• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Strelac i Skorpija. Uporedni ljubavni horoskop Strelac Skorpija.

Proverite kako se slazu Strelac i Skorpija. Uporedni horoskop Strelac Skorpija. Ljubavni horoskop Strelac Skorpija.

Strelac
Strelac
Skorpija
Skorpija

Kada se Škorpija i Strelac nadu u ljubavnoj vezi nastaje spoj dva potpuno razlicita zodijacka znaka. Da bi ova veza imala buducnost zaista je potrebno uložiti dosta napora i truda kako bi se prevazišle razlike u temperamentu i nacinu na koji funkcionišete u svakodnevnom životu. Škorpija je duboko emotivan znak dok je Strelac Više okrenut mentalnom ispoljavanju svoje licnosti. Strelac je za Škorpiju veoma površan dok je Škorpija za strelca previše zatvorena i tajanstvena. Strelac je iskren i uvek ce otvoreno reci ono što misli i oseca dok ce Škorpija slušajuci svoj unutrašnji glas biti tajanstvena i veoma oprezna. Strelac ce jasno reci Škorpiji da je voli, dok ce Škorpija težiti da to pokaže kroz svoje postupke i emocije. S obzirom da je Strelca stalno u pokretu, verovatno nece imati mnogo strpljenja i vremena koje je potrebno Škorpiji. Bliskost i potpuno stapanje sa partnerom kome teži Škorpija nece odgovarati avanturisticki nastrojenom Strelcu. Da bi pronašli ravnotežu, Škorpija mora da nauci da kontroliše intenzitet svojih emocija a Strelac mora nauciti kako da se više posveti svom partneru, kao i to kako da primi ali i pokaže emocija. Strelceva potreba za slobodom može lako biti ugrožena u ovom emotivnom spoju. Naime, Škorpija je veoma ljubomorna i cesto odsustvo Strelca kao i njegova sklonost ka neobaveznom flertu veoma ce smetati Škorpiji i ona to nece da toleriše. Izlivi ljubomore od strane Škorpije mogu biti pogubni za ovu vezu. Upravo iz tih razloga oboje morate da uložite dosta napora kako bi razumeli potrebe ali i ponašanje jedno drugog. Dobar aspekt ove veze jeste što Vi lako možete da se povežete na duhovnom nivou. Ako imate ista interesovanja u toj sferi života i ako ovde pronadete zajednicki jezik možete veoma dobro da funkcionišete. Tada se Strelceva želja za avanturama znatno smanjuje a Škorpija dobija priliku da se lakše intuitivno i emotivno veže za svog Strelca. Optimizam koji je prirodno uroden kod Strelca pomoci ce Škorpiji da realnije sagleda problem i na taj nacin izbegne emotivnu krizu. Strelac od Škorpije može nauciti kako da problem sagleda temeljnije i dublje. Ako se nadete u istom poslovnom poduhvatu možete uz malo prilagodavanja kao i na ljubavnom planu, ostvariti uspeh. Oboje ste neprestano u pokretu i imate mnogo životne energije i snage pa ce prema tome i Vaši poslovni uspesi biti veoma dobri. Škorpija ce biti ta koja ce intenzivnije da radi na nekom projektu dok ce Strelac sa mnogo entuzijazma da pristupi radu. Upornost Škorpije i optimizam Strelca ucinice da lako prevazidete svaki nastali problem.

S obzirom da ovo nije spoj iz snova oboje morate poraditi na sebi ako želite da gradite ovu ljubavnu vezu. Škorpija mora dozvoliti Strelcu više slobode i nikako ne sme njegov avanturisticki duh da doživljava sa dozom ljubomore. Strelac flertuje, zabavlja se ali je prava retkost da prevari svog partnera ako ga iskreno voli. Strelac mora da prihvati emotivnu Škorpiju i da joj koliko god je u mogucnosti uzvrati istom merom. Kada Škorpija oseti da je voljena, za svog partnera ce uciniti gotovo sve.

 

Seksualno slaganje Strelca i Škorpije je dobro. Oboje volite da isprobate razne stvari u krevetu i to ce biti veliki izazov za oboje. Za monotoniju u Vašem seksualnom životu nema mesta. Strasti su prisutne posebno kada Škorpija pocne da istražuje sve tajne koje Strelac krije u svojoj seksualnosti. Kada je žena rodena u znaku Strelca a muškarac u znaku Škorpije, njegova dominacija ce svakako doci do izražaja u krevetu, ali ce žena Strelac u tome istovremeno veoma da uživa. Ovaj muškarac može ostvariti mnoge njene seksualne fantazije. Kada je ona Škorpija a on Strelac ove veza ima mnogo vece izglede za uspeh.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Strelac sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min