• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Astro SMS Bosna - pošaljite poruku astrologu

Astro sms Bosna

Naše astrologe možete kontaktirati i putem SMS poruka. SMS je izbor za mnogo naših korisnika kojima odgovara dopisivanje sa astrolozima putem SMS-a.

Prilikom slanja poruke obratite pažnju da navedete svoj datum, mesto i vreme rođenja kako bi astrolog mogao da ormah otvori vašu natalnu kartu. Nakon toga možete postaviti pitanje po želji. Trudite se da vaša pitanja budu precizna i kratka obzirom da je dužina svake poruke i odgovora astrologa ograničena dužinom jedne SMS poruke. Princip postavljanja pitanja SMS-om je da postavite jedno konkretno pitanje kako bi vam astrolog na pravi način i precizno odgovorio. Svakako to vas ne ograničava da pošaljete više poruka, odnosno pod pitanja na koje će vam astrolog odgovoriti.

Pošaljite SMS našim astrolozima već danas, jer mi smo tu za vas.

Pošaljite SMS astrologu i dobićete odgovor

Pošaljite BAL na broj 091810717

Kako i kada astrolog odgovara na sms

Kada posaljete SMS poruku na nas broj, ona stize u nas astro centar i astrolog biva obavesten o tome. Astrolog sms poruku vidi odmah ali da bi na nju odgovorio mora da otvori natalnu kartu i uradi analizu horoskopa osobe za koju je pitanje postavljeno. Tek nakon sto izvrsi uvid u astroloske aspekte astrolog salje povratni SMS sa odgovorom. Obzirom da nas astro centar dobija veliki broj sms poruka i pitanja svakog dana, vreme za odgovor nekada moze biti i duze, do 24 casa. To nije uvek slucaj, a ono sto je dobra praksa i sto znaju oni koji duze koriste nas astro centar za SMS dopisivanje sa astrologom, jeste da kada dobijete SMS odgovor od astrologa, ukoliko imate pitanja obavezno sto pre postavite podpitanje, dok astrolog jos uvek ima otvorenu vasu natalnu kartu na svom racunaru. Ovako cete najcesce odgovor dobiti brze.

Koji su najbolji astrolozi za sms poruke

U nasem astro centru vrsimo obuku za SMS dopisivanje i budno pratimo rad astrologa koji rade u astro SMS centru. U SMS astro centru rade astrolozi koji jasno i precizno kucaju poruke odnosno pisu i koji umeju da najbolje odgovore na pitanja korisnika pisanim putem. Zato mozete biti sigurni da nasi najbolji astrolozi sms poruke salju na vreme i da u sms porukama implementiraju svo potrebno astrolosko znanje i vestine koje imaju samo najbolji astrolozi.

Pitaj astrologa SMS servis

Nas pitaj astrologa SMS servis funkcionise preko 10 godina tokom kojih je hiljade korisnika naseg astro centra slalo SMS poruke nasim najboljim astrolozima. Najveci broj nasih korisnika su stalni korisnici koji redovno salju astroloske SMS poruke na nas dobro poznati broj i koji praktikuju dopisivanje sa astrolozima putem naseg SMS centra. Ukoliko i vi zelite da postavite pitanje astrologu putem SMS poruka, mozete to uciniti brzo i lako slanjem SMS poruke vec danas.

Pošaljite SMS astrologu i dobićete odgovor

Pošaljite BAL na broj 091810717

Bosna - Postavite pitanje astrologu putem SMS poruke

Ako ste odlucili da postavite pitanje astrologu putem SMS poruke, potrebno je da poruku posaljete ispravno. Svaka vasa poruka koju posaljete na broj 091810717 mora imati prefiks BAL pre same poruke. Takodje OBAVEZNO posaljite DATUM i MESTO RODJENJA osobe za koju pitate. Evo par primera ispravnih astro SMS poruka poslatih na nas astro broj:

BAL 24.3.1982 Sarajevo kakve su mi sanse sa muskom osobom 4.8.1981

BAL 7.11.1994 Banja Luka da li su mi dobri aspekti za posao u narjednih par meseci?

BAL 1.12.1974 Tuzla da li cu se pomiriti sa bivsim muzem 24.3.1972

Potrebno je dakle da zapamtite par stvari kada je u pitanju slanje SMS poruke astrologu. Sto vise podataka to je astrologu lakse da vidi astroloske aspekte. Takodje, PITANJE ASTROLOGU mora biti precizno, zato sto je odgovor astrologa ogranicen duzinom SMS poruke koju ce vam poslati. Astrolog jednostavno NE MOZE da ulazi u dublje analize vec moze samo dati KONKRETAN ODGVOR uz kratko pojasnjenje. Ukoliko zelite detaljnu analizu uvek se mozete odluciti za Natalne Karte ili razgovor sa astrologom uzivo putem naseg call centra.

SMS možete poslati ukoliko se nalazite u nekoj od zemalja u kojima imamo aktivan SMS Astro servis. Ukoliko vaše zemlje nema na spisku zemalja u kojima imamo aktiviran Astro SMS servis, molimo vas da koristite neki drugi način komunikacije sa našim astrolozima.

Sve zemlje za koje imamo Astro SMS servis:
SMS Tarot
Hrvatska Astro SMS
Crna Gora Astro SMS
Švajcarska Astro SMS
Nemačka Astro SMS
SMS Horoskop
Makedonija Astro SMS
Srbija Astro SMS
Astro SMS
Austrija Astro SMS
Astro SMS Srbija
Bosna Astro SMS