• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Skorpija i Vaga. Uporedni ljubavni horoskop Skorpija Vaga.

Proverite kako se slazu Skorpija i Vaga. Uporedni horoskop Skorpija Vaga. Ljubavni horoskop Skorpija Vaga.

Skorpija
Skorpija
Vaga
Vaga

Dubina osećanja Škorpije i želja Vage da ostvare trajno i stabilno partnerstvo mogu lako pronaći kompatibilnost u ovoj ljubavnoj vezi. Škorpiju će gotovo sigurno privući atraktivni izgled Vage i to će u velikoj meri probuditi strasti Škorpije. Veoma izražene emocije kao i zaštitinički instinkt Škorpije sigurno će prijati Vagi koja će se osećati sigurno i voljeno. A šta je drugo Vagi potrebno? Kada ima pravu ljubav ona i na svim ostalim poljima života može da funkcioniše veoma uspešno. Povremena površnost koju pokazuje Vaga neće se uvek svideti Škorpiji jer ona svemu pristupa sa puno emocija i veoma intenzivno doživljava kako lepe tako i one manje lepe trenutke. Vaga je više vođena mentalnim aktivnostima i ima realniji pristup životu. Ako želi da ostvari potpuni sklad i razumevanje sa Škorpijom moraće malo da poradi na tome kako da iskazuje svoja osećanja i da pronađe način da se emotivno potpuno veže za Škorpiju. Vaga je sklona javnom životu zbog čega često može zaboraviti na svog partnera, a Škorpija se u takvim trenucima može osećati zapostavljeno ili u još gorem slučaju može postati veoma ljubomorna. To može napraviti velike probleme u vezi iz razloga što Vaga svakako smatra da nema mesta za ljubomoru, ona jeste poštena i verna što će svako nastojati i da dokaže. Emotivno povređena Škorpija veoma teško može da kontroliše svoja osećanja pa i postupke. Zbog toga Vaga mora mnogo pažnje da posveti svom partneru a Škorpija da nađe razumevanje za Vagu jer to je jednostavno njen način kako ona funkcioniše u ljubavnoj vezi ali i ostalim sferama života. Oboje ste po prirodi verni i niste skloni ljubavnim avanturama što je još jedan pozitivan znak za uspeh ovog emotivnog spoja. Škorpija je odlučna što će Vagi mnogo pomoći da donese važne odluke u trenucima kada postane neodlučna što kod nje i nije retkost. Upravo zbog toga možete veoma uspešno da funkcionišete i u zajedničkom poslovnom poduhvati. Škorpija ume da se usredsredi na projekat i donese dobre odluke dok će Vaga sa lakoćom pregovarati i pronalaziti nove mogućnosti za uspeh. Vaš spoj zapravo predstavlja spoj emocija i intelekta. Ako pravilno usmerite sopstvene energije i adekvatno iskoristite kvalitete koje posedujete, očekuju Vas veoma zavidni poslovni rezultati ali i veoma kvalitetan ljubavni život. Tajanstvenost Škorpije ponekad zbunjuje Vagu a Škorpija će sa otvorenim srcem Vagom uvek znati na čemu je.

Vaga mora da nauči kako da se emocionalno lakše stopi sa Škorpijom dok Škorpija mora naučiti da je realna Vaga veoma željna ljubavi ali da ona to pokazuje na jedan sebi svojstven način. Škorpija takođe mora da kontroliše svoju sklonost ka ljubomori a Vaga da više vremena posveti intimnim trenucima ovog spoja.  Kada prihvatite te razlike koje postoje između Vas možete se nadati jednoj veoma kvalitetnoj ljubavnoj vezi.

Seksualno slaganje je u ovoj kombinaciji veoma izraženo. Radi se o spoju Marsa i Venere, muškog i ženskog principa što stvara jaku strast i veliku privlačnost. Škorpija je prosto zadivljena izgledom, šarmom i erotskom privlačnošću svoje Vage. Vagi veoma prija strast koju Škorpija pokazuje prema njoj. Kada je ona rođena u znaku Vage a on u znaku Škorpije privlačnost je toliko jaka da se Vaga žena u nekim trenucima veoma teško može kontrolisati i nikako ne može sakriti šta oseća prema muškarcu Škorpiji. Ova kombinacija četo može predstavljati idealan seksualni spoj. U kombinaciji kada je muškarac Vaga a žena Škorpija nije retkost da ona bude ta koja će inicirati seks. Muškarac će imati veoma lepe manire i osećaj za romantiku što će još više uzbuditi njegovu partnerku Škorpiju. U kojoj god kombinaciji da se nađete možete očekivati veoma uzbudljiv ali i kvalitetan seksualni život. Svaki Vaš problem može biti lako i brzo rešen u krevetu.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Skorpija sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min