• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Skorpija i Jarac. Uporedni ljubavni horoskop Skorpija Jarac.

Proverite kako se slazu Skorpija i Jarac. Uporedni horoskop Skorpija Jarac. Ljubavni horoskop Skorpija Jarac.

Skorpija
Skorpija
Jarac
Jarac

Emotivna veza izmedu Škorpije i Jarca razvijace se polako. Možda u pocetku necete biti potpuno otvoreni jedno prema drugom i izvesne razlike izmedu Vas mogu da Vas brinu ali one svakako nece stvarati vece probleme. Ako sebi i Vašoj vezi date dovoljno prostora i vremena videcete da možete zaista lepo da funkcionišete zajedno i stvorite jednu prijatnu i lepu ljubavnu vezu. Škorpija je emotivna a Jarac je previše ozbiljan i može imati poteškoca da zadovolji sve emotivne potrebe Škorpije. Jarceva ozbiljnost cesto može da zbunjuje Škorpiju i budu sumnju u njoj ali ce ona vremenom shvatiti da je to jednostavno licnost jednog Jarca i da je ona mora prihvatiti takvu kava jeste. Upornost i istrajnost je ono što karakteriše oba znaka. Lako možete naci razumevanje jer ste temeljni i odgovorni. Jarac nije znak koji ce dati povod za ljubomoru, tako da Škorpija po tom pitanju može biti mirna. Jarac može imati problema sa previše emotivnom Škorpijom i nece uvek moci da ispuni sva njena ocekivanja, ne zato što ne želi vec zato što on to nece baš najbolje razumeti. Ono što ce smetati Škorpiji jeste tradicionalni pristup životu koji Jarac neguje. Upravo zbog navedenih razlika morate jedno drugom dati dovoljno prostora kako bi lakše razumeli jedno drugo i time ucinili Vašu vezu boljom i kvalitetnijom. Kada dode do nesporazuma, tvrdoglavost oba znaka može stvoriti probleme, ali racionalno i trezveno razmišljanje Jarca lako ce smiriti emotivnu i strastvenu Škorpiju. Na taj nacin ona može cak i nauciti da kontroliše svoje nagle emotivne reakcije. Vernost i odanost jedno drugom bice kljuc za ocuvanje ove veze. Ako Jarac nauci da uzvrati emocije onda kada je to potrebno Škorpiji osvojice je i može ocekivati jedni zaista intenzivnu i iskrenu ljubav koju ce mu Škorpija svakodnevno upucivati. Spoj prakticne strane koju ima Jarac i emotivno intuitivne koju poseduje Škorpija može ovu vezu uciniti veoma kvalitetnom ako Vaše energije uskladite na pravilna nacin. Tada možete ostvariti i veoma znacajne rezultate na polju poslovnih aktivnosti. Oboje ste veoma uporni i obdareni sa velikom kolicinom snage koja Vam prosto ne dopušta da odustanete. Praktican pristup Jarca i dubina Škorpije donece Vam zaista mnogo uspeha. Kada jedno od Vas dvoje nešto odluci veoma teško odustaje od svojih namera. Ovo može biti pozitivno kada su poslovne ideje i ambicije u pitanju ali može biti veoma nezgodno kada dode do nesuglasica. Tada veoma teško pronalazite kompromis. Oboje morate nauciti da kontrolišete svoju tvrdoglavost jer ako su nesuglasice ceste jedno od Vas dvoje može doneti odluku da jednostavno ode, a shodno svojoj prirodi i tu odluku veoma teško može da promeni.

 

Savet za Vas je svakako da jedno drugom date dovoljno vremena kako bi se dobro upoznali i shvatili da, koliko god Vi bili razliciti, imate mnogo toga zajednickog. Medusobno možete da dopunjujete Vaše licnosti i da na taj nadoknadite one kvalitete koji Vam nedostaju. Finansijski cete biti dobro obezbedeni jer Vi svoju energiju ulažete samo u korisne stvari koje donose konkretne rezultate. Savet za Jarca jeste da se malo više opušta i pruža nežnosti svojoj Škorpiji.

  

Seksualno slaganje se takode postiže vremenom. Jarac je više tradicionalan i zatvoren po tom pitanju pa se može desiti da nece u pocetku moci da zadovolji sve fantazije svog partnera Škorpije. Rezervisan Jarac ce ipak nakon izvesnog vremena nauciti kako da se opusti u društvu strastvene i emotivne Škorpije što ce seksualni život uciniti veoma kompatibilnim. Kada je ona rodena u znaku Škorpije a on u znaku Jarca kompatibilnost se mnogo lakše postiže. Muškarac Jarac ce lakše da isprati ženu Škorpiju nego što je to moguce kada je u ovoj emotivnoj kombinaciji ona Jarac a on Škorpija.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Skorpija sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže