Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Četvrta Kuća U Vašoj Natalnoj Karti

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Priča o četvrtoj kući horoskopa je sve, samo ne obična priča.

Sažeto tu se vidi naš genetski potencijal naša " kolevka "

Uticaj predaka .

Genstsko nasleđe.

Nasleđene slabe tačke i potisnuti emocionalni problemi koji se nasleđiuju kao porodični obrazac.

Opisuje porodicu iz koje smo potekli . A zna se koliko su porodični odnosni bitni za kvalitet našeg života. U četvrtoj kući čitamo o tome.

Ovo polje u simbolici ima razna značenja, neka od njih su: majka u muškom, otac u ženskom horoskopu, ne vezano za pol predstavlja jednog roditelja a može biti i izmenjeno .

To je naša domovina (otadžbina), kuća, stan, , početak i kraj života, grob, ugled posle smrti , privatan posao (privatnu firmu).

Ova kuća govori i o našoj intimi u psihološkom smislu, tj. kako podsvesno doživljavamo ljubav koju pružamo.

Četvrta kuća opisuje karijeru i najviše dostignuće našeg bračnog partnera, i/ili poslovnog ortaka, pokazuje i kakve planove imamo sa kreditima koje smo uzeli, uopšte, planove koje imamo kada je u pitanju novac drugih ljudi, koji koristimo na neki način, kao i kako će se okončati naši planovi, tj. kakav će im biti ishod, generalno.

Četvrta kuća govori i o ortacima (poslovnim) oca u muškom, ili majke u ženskom horoskopu, o bolestima naših prijatelja, njihovim kućnim ljubimcima, o deci naših tajnih neprijatelja, o imovini starijeg brata (ili starije sestre), kao npr. i o tome kakvu hranu on(a) voli…

Četvrta kuća( polje) horoskopa je poznata pod nazivom: “IMUM COELI” – dno neba.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-10-15

pregleda: