabar je,fizički jak, izdržljiv, superioran, bavi se pitanjima od opšteg interesa, državničkim poslovima, na odgovornom je položaju, ne beži od obaveza, smatra sebe kompetentnim za posao koji obavlja. Dobar organizator,u svemu je prvi, često izvrstan zabavljač, glumac, otmenog porekla. Duhovit je i odan kao prijatelj. Lav u ljubavi drži do sebe i do svega što smatra svojim – do porodice, dece, roditelja, do svog doma. Vezuje se za partnera koji ima mnogo kvaliteta, od fizičke lepote do gracioznosti, otmenosti, obrazovanja. Nije mnogo strastven ali je sujetan,i ne podnosi rivale. Detinjasto romantičan. Lav zavodi direktnošću, toplinom, detinjastim otvorenim nastupom. Iskren je preko svake mere, traži u partneru maksimalnu privrženost.

Najbolje se slaže sa: Ovnom, Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Blizancima.

DEVICA

Kod laika nepopularan znak, od strane stručnjaka cenjen, sa najvecom kontradiktornošću u sebi jer uvek zadržava dozu tajanstenosti u sebi. Za žene koje traže mačo tip Devica nije izbor, naročito ako traže koji je uglavnom vrlo jednostavan karakter, što Devica svakako nije. Ako imate čelično strpljenje i znate tačno šta hoćete od života, veze, braka, od njega i ako ste jakog karaktera slobodno se upustite u vezu sa Devicom.ako ste nežan tip žene, nesigurni u sebe, očekujete pažnju, razumevanje, sve ćete to dobiti od Device, u početku. On je tu da vam pomogne da odrastete,ako vam ne pođe za rukom,ostaviće vas da odrastate sami sa svim traumama odrastanja u kojima on neće učestovati,ne zato što ne želi,već zato što zna da kroz sve to morate da prođete sami Na Devicu se uvek možete najviše osloniti,ako umete da mu priđete,da ga osvojite,ili bar zainteresujete za sebe.Glavna osobina ovog znaka je da tačno zna šta hoće, zna i kako bi to trebalo izvesti,ali okleva kada treba da krene u akciju. On uvek razmišlja daleko unapred i pokušava da predvidi sve eventualne mogućnosti sa kojima možete biti suočen i želi uvek da bude spreman ako iskrsne nešto nepredvidivo. On nije proračunat,on je samo oprezan jer ne voli iznenađenja. Možete biti sklon napadima besa,nervoze,i možete biti iznenađeni kada pokaže neku mračnu nekontrolisanu stranu svoje priroda koja odskače od uobičajenog ponašanja.

Najbolje se slaže sa: Bikom, Devicom, Škorpijom, Ribom, Jarcem.

VAGA

Kada upoznate ovog predstavnika zodijaka i pomislite kako je neodoljiv jer je šarmanatan, ljubazan, komunikativan, duhovit i prijatan, imajte uvek u vidu da je to samo jedna strana njegovog karaktera dok intimno on ima utisak da uvek mora da balansira između onoga što misli i oseća, između svojih i tuđih potreba, stavova i zato je neodlučan, iako će ostaviti suprotan utisak, vrlo smirene osobe koja zna šta hoće. Muškarac Vaga ima veliku potrebu da uvek bude obavešten, načito u pogeldu svega onoga što ga lično dotiče, pa čak i u vezi sa nekim pitanjima koja su od opšteg značaja. Da bi to postigao on mora da ima veliki broj poznanika od kojih uvek sazna nešto što bi mu moglo biti od pomoći. Ako mslite da je zbog takvog mentalnog sklopa on težak u ljubavi,varate se,njega samo treba prihvatiti kao osobu na koju ne možete da računate, jer ni on ne može da računa na samog sebe. Danas misli jedno,sutra drugo. On je često mnogo bolji kao drug, prijatelj, udvarač, nego kao ljubavnik ili suprug, jer za neke duže veze on nema energije osim ako nema pored sebe jaku ženu koja mu je u svemu oslonac.On je najbolji izbor za žene koje ne očekuju previše od ljubavi, braka,koje su i same površne, epršave zavodnice.Najbolje se slažu dve Vage, one imaju iste društvene potrebe, navike, i najvažnije im je da blistaju u društvu.

