• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Jarac i Vodolija. Uporedni ljubavni horoskop Jarac Vodolija.

Proverite kako se slazu Jarac i Vodolija. Uporedni horoskop Jarac Vodolija. Ljubavni horoskop Jarac Vodolija.

Jarac
Jarac
Vodolija
Vodolija

Kompatibilnost u ljubavnoj vezi između Jarca i Vodolije nije posebno izražena ali nije ni nemoguća. Jarac je konzervativan i čvrsto se drži tradicije dok je Vodolija najveći protivnik ustaljenih normi sa velikom željom za radikalnim promenama. Jarac je racionalan i njegovi pogledi na svet veoma teško se menjaju kroz vreme. Vodolija je veliki revolucionar i idealista koji želi sva da menja. To su zapravo i osnovne razlike između ova dva znaka koje već na samom početku mogu pokazati da je slaganje ovde teško postići. Ako se ipak upustite u ovu ljubavnu avanturu morate biti spremni da pokažete strpljenje i razumevanje za svog partnera. Ono što je veoma pozitivno u ovoj kombinaciji, jeste da oboje imate izražen osećaj za pravdu pa se u tom pogledu možete lako složiti. Jarac nema visoke ambicije da pomaže širim masama ljudi, niti da se previše bavi tuđim problemima. Njemu je najvažniji njegov lični uspeh i priznanje koje može dobiti na poslu. Sa druge strane Vodolija očekuje to priznanje ali tako što će pomagati svima koji su ugroženi i za koje Vodolija smatra da su povređeni rukom nepravde. Ako Jarac vidi priliku da kroz takve aktivnosti koje sprovodi Vodolija stekne određeni položaj on će vrlo rado, sa svojim izraženim osećaje za pravdu, uložiti svu svoju energiju i upornost u taj projekat. Upravo iz tih razloga, oba znaka treba da jedno drugom daju dovoljno prostora i vremena kako bi se što bolje upoznali i tako svoje lične ciljeve ujedinili i zajednički postigli izvanredne rezultate. Na taj način mnogo lakše možete pronaći zajednička interesovanja i međusobno razumevanje. Što se samih emocija tiče, one nisu posebno izražena ni kod Jarca ni kod Vodolije. Vodolija je vođena svojim mentalnim aktivnostima i intelektualnim potencijalom koji poseduje, dok je Jarac takođe vođen zdravim razumom i logikom. Nesporazumi se lako mogu izbeći, zbog zdravog razuma oba znaka, ali Vodolija nikako ne sme pokušavati da menja ustaljene navike svog partnera Jarca. Njegova tvrdoglavost i ubeđenje da je sve što radi ispravno, teško može bilo šta promeniti u njegovom svakodnevnom životu. Iako Vodoliju to može mnogo da nervira ona mora shvatiti da je zaista uzalud da se bavi time jer ništa neće postići sem stvaranja novih tenzija i nesporazuma koji na kraju mogu dovesti do prekida ove emotivne veze. Sa druge strane Jarac mora shvatiti da je Vodolija uvek ispred svog vremena, što mu naravno neće biti lako, da je ekscentrično ponašanje pa i oblačenje Vodolije, zapravo u prirodi partnera kojeg je sam izabrao. Kada zajedno shvatite i prihvatite ove razlike možete očekivati da će Vaša veza biti uspešna.

Pored svega navedenog, Jarac mora prihvatiti da Vodolija u sebi nosi i crte boemskog tipa i da se nikako neće zadovoljiti time da vreme provodi u kući, gledajući neki film ili slušajući muziku. Njoj je potrebno društvo i izlasci. Ako Jarac nije u mogućnosti da to pruži svom partneru Vodoliji on se mora pomiriti sa tim da će Vodolija dosta vremena provoditi sa svojim prijateljima izvan kuće. S obzirom da Vodolija pored Jarca stiče sigurnost i udobnost posebno u materijalnom smislu, ona mora shvatiti njegovu posvećenost poslu i svakodnevnim obavezama.

 

Ograničenja i potrebu da se prilagođavate jedno drugom možete doživeti na polju seksa. Tradicionalni Jarac i inovativna Vodolija teško da odmah mogu pronaći način da u potpunosti uživaju u zajedničkim intimnim trenucima. Vodolija mora prihvatiti činjenicu da Jarac to i ne radi baš toliko često a Jarac mora naučiti kako da seksualni život učini uzbudljivim jer to je ono što Vodoliju čini vernom i odanom u ljubavnoj vezi. Ova emotivna kombinacija može imati mnogo veće izglede za uspeh kada je žena rođena u znaku Vodolija a muškara u znaku Jarca.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Jarac sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min