• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Ovan i Ovan. Uporedni ljubavni horoskop Ovan Ovan.

Proverite kako se slazu Ovan i Ovan. Uporedni horoskop Ovan Ovan. Ljubavni horoskop Ovan Ovan.

Ovan
Ovan
Ovan
Ovan

Ovan je vatreni zodijacki znak, tako da u ovoj kombinaciji imamo spoj dve vatre sa puno energije i strasti. Možete ocekivati trenutke kada ce doci do snažne erupcije u Vašem odnosu bilo da se radi o ljubavnom cinu, seksualnim apetitima ili možda nesporazumu. Oboje ste veoma temperamentni i pomalo tvrdoglavi tako da Vaši nesporazumi mogu dovesti do zaista ozbiljnih problema iz razloga što nijedno od Vas nije u stanju da prizna svoju grešku. Da bi izbegli nesuglasice šire razmene, jedno od Vas mora nauciti da popusti i pronade nacin da smiri strasti. Generalno Vaše slaganje je sasvim dobro, kompatibilnost je prisutna što znaci da se necete cesto susretati u kontekstu svada i nesporazuma.

Vaša interesovanja su slicna i cesto možete biti skloni ekstremnim poduhvatima gde zajednickom snagom možete ostvariti zaista fascinantne rezultate. Zajedno možete srušiti i pobediti sve što se ispreci pred Vas. Oboje ste otvoreni u iskazivanju svojih potreba i osecanja tako da izmedu Vas nece biti tajni niti skrivenih namera. Iskrenost je ono što ce obeležiti Vašu vezu. Naucili ste da idete svojim putem i sledite svoje ambicije koje nisu nimalo bezazlene pa je veoma važno da jedno drugom omogucite i nezavisno ispoljavanje kroz razne životne aktivnosti. Ipak, ne zaboravite da kroz zajednicke poduhvate možete ostvariti sve što zamislite. Borbena energija Marsa koja vlada Vašim znakom u ovoj kombinaciji izmedu dva Ovna je još jaca. Jedno drugom ste podsticaj ali i rival. Osobina koju oboje posedujete jeste želja da budete voda, da budete prvi pa se izmedu Vas cesto može stvoriti takmicarski duh. Oboje lako planete pa zbog toga cesto možete biti skloni malim svadama koje traju veoma kratko a mnogo brže dolazi do pomirenja. Izlivi gneva i besa uglavnom Vas brzo produ ali mogu izazvati veoma burne reakcije.

U kombinaciji dva ista zodijacka znaka cesto može doci do monotonije i brzog zasicenja zbog istih ili slicnih interesovanja ali to nije slucaj i u kombinaciji dva Ovna. Vaša interesovanja su toliko široka i Vaše ambicije toliko izražene da Vama prosto ne može biti dosadno. Ono što takode može stvoriti problem u ovoj emotivnoj vezi jeste želja za dominacijom. Oboje imate potrebu da budete prvi, da se pitate za sve, da odlucujete i veoma je važno da u takvim trenucima uspete da pronadete kompromis. Naravno ovde ce veliku ulogu imati i ostali elementi Vašeg horoskopa koji ce ukazati na to da li je jedno od Vas u stanju da prepusti dominaciju onom drugom i ko je od Vas zapravo „tipican“ ili „ne tipican“ Ovan.

Savet za Vas jeste da pokušate da stvorite ambijent u kome možete zajedno da delujete jer je tada Vaša snaga neizmerna i Vi postajete nepobedivi tim. Rivalstvo Vam nece doneti korist niti uspeh na duže staze sem trenutnog zadovoljstva koje ce nahraniti Vaš ego.

Seksualno slaganje je ovde veoma izraženo. Spoj dva Ovna izaziva velike strasti jer se tu radi o spoju dve vatre koja se tako lako može razbuktati i stvoriti erupciju požude i osecanja. Ali cak i u krevetu izmedu Vas se može stvoriti rivalstvo gde oboje želite da budete dominantni. Muškarac Ovan ce tu ulogu u pocetku prepustiti svojoj partnerki ali vrlo brzo se vraca njegova potreba da ipak on bude taj koji vlada i dominira, onaj ko se pita za sve. Raskid veze, ako do njega dode, u ovoj kombinaciji može biti veoma buran u želji da i jedno i drugo dokažete kako ste Vi u pravu i kako ste zapravo Vi oštecena strana. U tom procesu nema mnogo emocija jer ste oboje previše zauzeti u bavljenju sobom i time koliko ste zapravo Vi najviše povredeni. Kasnije se možete kajati i žaliti a ovu ljubavnu vezu necete nikada zaboraviti. Ipak je ona ostavila dubok trag u Vama sa mnogo zajednickih avantura i mnogo medusobne strasti.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Ovan sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min