Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Osobe kojima je podznak Škorpija

Osobama kojima je podznak Škorpija natalnom kartom vlada Pluton, bez obzira na to u kojem su Sunčevom znaku rođene. Idealan partner ovim osobama je osoba kojoj su znak ili podznak Bik.

Osobe kojima je podznak ŠkorpijaPozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Vadar Pluton osobama sa podznakom u Škorpiji daje energičnost, napetost i tajanstvenost. Ove osobe često mogu biti sumnjičave i brze, a neretko i veoma opasne. Izrazito su preduzimljive, često grubog ili arogantnog ponašanja, sklone su da ostvare svoje ciljeve agresivnim putem ili silom. Potpuno ih mogu osvojiti putovanja i razna istraživanja u vezi sa misterijama. Iako vole luksuz i život na visokoj nozi, veoma su prilagodljive te se lako snalaze i u lošijim životnim uslovima.

Osobe kojima je podznak Škorpija su često odlične u hirurgiji, hemiji ili u poslovima vezanim za policiju, poput detektivskog, zatim mogu biti uspešni biznismeni, moreplovci, prodavci tečnosti. One same biraju svoj životni put, i ne odustaju od njega bez obzira na teškoće. Kada su njihovi interesi u pitnju, pokazuju zavidnu hrabrost i energičnost, a kada nisu, postaju lenji i indolentnog ponašanja. Njihov podznak u horoskopu dovodi do toga da imaju dosta kratak fitilj, lako se daju isprovocirati, i tada gube kontrolu nad svojim postupcima, pa mogu biti okrutne.

Podznak Škorpija i njegovo okruženje

Izrazito su prodorne, jake intuicije, hrabri i izdržljivi. Borbenog su duha i privlače ih raznovrsni izazovi. S obzirom na to da su jako ambiciozni i spremni na svaku aktivnost, ne prihvataju da nešto ne mogu, ili da im nije dostupno. Naglašeno su potentni i strastveni, u ljubavi i erotici traže mnogo, a mnogo i daju, pa se smatraju dobrim ljubavnicima. Međutim, izuzetno su ljubomorni i posesivni, pa smatraju da ono što vole, istovremeno i poseduju. Umeju da iznenade svojim postupcima jer mnogo polažu na faktor iznenađenja, a u napadu tačno osećaju slabu tačku protivnika, i idu pravo na nju.

Prečesto se ponašaju kruto, ali mogu ostvariti zapažene društvene uspehe. Osvetoljubivi su, mada veoma emotivni, što dobro prikrivaju pa ih okolina ne može pravilno oceniti. Umeju da budu konstruktivni i destruktivni u isti mah. Prevaru u emotivnim odnosima nikad ne praštaju, a posebno su spremni za potpuni revanš ili slatku osvetu. Strasno žele da dobiju poštovanje okoline, a naročito prijatelja, za ono čime se bave. Prema prijateljima su veoma selektivni i zahtevni. Majstori su da dobiju ono do čega im je stalo, jer tačno znaju najbolji i najbrži način kako to da ostvare. Skloni su mnogobrojnim seksualnim kontaktima, ali svoje srce skoro nikad ne daju u potpunosti.

Osim Bikova, dobre kombinacije za Škorpije su i osobe kojima su znak ili podznak Jarac, znak ili podznak Lav, znak ili podznak Devica i znak ili podznak Riba.

Fizički ih karakterišu specifične, izražajne oči, najčešće tamne boje, ili neke neobične nijanse, zavodljivost putem prodornog pogleda koji skenira. Srednjeg su ili nižeg rasta, skladne građe tela. Kosa im je smeđa ili tamnija.

Ukratko

Osobe kojima je podznak Škorpija imaju upečatljive oči i odlučnost koji privlače ljude. Tajnovite su, magnetične i seksi. Takođe, one su od vrste koja preživljava zahvaljujući tome što u kriznim vremenima preuzima kontrolu. Imaju snažnu volju i sposobnost da se menjaju, kako iznutra, tako i spolja. Sposobne su da potpuno promene način na koji se predstavljaju.

Njihov descendent je u Biku, i partner koji im najviše odgovara je neko ko stoji s obe noge na zemlji, a pouzdan je i tvrdoglav kao one.

KOMBINACIJE ZNAKA I PODZNAKA

Znak Ovan podznak Škorpija

Znak Bik podznak Škorpija

Znak Blizanci podznak Škorpija

Znak Rak podznak Škorpija

Znak Lav podznak Škorpija

Znak Devica podznak Škorpija

Znak Vaga podznak Škorpija

Znak Škorpija podznak Škorpija

Znak Strelac podznak Škorpija

Znak Jarac podznak Škorpija

Znak Vodolija podznak Škorpija

Znak Riba podznak Škorpija

http://podznakuhoroskopu.blogspot.rs/

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Milica89

objavljen: 2015-09-11

pregleda: