Slaganje znakova Ovan i Jarac. Uporedni ljubavni horoskop Ovan Jarac.

Proverite kako se slazu Ovan i Jarac. Uporedni horoskop Ovan Jarac. Ljubavni horoskop Ovan Jarac.

Ovan
Ovan
Jarac
Jarac

Kombinacija Ovan – Jarac nije posebno obecavajuci. Velike su razlike izmedu ova dva zodijacka znaka kao i njihova interesovanja, životni put, nacin ispoljavanja emocija. Jarac je previše ozbiljan i disciplinovan za jednog Ovna što on ne može baš dugo da trpi. Takode osobi u znaku Jarca ce veoma smetati avanturisticki duh Ovna kao i njegova neorganizovanost i sklonost da pravi greške. Jarac je veoma proracunat, uporan i istrajan u svakom svom poduhvati dok ga ne privede kraju, dok se za Ovna to ne bi moglo reci. Ovan svoju strast i emocije pokazuje svakodnevno i to je jednostavno u njegovoj prirodi dok Jarac ima tacno odreden i definisan nacin na koji funkcioniše, kada radi pa i kada ispoljava emocije i kada se prepušta ljubavnim avanturama. To jednom Ovnu nikako ne odgovara jer Ovan prosto ne voli red u svom životu. Kod njega sve tece spontano. Ovan se lako upušta u ljubavne avanture na razmišljajuci previše o buducnosti i ishodu te veze dok je Jarac veoma proracunat cak i na tom polju života. Upravo je to razlog zašto se ova dva znaka veoma teško mogu sresti u ljubavnoj vezi a i kada se to dogodi teško opstaje na duže staze.

Ako se ipak rodi ljubav izmedu ova dva zodijacka znaka oni jednostavno moraju prihvatiti velike razlike koje su prisutne kod njih. Za oboje to ce biti težak i mukotrpan proces. Ako oboje shvatite da jedno od drugoga možete mnogo nauciti i ako se oboje posvetite tome Vaša veza može krenuti u dobrom pravcu. Jarac ce nauciti da nije uvek potrebno ici onim dužim i težim putem do svog cilja gde sve mora biti precizno isplanirano vec da se ponekad može naci i lakše rešenje ili neka precica koju Ovan veoma vešto koristi. Sa druge strane Ovan može nauciti da ne troši svoju energiju na stvari koje mu možda nece doneti mnogo uspeha, i da bi mogao postici mnogo bolje rezultate ako ipak svoj poduhvat dobro isplanira. Ova kombinacija mnogo je bolja kada se nade u poslovnoj kombinaciji nego u ljubavnoj vezi. Saturn koji vlada Jarcem vremenom može lako ugušiti strast i energiju Marsa koji vlada Ovnom i ovde se gase sve emocije a kompatibilnost je veoma mala.

Savet za ova dva znaka je da pokušaju da kontrolišu svoju tvrdoglavost i ponos koji su i kod jednog i kod drugog veoma izraženi. Ovan ce uporno da ide svojim putem a Jarac svojim, što im može stvoriti samo probleme. Ako ste se vec odlucili za ljubavnu vezu pokažite više razumevanja jedno za drugo, jer jedino tako možete ispravno da funkcionišete na ljubavnom planu. Ucite jedno od drugoga. Jarac mora biti popustljiviji prema Ovnu a Ovan mora da pokaže više razumevanja kada je Jarac zauzet i nema vremena da odgovori na njegove trenutne izlive strasti.

Seksualni apetiti ova dva znaka u suštini su pojacani fizickom privlacnošcu. U pocetku strast je veoma prisutna ali vremenom se ona guši. Jarac je više tradicionalan i nije posebno zainteresovan za razna seksualna istraživanja i avanture dok je Ovnu upravo to i potrebno. Osobu rodenu u znaku Jarca to može poceti da nervira a Ovan ce izgubiti strast koju je osecao prema Jarcu.

Kombinacija gde je žena Jarac a muškarac Ovan nije obecavajuca. Muškarac Ovan teži ženi koja je vatrena i strastvena, dok je žena Jarac zapravo rezervisana i cesto pasivna kada je ispoljavanje emocija u pitanju. To naravno ne znaci da ona nema emocija vec da ih veoma vešto drži pod kontrolom. Uspešnija kombinacija je kada je žena rodena u znaku Ovna a muškarac u znaku Jarca. Ona u ovom slucaju ima mnogo vece šanse da opusti svog Jarca bar kada je seksualni život u pitanju pa u ovoj kombinaciji, bar na tom polju života, možete mnogo bolje da funkcionišete.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Ovan sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže