• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Bik i Blizanci. Uporedni ljubavni horoskop Bik Blizanci.

Proverite kako se slazu Bik i Blizanci. Uporedni horoskop Bik Blizanci. Ljubavni horoskop Bik Blizanci.

Bik
Bik
Blizanci
Blizanci

Da bi ljubavna kombinacija između Bika i Blizanaca bila uspešna zaista je potrebno uložiti mnogo napora u međusobnom razumevanju. Ovde se zaparavo radi o spoju zemlje i vazduha i dva potpuno suprotna temperamenta. Bik je često pasivan i usporen dok je Blizanac i više nego aktivan i svestran. Bik jednostavno ne može da prati ovaj tempo kojim živi Blizanac, a Blizanac prosto nemam vremena a ni strpljenja za proračunatog Bika. Ako želite da Vaša emotivna veza uspe zaista se morate oboje potrudili i prilagoditi jedno drugom. Interesovanja su takođe kod ova dva zodijačka znaka u totalnoj suprotnosti. Bik je zemljani znak i uglavnom je vođen praktičnim stvarima, traga za materijalnom sigurnošći i privlače ga samo sigune i proverene stvari dok Blizanci više teže ka intelektualnim i apstraktni stvarima. Sve što je nesigurno i nedovoljno provereno, za Bika predstavlja potencijani neuspeh i to mu može veoma smetati kod njegovog partnera Blizanca. Blizancima Bik vremenom može postati totalno nezanimljiv i tu dolazi do trajnog zahlađenja odnosa. Prema tome oboje morate biti spremni da se prilagodite osobinama i temperamentu svog partnera ako želite da ova emotivna veza ima budućnost.

Bik od Blizanaca može naučiti kako da sa lakše pokrene i da možda nije sve u materijanim vrednostima. Često će imati mogućnost da se u društvu svog Blizanca malo opusti i uživa u njegovim pričama i dogodovštinama. Sa druge strane, Blizanci mogu naučiti da malo kontrolišu svoju razdraganu prirodu i da kada je to potrebno budu malo i ozbiljni. S obzirom da su Biku potrebni romantični trenuci i izjave ljubavi u čemu veoma uživa, ovo se može učiniti zanimljivim i Blizancu koji će na taj način naučiti da lakše i više ispoljava svoja osećanja i emocije. Društevni život oba znaka je dinamičan pa možete očekivati i mnogo zajedničkih lepih trenutaka u društvu mnogobrojih prijatelja.

Prilagođavanje i uvažavanje stava i mišljenja, kao i potreba svog partnera, od presudnog su značaja za ovu ljubavnu vezu. Svađe mogu doneti velike probelem posebno ako Blizanac ne ume da iskontroliše svoj rečnik i time povredi Bika. Bik može mnogo da trpi ali kada jednom jedna kap prelije čašu bolje je skloniti mu se sa puta. Blizanac to mora da zna.

Savet za Bika i Blizanca koji su u ljubavnoj vezi je da se koliko god je to moguće prilagode jedno drugom. Ovo nije lak zadatak ni za Bika ni za Blizanca iz razloga što je kompatibilnost u ovoj vezi veoma teško postići. Jednostavno ovo nije kombinacija u kojoj enerije mogu da se slože i poklope, sem ako Vaš lični ili uporedni horoskop obeležen jakim aspektima ne kaže drugačije.

Bika najviše može privući fizički izgled Blizanca što pobuđuje njegovu strast i želju za seksulanim uživanjem. Ovde je Bik taj koji je uglavnom inicijator ljubavnih odnosa dok je Blizanac često zauzet nekim drugim stvarima. Ovakve česte pojave mogu negativno uticati na seksualni život ova dva zodijačka znaka.

U kombinaciji gde je žena Bik a muškarac Blizanci može biti dosta poteškoća. Senzualnu i strastvenu ženu Bika, muškarac Blizanac teško može u potpunosti zadovojiti. Blizancu je često važnija intelektualna nego fizička privlačnost pa se može desiti da svoju partnerku ne vidi onako kako bi ona to želela. Ako se u ovoj ljubavnoj vezi spoje žana Blizanci i muškarac Bik ovo možada i neće biti tako loša kombinacija pod uslovom da Bik pažljivo sasluša svoju partnerku, koja je veoma pričljiva, i na taj način shvati i prepozna sve njene želje. Ako to u krevetu i praktično primeni iz ovoga može proizići jedan kvalitetan seksulani spoj. Generalno najbolji seksulani spoj ova dva znaka je kada je on neobavezan, kada nisu u emotivnoj vezi, vec se on dešava kao jedna avantura koja prija i Biku i Blizancu.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Bik sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže