Slaganje znakova Ovan i Vaga. Uporedni ljubavni horoskop Ovan Vaga.

Proverite kako se slazu Ovan i Vaga. Uporedni horoskop Ovan Vaga. Ljubavni horoskop Ovan Vaga.

Ovan
Ovan
Vaga
Vaga

Opozicija ova dva znaka na zodijackom nebu govori o dve totalne suprotnosti u karakteru i temperamentu ali one dve suprotnosti koje su obeležene sa minus i plus i koje se upravo zbog toga veoma privlace. I Ovan i Vaga potajno, podsvesno, žude upravo jedno za drugim. Suprotnosti koje su ovde u velikoj meri prisutne zapravo predstavljaju veliki izazov za Vas i mogucnost da se dopunjujete i jedno od drugog mnogo toga naucite. Takode, ovde imamo spoj Venere kao vladara Vage i Marsa kao vladara Ovna što medu Vama stvara mnogo ljubavne energije i strasti. Energetska privlacnost osetila se vec pri prvom susretu kada je Ovan pao na šarm Vage a Vaga na strastvenost i i dinamicnost Ovna. Vaga je veoma odmerena, prijatna i šarmantna što je za Ovna veliki izazov jer to su neke osobine koje Ovan teško ispoljava a teži ka njima. Upravo u ovoj kombinaciji kroz energiju sa Vagom Ovan može poprimiti ove osobine i poistovetiti se sa njima. Sa druge strane neprestano odmeravanje i neodlucnost koju Vaga ima bice podupreti aktivnošcu i odlucnošcu Ovna, pa ce Vaga ovde pronaci osobine koje njoj nedostaju. Ovde se prosto stvara jedan balans izmedu dva karaktera, dve licnosti gde cak i Ovan ume da se podredi šarmantnoj Vagi, što retko kom znaku polazi za rukom da uspe sa Ovnom. Naravno kao i u svakoj vezi i ovde su moguci problemi a najveca opasnost preti ako ti problemi postanu zaista ozbiljni. Tada je savršeni balans možda i trajno narušen i veoma je teško izgladiti odnose. Suprotnosti su tada još više izražene ali obeležene lošom energijom odnosa, što cesto dovodi do raskida. Ipak, ovo se retko dešava u kombinaciji Ovan – Vaga jer ova veza je uglavnom obeležena velikom strašcu i ljubavlju. Idealan spoj ova dva znaka je kada oni imaju ista interesovanja, možda isto ili slicno obrazovanje što u velikoj meri doprinosi uspešnom zajednickom dopunjavanju kako u ljubavnom i privatnom životu tako i na poslovnom planu.

Spoj Ovna i Marsa sa Vagom i Venerom može se predstaviti kao spoj strasti energije i lepote. Sve što je potrebno za pravu i iskrenu ljubavnu vezu.

Savet za Vašu kombinaciju je da oboje držite prirodni balans koji Vam je priroda Vašim spajanjem licnosti podarila. Potreba Ovna da stvari rešava brzo, ponekad i nasilnim putem u velikoj meri mogu smetati Vagi koja ipak nastoji da se posveti diplomatskom nacinu rešavanja problema gde vešto koristi svoj šarm, ponekad i manipulaciju. Zato je veoma važno da se Ovan naoruža strpljenjem i prepusti ulogu mirotvorca svojoj Vagi. Sa druge strane Ovan ume biti veoma tvrdoglav i kada dode do nesporazuma Vaga je ta koja mora popustiti, kojoj je zapravo lakše da to uradi i na taj nacin obezbedi mir i harmoniju ovoj emotivnoj vezi.

Vaš seksualni život je na zavidnom nivou. Spoj Marsa i Venere proizvodi veliku kolicinu strasti i ljubavi koja se vremenom sve više razbuktava i cini Vaš ljubavni i seksualni život veoma uzbudljivim.

Mnogo je bolja kombinacija u kojoj je muškarac Ovan a žena Vaga jer se tada ispoljava prava energija prirode gde je Ovan muškarac koji predvodi a Vaga njegova sledbenica koja ga obasjava svojim šarmom i lepotom. Ako je žena Ovan a muškarac Vaga strasti su još više pojacane ali se postavlja pitanje kako cete funkcionisati u ostalim sferama Vašeg zajednickog života. Kompromis i medusobna saradnja u svim sferama života i medusobno savetovanje pruža mogucnost za veoma skladnu razmenu sopstvenih energija koje se neprestano dopunjuju i cine odnos jacim i cvršcim. Žena Ovan ce se uvek ponositi lepotom i šarmom koju njen izabranik poseduje i sa velikim zadovoljstvom i ponosom uvek ce ga predstaviti u javnosti. Sve u svemu ovo je generalno jedna od uspešnijih emotivnih kombinacija gde je kompatibilnost veoma izražena.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Ovan sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže