• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Skorpija i Bik. Uporedni ljubavni horoskop Skorpija Bik.

Proverite kako se slazu Skorpija i Bik. Uporedni horoskop Skorpija Bik. Ljubavni horoskop Skorpija Bik.

Skorpija
Skorpija
Bik
Bik

Ljubavna veza između Škorpije i Bika može biti jedna od najstrastvenijih ljubavnih veza. Spoj ova dva znaka koja se u zodijačkom krugu nalaze u opoziciji, jedan nasuprot drugog, može dati divan ljubavni odnos ili velike probleme koje će i jednom i dugo zadati velike galvobolje. Ovde prosto nema sredine. Mogućnosti idu iz krajnosti u krajnost. Prilikom prvog susreta između Vas se stvorila jedna magnetan privlačnost i velika količina strasti kojoj nikako niste mogli odoleti. Ovo su uglavnom ljubavne veze koje se lako i brzo spajaju ali ste teško razdavaju bez obzira kakve su okolnosti unutar veze. Oba znaka poseduju veliku energiju i unutrašnju moć tako da njihov spoj može doneti zaista fantastičene zajedniče rezultate ali isto tako razdor među Vama može stvoriti erupciju negativne strasti i ovde se prosto ne zna ko će izvući živu glavu. Bik je malo staloženiji po pitanju toga od Škorpije, dok će Škorpija nastojati da istera svoje po svaku cenu, a Bik joj to svojom tvrdoglavošću svakako neće dozvoliti tek tako. Upravo zbog toga morate biti oprezni kada dođe do problema ili nesuglasica i pokušati oboje da primirite strasti kako ne bi zbog malog nesporazuma narušili kvalitet veze i sve ono što ste zajednički gradili do sada. Oboje tražite neprekidnu potvrdu ljubavi i veoma je važno da je uzajamno i pružate. Škorpija je mnogo emotivnija od Bika pa tako ona može pokazati mnogo više interesovanja za ovu ljubavnu vezu i njenog partnera. Bik će više biti usmeren da obezbedi materijanu sigurnost jer on smatra da bez te vrste sigurnosti nema ni kvalitetne emotivne veze. U svakom slučaju oboje volite novac pa će to biti jedna od sfera u kojoj ćete lako pronalaziti zajednički jezik i interesovanja. Još jedna zajednička krakateristika jeste ljubomora. Oboje umete biti strašno ljubomorni i ako jedno drugom dajete česte povode za to evo novog problema. Ljubomora je ponekad dobra je može predstavljati dokaz ljubavi ali kod Vas to može biti toliko intenzivno da će Vam na kraju stvarati probleme. Tajanstvenost Škorpije može veoma da smeta Biku jer često neće biti siguran šta Škorpije misli ili oseća dok je Bik nasuprot tome veoma iskren i otvoren. Ako pronađete zajednički poslovni poduhvat možete ostavriti odlične rezultate. Snagu koja nastaje Vašim spajanjem gotovo da niko ne može pobediti.

Savet za ovu ljubavnu kombinaciju je svakako da izbegavate ozbiljne svađe. Iako Bik nije sklon prevarama, ako to iz bilo kog razloga uradi Škorpiji sledi mu dupla osveta. Kontrolišite svoju ljubomoru i nastojte svakoga dana da dajete jedno drugom potvrdu ljubavi. To će Vas oboje činiti srećnijim i sigurnijim u ovoj ljubavnoj vezi. Spoj Vaše energije je nepobediv. Ne zaboravite to.

Seksualno slaganje ova dva znaka je i više nego dobro. Velika količina strasti proizilazi iz ovog spoja. Nezaboravni trenuci u krevetu činiće Vašu vezu još jačom. Ovo je jedna od najboljih seksulanih kombinacija koja se može naći među zodijačkim znacima.

Kada je ona rođena u znaku Bika a on u znaku Škorpije veza će biti strastvena ali će biti potrebno malo više vremena kako bi otkrili sve čari Vašeg međusobnog spoja. Njoj će trebati više vremena da se opusti pored intuitive Škorpije a on će morati da nauči da bude otvoreniji prema svojoj partnerki kako bi se ona u ovoj vezi osećala sigurnije. Mnogo je bolja kombinacija u kojoj je ona Škorpija a on Bik. Pored jake seksulane privlačnosti ovde se stvara neraskidiva veza i jaka intuitivna povezanost. Bik će vrlo dobro znati šta je to što je njegovoj partnerki Škorpiji potrebno čak i kada mu ona to ne kaže i šta je to što je najviše uzbuđuje, a ona će prosto uživati u svakom tom trenutku.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Skorpija sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min