• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Jarac i Blizanci. Uporedni ljubavni horoskop Jarac Blizanci.

Proverite kako se slazu Jarac i Blizanci. Uporedni horoskop Jarac Blizanci. Ljubavni horoskop Jarac Blizanci.

Jarac
Jarac
Blizanci
Blizanci

Spoj između Blizanca i Jarca pruža mnogo raznih mogućnosti ali pretežno na poslovnom planu. Ljubavna veza između ova dva znaka je moguća samo ako oboje budu imali dovoljno strpljenja i razumevanja jedno za drugo. Vaš karakter, ličnost, način na koji funkcionišete u svakodnevnom životu, način na koji doživljavate i dajete ljubav, potpuno su različiti. Blizanac je veoma promenjiv, često neozbiljan, što je čista suprotnost od Jarca koji je i više nego ozbiljan, istrajan i uporan. Ove suprotnosti već na početku veze dovode do neslaganja i svađa. Jarac nikako neće trpeti Blizanca koji je veoma nestalan i koji se istovremeno zanima sa više projekata a da niti jedan od njih ne privodi kraju. Za Jarca je to čisto gubljenje vremena i veoma smeta njegovoj disciplinovanoj i odgovornoj prirodi. Takođe, Blizanac veoma teško može prihvatiti toliko ozbiljnu osobu pored sebe koja ima svoje kriterijume i određen šablon ponašanja i rada. Za Blizanca je to prosto neshvatljivo. Zajednički jezik bi mogli pronaći na intelektualnom novu mada je i tu Jarac previše konzervativan za jednog Blizanca koji voli nove stvari, promene i avanture. Sve što je avanturističko Jarca ne privlači a sve što je monotono i ustaljeno neće privući Blizanca. Prema tome, ovde nema zajedničkih interesovanja i razumevanje se veoma teško postiže. Da bi ga našli, jedno od Vas mora u korenu da se menja. Jedina olakšavajuća okolnost može biti Vaš podznak ili ostali elementi ličnog horoskopa koji će ipak pronaći zajedničke tačke gledišta i time omogućiti da pronađete zajednički jezik. U suprotnom ova emotivna veza neće uspeti. Zapravo je i retkost da se ova dva znaka nađu u ljubavnoj vezi, jer već u startu oni nemaju zajednička interesovanja niti teme koje bi mogle probuditi zainteresovanost među njima. Jarac ume biti i previše pošten, čime sam sebi otežava put do uspeha dok Blizanci vole ponekad da skrenu s puta i ostvare svoje ciljeve na način koji je Jarcu potpuno stran. Ako se potrudite možete jednom drugom dati dobre savete. Blizanci mogu Jarca malo opustiti i pokazati mu da u životu postoje i druge stvari, osim poslovnog uspeha dok Jarac može Blizancu pružiti malo više ozbiljnosti koja mu nedostaje kao i istrajnosti posebno u poslovnim poduhvatima. Dobro je ostvariti rezultate na težak i pošten način, ali ponekad postoje i razne prećice koje će vešti Blizanac sa zadovoljstvom pokazati svom partneru Jarcu, ako on to uopšte bude hteo da prihvati.

Generalno potpunu kompatibilnost u ovoj vezi je veoma teško pronaći. Jarac je tvrdogalv i neće se lako prilagoditi svom partneru Blizancu, dok je Blizancu veoma teško da kontroliše svoju razdraganu prirodu. Uspeh je mnogo veći ako se nađete u zajedničkom poslovnom poduhvatu. Ako ste već započeli emotivnu vezu pokušajte da započnete i neki zajdenički poslovni poduhvat pa Vam možda to pomogne da lakše funkcionišete i kada je ljubav u pitanju. Sjajne ideje koje Blizanac ima Jarac će s lakoćom sprovesti u delo i od tih ideja stvoriti nešto konkretno, korisno i opipljivo.

Seksulano slaganje ova dva zodijačka znaka može biti dobro ako Blizanac uspe bar malo da opusti svog partnera Jarca. Blizancu je potrebna raznolikost u krevetu što mu jedan tradicionalan Jarac ne može odmah priuštiti. Kada je u ovoj emotivnoj vezi ona Jarac a on Blizanac, muškarac će uložiti mnogo napora kako bi opustio svoju partnerku i pokazao joj sve čari uživanja u činu ljubavi. Ona može odati utisak kao da je pomalo nezainteresovana ili „hladna“ što zapravo nije slučaj. Ona ume veoma da uživa ali ne ume to da pokaže na način koji bi Blizanca uverio u kvalitet njihove veze i seksa. Ako je u ovoj vezi ona Blizanac a on Jarac, on će morati mnogo da se potrudi kako bi zadovoljio svoju partnerku ali će to u svakom slučaju biti mnogo lakše jer ona ume i zna kako da probudi skrivene strasti u svom voljenom partneru Jarcu.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Jarac sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min