• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Ovan i Blizanci. Uporedni ljubavni horoskop Ovan Blizanci.

Proverite kako se slazu Ovan i Blizanci. Uporedni horoskop Ovan Blizanci. Ljubavni horoskop Ovan Blizanci.

Ovan
Ovan
Blizanci
Blizanci

Evo jedne zanimljive i neizvesne ljubavne kombinacije. Ovde se radi o spoju Vatre i Vazduha gde vazduh – Blizanci lako može razbuktati vatru Ovna. Blizanci mogu predstavljati podsticaj za Ovna jer su puni novih ideja koje Ovnu itekako prijaju i koje ce Ovan sa zadovoljstvom da sprovodi u delo. Interesovanja oba znaka su raznolika pa se može dogoditi da teško pronalazite trenutno isto interesovanje ali to ne predstavlja problem jer oboje umete da funkcionišete i sasvim nezavisno. Sa druge strane, vatra Ovna može biti rasplamsana i u negativnom kontekstu posebno što u ovoj kombinaciji može doci do problema u komunikaciji i Blizanci lako i brzo mogu Ovna izbaciti iz njegove ravnoteže. Ovo i jeste kljuc problema ove veze a to je komunikacija. Morate zajednicki poraditi na tome kako bi izbegli ceste nesporazume i svade.

Blizanci nisu vodeni emocijama i kod njih razum odlucuje o svemu pa cak i kada je ljubav u pitanju. Ovan je sa druge strane emocionalniji i cesto je voden trenutnim osecanjima gde za razum nema uvek mesta. Tu dolazi do nesporazuma i Ovan teško prihvata tu osobinu Blizanaca dok ce Bliznaci imati poteškoca da prihvate cinjenicu da Ovan želi i mora da dominira u vezi. Ovde je potrebno uložiti dosta truda kako bi veza išla nekim normalnim i prirodnim tokom gde su i Ovan i Blizanci prinudeni da se prilagode partneru, što nece biti problem ako je ljubav prava i iskrena.

Ako se nadete u zajednickom projektu i ako uskladite svoje potrebe i želje možete ostvariti dobre zajednicke rezultate. Blizanci cesto mogu biti neodlucni pa im Ovnova priroda akcije može mnogo pomoci da konkretizuju zamisli iz svoje glave. Ovan ce imati veliku podršku i pomoc od Blizanaca oko intelektualnih potreba njegovog projekta.

Jake retoricke sposobnosti Blizanca mogu lako nadvladati jednog Ovna pa se svakako savetuje da izbegavate žustre rasprave i svade sa Blizancem. Ipak Ovan mora shvatiti da je za Blizanca komunikacija i retorika nacin da se on ispolji u svojoj pravoj prirodi i usavršava svoje retoricke sposobnosti.

Savet za kombinaciju Ovan – Blizanci jeste da po svaku cenu izbegavaju nesporazume i ne ulaze u žustre i duge rasprave. Blizanci moraju nauciti da pokažu više emocija i da se u tom pogledu malo više opuste. Ovan treba da se prilagodi promenljivoj prirodi Blizanaca i da uvek bude spreman da sasluša sve što Blizanac ima da mu kaže a uvek ima mnogo toga da saopšti. Ono što je veoma pozitivno u ovoj kombinaciji jeste da Blizanci ne vole da se eksponiraju i budu u centru pažnje pa ce tu ulogu rado prepustiti Ovnu željnom priznanja i slave.

Seksualni život Ovna i Blizanaca je dobar. Oboje su strastveni i avanturisticki nastrojeni tako da granice u tom pogledu kod Vas ne postoje. Uvek cete dati prednost ljubavnim potrebama i strasti ne obaziruci se na okolnosti oko Vas. Na polju seksa možete cak i eksperimentisati što ce za oboje predstavljati veliki izazov i zadovoljstvo.

Raskid u vezi izmedu Ovna i Blizanaca nece proci neprimeceno. Blizanci ce spremiti sve važne argumente kojima ce ubediti sve oko sebe kako su oni najmanje krivi za to što se dešava i verovatno ce mnogo brže preboleti Ovna nego Ovan Blizance.

Ova veza je svakako bolja i kvalitetnija ako je muškarac Ovan a žena Blizanci. Dominacija Ovna ovde dobija svoj smisao a promišljenost i retorika pripašce ženi. U ljubavnim vezama Blizanci cesto nisu sigurni šta žele i da li je to ono pravo jer su u neprestanom procesu razmišljanja i teško im je da se prepuste samo emocijama. Zbog toga su njihove veze uvek pomalo nestabilne i veoma nepredvidive. Potrebno je da se osoba rodena u znaku Blizanaca u potpunosti oseca sigurno i voljeno kako bi bila sigurna u svoju i ljubav svog partnera.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Ovan sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže