Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Podznak Strelac

Osobama kojima je podznak Strelac natalnom kartom vlada planeta Jupiter, bez obzira na to u kojem su Sunčevom znaku rođene. Njihov idealan partner je osoba kojoj su znak ili podznak Blizanac.

Podznak StrelacPozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Podznak Strelac daje osobe koje su vrlo direktne u komunikaciji i sklone velikim, čak megalomanskim planovima. Ujedno su, međutim, pozitivni likovi, plemeniti optimisti koji svoju nezavisnost u ponašanju nisu spremni da žrtvuju nikome i ni po koju cenu. Iskreni su, duhoviti, maštoviti u pričama, impulsivni, otvoreni, ali i nervozni. Vatreni su i strasni, vole izazove, nova iskustva i razna uzbuđenja. Ambiciozni su, veoma brzo donose zaključke, a isto tako i odluke. U ljubavnim vezama su posesivni, a u poslovima koji im mogu doneti korist neumorni i angažovani, mada ih posao često zamara. Polažu veliku pažnju na običaje, tradiciju, veru. Vole da se bave sportom, makar kao hobijem, i to najčešće nekim koji je na otvorenom prostoru.

Najčešće su uspešni u sferi prava, medicine, ali su slabi u trgovini i komercijalnim aktivnostima jer ih ovaj horoskopski podznak čini prilično netolerantnim, i agresivnijim nego što bi trebalo. U komunikciji sa ljudima su direktni, ekstravertni, pa se često ponašaju kao euforični entuzijasti, preveliki ili nekada preterani optimisti.

Naklonjeni su raznim vidovima zabava, poseduju vedar duh i smisao za humor, pa svojoj okolini pokazuju lice avanturiste koji ne priznaje nikakva pravila, ograničenja i autoritete. Zalažu se za najširu slobodu u ponašanju i delovanju, pre svega za sebe.

Podznak Strelac i njegovo okruženje

U mane im se ubrajaju nedostatak takta i smisla za diplomatičnost, previše direktno izražavanje, a svojom velikom nestrpljivošću i ekstremizmom često znaju iritirati ljude.

Međutim, zbog svoje urođene plemenitosti i druželjubivosti, najčešće su prilično popularni u društvu, sa gomilom prijatelja ili poznanika. Veoma su strasni, skloni avanturama i promenama. Za njih je emotivna odanost veoma širok i rastegljiv pojam, što ih svrstava u veoma "česte" ljubavnike.

Osim Blizanaca, zanimljivu vezu mogu da ostvare i sa osobama kojima su znak ili podznak Lav, znak ili podznak Vaga, i znak ili podznak Vodolija.

Fizički, najčešće ih karakterišu velika stopala i šake, duže ruke i noge, kao i energičnost u kretanju. U prvoj polovini života uglavnom su vitkije građe. Dobar deo visokih ljudi ima ovaj podznak jer on skoro bez izuzetka daje osobe višeg ili izrazito visokog rasta. Kosa je obično gusta, tamnija ili smeđa, kod muškaraca sa jakom tendencijom da od srednjih godina počne da se proređuje. Oči su im svetlije, plave ili plavozelene, uglavnom specifično izražajne.

Niste sigurni da se uklapate u ove osobine? Proverite vaš podznak ovde: Izračunavanje podznaka.

Ukratko

Osobe kojima je podznak Strelac su otvorene, nezavisne, optimistične, nemirne i nemarne. U svojoj potrazi za ekspanzivnim životom, putuju koliko god je to moguće, i sposobne su da se potpuno usmere ka jednoj ideji. Duhovite su, uzbudljive i pričljive - to su srećne osobe svežeg duha. Šanse im se stalno ukazuju, a one instinktivno znaju kada da ih iskoriste.

Descendent im je u Blizancima, što ukazuje na to da im odgovara partner koji je aktivan, širokih pogleda, s kojim su razgovori toliko podsticajni da nikada nije dosadno.

http://podznakuhoroskopu.blogspot.rs/

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Milica89

objavljen: 2015-09-09

pregleda:

ključne reči: strelac podznak jupiter