SKORPIJA

Tip prividnog usamljenika, ima prodoran ispitujući pogled, svestan sebe i svojih potencijala ali ne i prepotentan, teško ga je uvrediti jer je samouveren, ne reaguje na komplijente mada mu prijaju. Ne voli da mu iko laska. Sumnjičav je prema motivima drugih kada ga hvale, hladnokrvan,deluje povremeno kao da je nezainteresovan za okolinu, a sve percipira, teško ga je unervoziti, poseduje jake psihološke moći ,zrači vitalnošću, ne pokazuje šta oseća, svesno želi da ostavi utisak ravnodušnosti, kaže samo ono što smatra da je umesno, ali ne otkriva svoje misli, zaključke i namere olako. Za njega misle da je nesebičan, što ne mora da bude tačno, mada je u suštini vrlo plemenit i osetljiv na tuđu patnju, zaslužuje poštovanje, poseduje energetsku moć, odan je prijateljima, hrabar, interesuje ga religija, pitanje života i smrti. Poseduje strast za životom, jaku samokontroilu. Strastven je, može da deluje rezervisano, ali u suštini veoma topao, ne želi da otkrije romantičan deo svoje duše. Poseduje jak intelekt i jake emocije,sve drži pod kontrolom, iako ume da bude bučan, ali trenutno kada je s razlogom ljut. Ovo je jedan od najjačih tipova muškaraca u horoskopu, gotovo idealan, ali pošto takav ne postoji, onda gotovo idealan. On je druga verzija Ovna, ali daleko slojevitija ličnost, njegovo samopouzdanje nije bez osnova, mladalačko, bahato kao kod Ovna, on sve što radi, radi smišljeno, ne sa zadnjim namerama i ne zlonamerno, već zato što apsolutno zna šta želi, i kako to da postigne., sposoban za jaka osećanja, odan onima koje voli.

Najbolje se slaže sa: Bikom, Rakom, Devicom, Jarcem, Ribama i nekim drugim Škorpijama.

STRELAC

Idealista entuzijasta, pompezan, znatiželjan, uvek je okružen gomilom ljudi, optimista je, bučan, ume da bude vrlo praktičan, ima sreće u životu, optimista, brzo se oporavlja od udaraca u životu, ne podnosi neiskrenost, okružen ljudima koji mu često ne žele dobro, nije taktičan, ali nikada nije namerno okrutan, može da ima ružnu ženu ali lepu brilijantnu ljubavnicu, impresionira okolinu. Izgleda kao da je površan, kada je ljubavni život u pitanju ali nikada nije neiskren. On traži površne odnose da ne bi morao da se mnogo da se posvećuje partnerki već onoliko koliko njemu odgovara jer najveći deo vremea koristi za svoje lične ambicje. Može biti promiskuitetan, može imati bezbroj avantura, njegova jača strana je logika, ali ne i kada je ljubavni život u pitanju, ostavlja utisak kao da je mnogo dublje vezan za partnerku nego što je to slučaj.voli raznovrstnosti,potrebna mu je mentalna stimulacija. Sve dok patnerka toleriše njegove izlete i sve dok je potpuno iskrena prema njemu on će ostati sa njom. Ponekada može da s tako strastveno zaljubi, da je u stanju da zbog partnerke iz korena promeni život, ode u drugu zemlju, grad, promeni posao. Bira uglavnom mlađe žene i to dosta mlađe od njega, ali se dogodi i da ima avanturu sa osobom sa posla koja je starija i sa kojom prvo započinje kolegijalni odnos.

Najbolje se slaže sa: drugim Strelcem, Jarcem, Vagom,Vodolijom, Ovnom, Blizancima, ponekada sa Ribama.

JARAC

Dominantan, konzervativan, inhibiran, fatalisti,zlopamtilo,ambiciozan,ozbiljni, tradicionalista, tvrdoglav, kontradiktoarn jer je siguran u svoje znanje, a nesiguran kao ličnost.Potreban mu je oslonac u životu i uglavnom ga nalazi u nekoj očinskoj figuri, kada sam postane otac, on je veliki svojoj deci. Jarac sve radi da bi dobio priznanje. On je često veliki radnik, a priznati mu vrednost znači voleti ga. Njegov sistem vrednosti malo ko može da razume, on je sa godinama sve mladolikiji, dugo je detinjast, malo ko može da kaže da ga poznaje, iako je društven, kozer, ume da zabavi. Ma čime da se bavi, uspešan je.

