Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

A šta ste vi u indijskom horoskopu? Da li ste čovek velikog srca ili ste možda kralj humora?

Indijska astrologija značano se razlikuje od zapadne. Pronađite osobinu koja vas definiše.

A šta ste vi u indijskom horoskopu? Da li ste čovek velikog srca ili ste možda kralj humora?Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Mesha (Jarac, 15. 4. – 15. 5.)

AMBICIJA

Jaka mentalna snaga pomaže vam da uspešno ostvarite zamišljeno, ambiciozni ste i nikada ne popuštate. Izraženi smisao za inicijativu gura vas među vođe, no privlači vas sjaj pa padate na najnovije trendove.

Vrishabha (Bik, 16. 5. – 16. 6.)

VELIKO SRCE

Ovo je znak komunikativnosti i umetnosti izražavanja u javnosti. Ne volite nemar i površnost. Vaši najbliži su vam najbitniji, ali ste u odnosima s drugima oprezni i ne volite preveliku bliskost dok ne steknete poverenje. Puni ste ljubavi, imate veliko srce, pa stalno čeznete za romantikom. Jedan ste od najvernijih partnera.

Mithuna (Savez, 17. 6. – 16. 7.)

HUMOR

Vi predstavljate znak koji sve može dovesti u pitanje, svi se moraju prilagoditi vašim suprotnostima. Razum vam radi sto na sat, a vaše sposobnosti prilagođavanja su beskrajne. Vaša najjača odlika je humor, a najčešće ga koristite kada želite nekoga da zavedete.

Kataka (Rak, 17. 7. – 17. 8.)

OSETLJIVOST

Ovim znakom vlada Mesec, što ga čini osetljivim i tajanstvenim. Vezani ste za svoje korene i najvažnija vam je porodica, a prijatelje pažljivo birate. Plašite se ostavljanja, posebno od partnera. U ljubavi ste intuitivni.

Simha (Lav, 18. 8. – 17. 9.)

NEPOPUSTLJIVOST

Volite raskoš i užitke. Zadrti ste i nagli sa drugima, ali i odani. Za vas je novac srž borbe i ne posustajete dok ne pobedite. Ponosni ste i ne podnosite ravnodušnost, ne popuštate dok ne osvojite voljenu osobu. Šarmantni ste, ali ne i verni.

Kanya (Devica, 18. 9. – 17. 10.)

SLEDITE SVOJU MISIJU

Strogi ste i organizovani kao pod konac. Uvek ste tačni i sledite svoju zacrtanu misiju. Vrlo ste osetljivi i ne trpite neveru. Smatrate da se zajednički život treba krunisati brakom koji se zasniva na odanosti.

Tula (Vaga, 18. 10. – 16. 11.)

PRIVRŽENOST

Jako ste društveni, uvek okruženi prijateljima. Ovaj znak je simbol privrženosti, pa ne podnosite prekide, kakvi god oni bili. Jako ste humani i ne vidite zamke koje mogu da vam postave oni koji traže samo nekoliko ugodnih trenutaka u vašem društvu.

Vrischika (Škorpija, 17. 11. – 16. 12.)

VODENA STRUJA

Vašim znakom vlada bog Šiva koji uništava da bi bolje gradio. Poput vodene struje, i vi ste neprestano u pokretu, ali niko ne poznaje dubinu vaše duše. Naizgled ste oholi, ali zapravo ste vrlo ponizni.

Dhanus (Strelac, 17. 12. – 14. 1.)

OPTIMIZAM

Optimistični ste i puni dečjeg entuzijazma, smatrate da ste predodređeni za najbolje. Koliko je to dobro za vas, često je otežavajuće za ljude oko vas. Kad je novac u pitanju, ne prestajete da ulazite u rizike. U ljubavi tražite da vam se dive, zanimaju vas drugačije osobe.

Makara (Krokodil, 15. 1. – 13. 2.)

SIMBOL TRUDA

S vama ništa nije prepušteno slučaju, ali uvek prolazite tešku fazu pre nego što ostvarite svoje ciljeve. Rano sazrevate, kada odrastete malo ćete se opustiti, ali tek kada se finansijski osigurate podebljim bankovnim računom. U ljubavi ste sigurni, čak i prestrogi.

Kumbha (Amfora, 14. 2. – 14. 3.)

SLOBODA

Jako poštujete svoju, ali i tuđu slobodu, pa stoga očekujete od drugih ljudi da se isto tako ponašaju. U stvarnosti ste konzervativna osoba. Oko sebe ste stvorili krug prijatelja koji su vaš zaklon od životnih opasnosti. Znatiželjni ste. U ljubavi ste stidljivi.

Mina (Riba, 15. 3. – 14. 4.)

SUZDRŽANOST

Vaš kreativni talent ima potrebu da se izrazi. Iza prividne suzdržanosti krije se ponos, pa iako se ne usuđujete da pristupite drugima, nekako ih uvek privučete da dođu vama. Ljubav vas “hrani”, pa ako naiđete na partnera koji će vas ohrabriti, iskoristićete sve svoje adute da uspete u životu.

Izvor: zena.blic

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Milica89

objavljen: 2015-09-17

pregleda:

ključne reči: indijski horoskop horoskop