• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Skorpija i Vodolija. Uporedni ljubavni horoskop Skorpija Vodolija.

Proverite kako se slazu Skorpija i Vodolija. Uporedni horoskop Skorpija Vodolija. Ljubavni horoskop Skorpija Vodolija.

Skorpija
Skorpija
Vodolija
Vodolija

Kada se Škorpija i Vodolija nadu u emotivnoj vezi prognoze za uspeh nisu baš mnogo optimisticne. Radi se o dve potpuno suprotne licnosti, razlicitih shvatanja i želja. Škorpija je ta koja želi partnera pored sebe i sa kojim ce stvoriti jednu veoma duboku i intenzivnu ljubavnu vezu, dok je Vodolija otvorena ka spoljašnjem svetu i emocije doživljava na sasvim suprotan nacin. Dok Škorpija želi da se u potpunosti stopi sa svojim partnerom, Vodolija cesto svog partnera posmatra kao najboljeg prijatelja. Naravno, Vodolija ume da pruži mnogo ljubavi i razumevanja ali ne nacin na koji to Škorpija želi i ocekuje. Ako ste se našli u ovoj emotivnoj vezi zaista Vam nece biti lako i mnogo su vece šanse da ova veza nece potrajati. Naravno, da bi se dao konacni sud treba analizirati i Vaše podznake kao i Vašu celokupnu kartu ljubavne kompatibilnosti. Vodolija donosi odluke veoma brzo i istog trenutka krece da ih sprovodi. Takode, kada Škorpija nešto odluci veoma teško odustaje od toga. Zbog takvih sklonosti cesto necete ni biti u mogucnosti da uticete jedno na drugo da promeni svoju odluku a i kada Vam se ukaže prilika za to, verovatno ce biti uzalud. Vodolija voli da provodi vreme sa prijateljima, da svoju energiju ulaže u razne društvene pokrete dok je Škorpija Više okrenuta sebi i svojim unutrašnjim potrebama. Naravno, oboje umete biti veoma dobar i odan prijatelj pa cak i kada dode do prekida Veze, možete ostati u prijateljskom odnosu, što za Škorpiju nije cest slucaj kada su drugi zodijacki znakovi u pitanju. Škorpija ume da pruži mnogo pažnje i podrške ali da bi to zaslužila, Vodolija mora da pokaže svoju privrženost i emotivnu povezanost sa Škorpijom. Interesovanja na poslovnom planu su razlicita pa je veoma teško da se nadete u zajednickom poslovnom poduhvatu. Ako se to ipak dogodi Vaše mogucnosti za uspeh mogu biti dobre kada je u pitanju posao koji pruža mogucnost da se borite za neka prava ili zaštitu drugih. Škorpija tu unosi dozu emocija i saosecanja dok Vodolija svojim sjajnim idejama i radikalnim pristupom lako menja stvari na bolje. Ipak Škorpija je pomalo posesivna i lako se može dogoditi da celom projektu ipak vidi samo sopstveni cilj i korist što Vodoliji može veoma smetati. Vodolija ima iskrenu i nepobedivu želju da svet menja na bolje. Zbog toliko izraženih razlika u ovoj emotivnoj kombinaciji morate biti spremni na sve. Kada dode do vecih problema Škorpija postaje veoma teška za saradnju a Vodolija je u stanju da bukvalno preko noci donese odluku i zauvek napusti ovu emotivnu vezu.

  

Ako ste se vec našli u ovoj kombinaciji i volite svog partnera, budite spremni da pravite mnoge ustupke kako bi vezu sacuvali i ucini je kvalitetnom i trajnom. Isticanje razlika i insistiranje da bude po Vašem nece Vam ništa dobro doneti. Ako vidite da zaista ne ide, i da ne možete pronaci zajednicki jezik pokušajte da ostanete bar prijatelji. Možda tada budete imali više srece.

Ova kombinacija može biti dobra za seksualnu avanturu gde nema mnogo mesta za duboke emocije. Vodolija ce uz Škorpiju moci da eksperimentiše i  u krevetu proba sve što do sada nije a želi. Igra dominacije i strasti prijace i Škorpiji i Vodoliji. Kada je u ovoj ljubavnoj vezi ona Škorpija a on Vodolija ljubomora ce biti kljucni problem. Muškarac Vodolija više od svega voli da se zabavlja i provodi a žena Škorpija više od svega želi da njen partner bude neprestano pored nje. Oboje se morate potruditi kako bi pronašli kompromis. Kada je on Škorpija a ona Vodolija postoji mogucnost da se ona lakše prilagodi partneru i na taj nacin ucini da mogucnosti za uspeh ove ljubavne veze budu vece.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Skorpija sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min