U ljubavi je vrlo postojan i odan. Međutim odanost supruzi ne znači da se toku braka neće bar jednom zaljubitim jer je jako zaljubljive prireode. Ovo je znak sa najvećom lepezom osećanja, može biti jako romantičan a mrgodan da niko ne može da prozre šta se skriva u njihovoj duši ili da bude glavni kozer i zabavlja cello društvo, a u sebi duboko pati zbog ljubavnog razočarenja. S njim vredi biti u životu, ma po koju cenu jer zauzvrat pruža mnogo.

Najbolje se slaže sa: Bikom, Ribom, Škorpijom, Jarcem,Vodolijom, Vagom, povremeno sa Rakom i Devicom.

VODOLIJA

Inventivan, voli da je prvi u svemu, voli da rukovodi, da ga poštuju, ceni prava prijateljstva, ali ih obično sam prekida u afektu, ako nije siguran da su mu prijatelji lojalni. Odličan polemičar, ima oštar jezik, sarkastičan, malo ko ume da ga nadmaši u tome. Kada nekoga voli, ma ko to bio izuzetno je odan i pažljiv. Drži do svoje porodice i maksimalno se trudi da bude sa svima u dobrim odnosima. Sa majkom ima komplikovan odnos ili majku doživljava kao žrtvu porodice. Muškarac Vodolija ne voli da otkriva ni svoje misli svoja osećanja, možete biti samo još jedno novo iskustvo, nov eksperiment, vodi kontraverzni život, dešavaju mu se neočekivane stvari, može biti neočekivano veran i odan i to ne mora trajati.I ntelektualan tip uvek se pita šta partnerka voli, da. Može biti jako nežan, osečajan, ali ne toleriše oportunizam od žene, traži podršku, .Promiskuitetan čak i kada bi želeo da bude veran isuviše je zantiželjan da to bio. Kao domaćin ne može biti gori. Uopšte ga dom ne zanima, ili ide u krajnost i iz snobizma kome je sklon može potrošiti dosta novca na svoj životni prostor. Jedan od onih koji izaziva kontradiktorna osećanja kod ljudi ili su vam se odmah podvukli pod kožu ili vas strahovito nerviraju. Muškarac Vodolija je mnogo interesantniji od žene Vodolije jer je Uran tipično muška, energična planeta, i vlada ovim znakom, čineći ga drskim, smelim, šarmatnim, nezavisnim.

Najbolje se slaže sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom, Strelcem, Jarcem i Vodolijom.

RIBE

Muškarca predstavnika poslednjeg zodijačkog znaka Riba lako ćete prepoznati. On ima u sebi nečeg pomalo flegmatičnog, i možda na prvi pogled nedovoljno odlučnog ili previše kolebljivog. Ako ništa drugo poznaćete ga po glasu koji poseduje čitavu skalau raznih tonova, uglavnom deluje vrlo muzikalno. On nije napadan, ali ga odmah primetite. On zrači istinskom unutrašnjom dobrotom i plemenitošću osim ako planete u njegovom horoskopu ne ukazuju na suprotvno. Ambiciozniji je, uporniji, istrajniji, izdržljiviji, duhovitji nego što biste pomislili na prvi pogled, ali samo kada je apsolutno motivisan za to. Njemu ne možte nametnutni posao koji mu ne odgovara, on će ga tako traljavo obavljati da se čak nećete ni ljutiti na njega zbog toga, jer će izgledati kao neko ko se istinksi muči. Ako tražite romantičnu dušu kojoj nikada ne dostaje mašte, koja ume da ceni žene, koja ume da uzvrati ljubav, potražite muškarca Ribu. On je sentimentalan, maštovit, osećajan i privržen. Pravu ljubavnu priču može da vam priredi predstavnik ovog znaka.

Najbolje se slaže sa: Jarcem, Bikom, Škorpijom, Devicom, Rakom.

Izvor: Malihoroskop

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Milica89

objavljen: 2015-08-25

pregleda:

ključne reči: horoskop astro natalne karte astrologija muskarci horoskop za muskarce muski horoskop