Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Kako se slaže Vaga s prijateljima u svim znakovima

Nekada vredi zadrzati vazne ljude u zivotu. Kako godine prolaze brojni ljude dolaze ali takodje i odlaze iz nasih zivota. Evo nekih dobrih cinjenica o tome kako se Vagica slaze sa ostatkom zodijacke druzine.

Kako se slaže Vaga s prijateljima u svim znakovimaPozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Vaga - Ovan

Vaga i Ovan znaju kako ispravno njegovati prijateljstvo. Veliki su prijatelji i međusobno se potiču na realiziranje želja i životnih planova. Oboje su prepuni pozitivne energije i entuzijazma, čime lako oduševljavaju sve oko sebe. Nikada neće jedno od drugoga zatražiti nešto što i sami nisu spremni dati.

Vaga - Bik

Rijetko tko je toliko dosljedan i pouzdan u prijateljstvu kao Vaga i Bik. Ništa im nije teško učiniti jedan za drugoga i zajedno prolaze kroz sva životna veselja i nedaće. Kada je potrebno, Bik bez razmišljanja odgađa sve poslove da bi pomogao Vagi u nevolji. Ona to cijeni i s radošću uzvraća na isti način.

Vaga - Blizanci

Blizanci nesumnjivo imaju najraznolikiju skupinu prijatelja od svih znakova Zodijaka. No Vaga im je najomiljenija. Zbližavaju ih slični interesi i očekivanja pa puno vremena provode na zajedničkim tečajevima ili umjetničkim radionicama. Oboje jako vole diskutirati, ali ne primaju olako druge u svoje društvo.

Vaga - Rak

Rak u svom životu ne želi imati previše ljudi i pomno bira prijatelje. No kada doista stekne povjerenje u nekoga, ostaju prijatelji za cijeli život. Vaga je, nažalost, rijetko u tom krugu, jer je za Raka previše površna i okrenuta vanjštini. Samo osjećajniji tip Vage može dobro razumjeti Rakove.

Vaga - Lav

Lav i Vaga lako ostvaruju divan prijateljski odnos. Izuzetno se cijene i neće prezati ni pred čim ako jednome od njih zatreba pomoć. Ovo prijateljstvo ima čvrste temelje i nemoguće ga je poljuljati. Čak i ako se ne čuju dulje vrijeme, bez obzira na to lako nastavljaju tamo gdje su zadnji put stali.

Vaga - Djevica

Djevicama je prijateljstvo izuzetno važno i u njega su spremne uložiti jako puno truda. Pritom im nije cilj samo razveseliti prijatelja, nego mu uvijek biti maksimalno na usluzi. Vagama to jako puno znači pa će dati sve od sebe da uzvrate Djevicama istom mjerom. Ovo će prijateljstvo trajati cijeli život.

Vaga - Vaga

Vage su međusobno jako odani i iskreni prijatelji. Savršeno se razumiju te imaju iste životne ciljeve i očekivanja. Uživaju u dugim razgovorima, a često zajedno posjete i obližnju galeriju, kazalište ili koncertnu dvoranu. Osobito ih veseli pomagati si i čine to s puno veselja i entuzijazma.

Vaga - Škorpion

Škorpioni svoje (ne jako brojne) prijatelje drže kao kap vode na dlanu. Za Vagu će učiniti sve i pobrinuti se da joj nikada ne bude dosadno. Izrazito su domišljati i zabavni pa se Vage uz njih često nasmiju do suza. Zajedno će priređivati brojne zabave za prijatelje i poznanike s ciljem da se svi još bolje upoznaju i dobro zabave.

Vaga - Strijelac

Vage i Strijelci se izvrsno nadopunjuju, pa to prijateljstvo traje čitav život. Strijelac pozitivno utječe na Vagu jer joj nikada ne dozvoljava da odustane te je potiče da bude uporna i iskoristi sve pružene mogućnosti. Njihov entuzijazam i optimizam vrlo brzo prelaze na Vagu koja će im na tome zauvijek biti zahvalna.

Vaga - Jarac

Ukoliko prijeđu preko manjih razlika u temperamentu, Vaga i Jarac mogu ostvariti dobar prijateljski odnos. Oboje vole pomagati jedno drugome i međusobno se poticati na ostvarenje životnih uspjeha. Međutim provest će sate žustro raspravljajući o važnosti uspjeha u karijeri te utjecaju estetike i pojavnosti u životu.

Vaga - Vodenjak

Vaga i Vodenjak će vrlo brzo postati najbolji prijatelji. Istinski se razumiju i znaju slušati jedan drugoga kada je o problemima riječ. Oboje uživaju u pomaganju pa se često zajedno bave humanitarnim radom. Jedna od njihovih najboljih osobina je spremnost pomoći drugome ne očekujući ništa zauzvrat.

Vaga - Ribe

Ribe su često omiljene u društvu i okružene brojnim simpatizerima. Uvijek su spremne uložiti sav svoj trud i energiju u prijateljstvo te nesebično slušati i pružiti rame za plakanje svakome kome je to potrebno. No iako im golica maštu i potiče na pomaganje, Vaga ne zna uzvratiti Ribama dobrotu na najbolji način.

http://www.tportal.hr/

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Milica89

objavljen: 2015-09-07

pregleda:

ključne reči: vaga vaga kao prijatelj vaga horoskop