Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Škorpija sa podznakom u…

Ukratko opisani podznaci Skorpiona.

Škorpija sa podznakom u…Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

ŠKORPIJA SA PODZNAKOM U OVNU

Karakteristično za oba znaka je snaga nametanja svoje ličnosti, i to može preći u samouništavanje, ne fizičko, već intenzivno u očajničkom traženju perfekcije, i to na negativan način utiče na fizičke i moralne snage ličnosti. Osoba rođena u ovom podznaku ima snagu volje, i ona je baza jedinstva impulsa i čula.

ŠKORPIJA SA PODZNAKOM U BIKU

Osoba rođena u ovom podznaku ima jaku volju, nesposobna je da se prilagodi potrebama trenutka. Ima bistar um koji vidi, koji je najsigurniji put za osvajanje sigurne pozicije. Ova ličnost ima krut stav, život joj je bogat osećanjima, ljubomorna je i brani osvojenu teritoriju. Unutrašnji sukobi kod ove ličnosti mogu proizaći u nesigurnost, čak u veoma opasnu i pogubnu za njih.

ŠKORPIJA SA PODZNAKOM U BLIZANCIMA

Blizanci imaju bistar um i gospodare emocijama, suočavaju se sa žestinom Škorpije. Iz toga proizilazi jaka volja udružena sa produktivnom izražajnošću. Rađa se ličnost koja je otvorena, širokih vidika u svakodnevnim aktivnostima, i u zadovoljavanju svojih osećajnih i intelektualnih potreba. Ova osoba ima moralno usmerenje, religiozna i intelektualna interesovanja.

ŠKORPIJA SA PODZNAKOM U RAKU

Iz ove kombinacije rađa se priroda koja je prilagodljiva prema spoljnom svetu. Prijemčiva je, intuitivna i osetljiva na uvrede. Ova ličnost ima jako dobru memoriju, dobra je u osvajanju materijalnih pozicija i intelektualne nezavisnosti.

ŠKORPIJA SA PODZNAKOM U LAVU

Iz ove kombinacije rađa se markantna ličnost, koja je svesna same sebe. Vodi je snažna strast, koja se lako može pretvoriti u manu. Slaba tačka je preterano samoljublje. Kad je kod ove osobe povređen ponos, teško uspeva da oprosti, i nikada ne zaboravlja. Može da padne i u depresivna stanja, i iz toga može da ispliva kad prevlada unutrašnje sukobe.

ŠKORPIJA SA PODZNAKOM U DEVICI

Škorpija ima karakterističnu žestinu, dok je karakteristično za Devicu hladan intelekt. Ove dve prirode su u sukobu, i čas preovlađuju prohtevi mozga, čas osećanja i čula. Moralnom sposobnošću se mogu uravnotežiti ove dve snage. Ova ličnost pribegava ironiji i sarkazmu i čini svoj karakter težim.

ŠKORPIJA SA PODZNAKOM U VAGI

Iz ove kombinacije rađa se ličnost koja je individualista i neobična je u spoljašnjim reakcijama. Zna da pomiri prohteve duha i intelekta sa uživanjem u radostima svakodnevnog života. Cilj ove ličnosti je osvajanje čvrste harmonije sa spoljašnjim svetom.

ŠKORPIJA SA PODZNAKOM U ŠKORPIJI

Ličnost koja je rođena u ovoj kombinaciji je apsolutni vladar, daleko je od svakog mešanja drugih ljudi. Okrutna je u svom unutrašnjem životu. Ova ličnost je introverzna, i to ne sprečava ovu osobu da se suoči sa stvarnim životom, i uvek ostaje na polju sopstvenih interesa, iz kojih su isključeni i najbliži.

ŠKORPIJA SA PODZNAKOM U STRELCU

Osoba rođena u ovom podznaku uspeva da usmeri svoje interese i misli ka problemima i važnim pitanjima, i drži se daleko od teškoća i obaveza koje nosi život. Ova ličnost ne pokazuje svoju volju, i zato se mnogi iznenađuju kako su njene snage u proporciji sa iskušenjem i teškoćama trenutka. Ima kreativan duh, otvoren, darežljiv i pravedan.

ŠKORPIJA SA PODZNAKOM U JARCU

Jarac ima želju za laganim i sigurnim usponom, dok je kod Škorpije izražena nestrpljivost. Rađa se ličnost koja ima nestabilno ponašanje, volju za uspehom i sposobnost da se suoči sa najtežim situacijama.

ŠKORPIJA SA PODZNAKOM U VODOLIJI

Iz ove kombinacije rađa se ličnost koja ima ekstremnu originalnost, otvorena je i spontana, spremna je da ostvari svoje ideje na direktan način. Ova osoba ima toleranciju i razumevanja za druge, sluša samo sebe i realizuje svoje ideje. Zna da preuzme odgovornost za svoj način delanja. Ima kruto ponašanje, i to može izazvati oštre unutrašnje sukobe.

ŠKORPIJA SA PODZNAKOM U RIBAMA

Iz ove kombinacije rađa se ličnost u kojoj su sopstvene borbe koja se vodi u unutrašnjosti ove ličnosti. Različit je pojedinačan stav ovih ličnosti, jer svaka od njih ima svoj specifičan način da upije atmosferu u kojoj je prinuđena da živi. Drugi razlog koji sprečava da se uopšti stav o njima potiče iz toga što su one sklone preuveličavanju kako prepreka na svom putu tako i uspeha.

http://www.vashoroskop.com/

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Milica89

objavljen: 2015-09-14

pregleda:

ključne reči: skorpija podznak vaga skorpija podznak skorpija podznak jarac